Προς το περιεχόμενο

"Display driver stopped responding and has recovered"

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

τον τελευταιο σχεδον μηνα, το pc μου παρουσιαζει τα εξης "συμπτωματα":

1.η οθονη μαυριζει για λιγα δευτερολεπτα και επανερχεται μαζι με το μυνημα "display driver stopped responding and has recovered". Καποια στιγμη εβαλα το ανεμιστηρακι της gpu στο τερμα και απο τοτε το φιανομενο αυτο εχει αραιωσει αισθητα. Οταν βεβαια εμφανιζεται αυτο που σας περιεγραψα η θερμοκρασια της καρτας γραφικων δεν ειναι απο μονη της ικανη να προκαλεσει προβλημα (40C)

2.η οθονη παγωνει και μαζι της και ολες οι λειτουργιες του pc.

Αν καποιος μπορουσε να με βοηθησει θα του ημουν ευγνωμον.

Ευχαριστω εκ των προτερων!

Δημοσ.

Καλησπερα,

τον τελευταιο σχεδον μηνα, το pc μου παρουσιαζει τα εξης "συμπτωματα":

1.η οθονη μαυριζει για λιγα δευτερολεπτα και επανερχεται μαζι με το μυνημα "display driver stopped responding and has recovered". Καποια στιγμη εβαλα το ανεμιστηρακι της gpu στο τερμα και απο τοτε το φιανομενο αυτο εχει αραιωσει αισθητα. Οταν βεβαια εμφανιζεται αυτο που σας περιεγραψα η θερμοκρασια της καρτας γραφικων δεν ειναι απο μονη της ικανη να προκαλεσει προβλημα (40C)

2.η οθονη παγωνει και μαζι της και ολες οι λειτουργιες του pc.

Αν καποιος μπορουσε να με βοηθησει θα του ημουν ευγνωμον.

Ευχαριστω εκ των προτερων!

Τη καρτα εχεις δεν μας ειπες αρχικα και μετα εχεις κανει overclock ? δοκιμασε να αλλαξεις οδηγους?

Δημοσ.

Γνωστο και εκνευριστικο προβλημα των drivers της nVidia και ειδικα των τελευταιων.

Εαν στο κανει ενω χρησιμοποιεις firefox δοκιμασε να απενεργοποιησεις το hardware acceleration.

Δεν μου το εχει ξανακανει απο τοτε που το αλλαξα αυτο.

Στα φορουμ της nVidia θα βρεις αρκετες παραπανω πληροφοριες για το προβλημα αυτο... google it.

Δημοσ.

Δεν είναι μόνο θέμα της nvidia, και οι ΑΤΙ βγάζουν το ίδιο μήνυμα..

Μπορεί να οφείλεται σε κακούς drivers, λανθασμένα εγκατεστημένους drivers, οverclock, ελλειπή τροφοδοσία.. Οπότε χρειαζόμαστε περισσότερες πληροφορίες.

Δημοσ.

Λοιπον....η καρτα μου ειναι nvidia gts 450...δεν εχω κανει overclock...

Operating System Microsoft Windows 7 Ultimate 64bit

CPU Type QuadCore Intel Core i7-950

Motherboard Name EVGA X58 SLI3 (E767)

πριν απο λιγο εβαλα αλλαξα τις καρτες γραφικων με ενα αλλο pc....το δικο μου με την καινουρια καρτα δνε παρουσιαζει προβλημα....το αλλο παρουσιαζει ακριβως το ιδιο...

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

φιλε τελικα το ελυσες το προβλημα?

αν ναι πες πως το εκανες γιατι μου συμβαινει κατι παρομοιο.

αναβαθμισα το συστημα της υπογραγης μου απο την HD4850 σε HD6850 και μου βγαζει ακριβως το ιδιο προβλημα.

διαβασα πολλα forum, δοκιμασα πολλες λυσεις αναμεσα και tweak στη registry αλλα δε βοηθησε κατι.

εννοειται πως εκανα full uninstall,boot σε safe mode και ετρεξα driver cleaner κλπ.

περιτο να πω οτι με την παλια καρτα δεν ειχα κανενα θεμα.

Δημοσ.

Ειναι γνωστο προβλημα της σειρας 295, καντε rollback στον 290.53 BETA ή στον 285.62 WHQL (αφου βεβαια απεγκαταστησετε τον driver που ηδη εχετε)

Δημοσ.

Ειναι γνωστο προβλημα της σειρας 295, καντε rollback στον 290.53 BETA ή στον 285.62 WHQL (αφου βεβαια απεγκαταστησετε τον driver που ηδη εχετε)

Σε σχέση με ποιες κάρτες μόνο με τις Sapphire ?

Δημοσ.

εχω ακριβως τι ιδιο προβλημα με μια sapphire 6670.η καρτα ειναι καινουργια και μου το κανει απο τη πρωτη μερα που την πηρα.εχω δοκιμασει τα παντα τι μπορει να φταιει?βλεπω ειναι γενικο το προβλημα

Δημοσ.

διαβασα σε ενα αλλο forum οτι εχει να κανει με τη ram. εβγαλα το ενα dimm απο τη μητρικη αφηνοντας μονο τα 2 απο τα 4 GB και μεχρι στιγμης δεν εχει ξαναπαρουσιαστει το προβλημα. παραξενο βεβαια αν φταιει αυτο αλλα για καντε μια δοκιμη και εσεις και πειτε αποτελεσματα μπας και βρουμε καμια ακρη.

περιμενω και νεες μνημες απο εβδομαδα οποτε θα πειραματιστω κι αλλο με το θεμα.

Δημοσ.

η δικια μου καρτα γραφικων εχει δοκιμαστει σε 3 διαφορετικους υπολογιστες και εξακολουθει να παρουσιαζει το προβλημα,οποτε δεν νομιζω να φταιει η ραμ.επιπλεον εχω παρατηρησει οτι το προβλημα παρουσιαζεται οταν ανεβασει χρονισμους,δηλαδη οταν δεν κανω τπτ στον υπολογιστη δεν υπαρχει προβλημα και δουλευει στα 100 Mhz.οταν βαλω να παιξει καποιο βιντεο και ανεβασει συχνοτητα στα 800(εργοστασιακα) τοτε 8/10 φορες θα εμφανισει το προβλημα.επομενως κατα τη μεταβαση απο minimum συχνοτητες στις maxmimum.αν δεν παρουσιαση προβλημα κατα τη μεταβαση αυτη τοτε μπορει να τρεχει furmark κανονικα(την εχω αφησει 3 ωρες και λειουργουσε αψογα )

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...