Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά. Θέλω να μάθω εάν το να σηκώσεις ένα site το οποίο θα προβάλει online ταινίες αλλά χωρίς την δυνατότητα download, διώκεται νομικά;

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά. Θέλω να μάθω εάν το να σηκώσεις ένα site το οποίο θα προβάλει online ταινίες αλλά χωρίς την δυνατότητα download, διώκεται νομικά;

ναι... δες ενα dvd

απαγορεύετε η δημόσια αναπαραγωγή

Δημοσ.

προφανώς ισχύει και το ίδιο για streaming live tv η FM Radio, απαγορεύεται σωστά ?

Livetv ναι .. αλλα εκει δρουν ανενοχλιτοι μερικοι.. αλλα με κινδυνο βεβαια! (αλλα και κερδος απο banners)

Internet Radio (αυτο μαλλον θελεις να πεις) πληρωνεις ενα ποσο στην ελληνικη εταιρια δικαιωμάτων κ καθαρισες.. αλλιος ναι θεωρητικά παράνομος!

Δημοσ.

όχι FM radio θέλω να πω, να πάρω ένα απλό FM radio και να το κανω εγώ stream

το ίδιο λέω και για την tv να βάλω ένα tv-tuner και να κάνω εγώ stream στο net

Και δεν λέω να το κάνω με σκοπό το κέρδος αλλα δωρεάν αυτό διώκεται ποινικά εστω και αν είναι δωρεάν ?

Δημοσ.

όχι FM radio θέλω να πω, να πάρω ένα απλό FM radio και να το κανω εγώ stream

το ίδιο λέω και για την tv να βάλω ένα tv-tuner και να κάνω εγώ stream στο net

Και δεν λέω να το κάνω με σκοπό το κέρδος αλλα δωρεάν αυτό διώκεται ποινικά εστω και αν είναι δωρεάν ?

Α οκ...

1)FM πρεπει να εχεις το ΟΚ του σταθμου (λογικα θα στο δωσουν)

2)TV πρεπει να εχεις το ΟΚ του σταθμου (ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΟ ΔΩΣΟΥΝ)

3)Ναι .. διωκεται!

Δημοσ.

Ρε παιδιά μπορείτε να μου πείτε πως παραμένουν ενεργά τόσα χρόνια κάποια forums και sites "ας μην τα ονομάσουμε τα γνωρίζουμε όλοι" τα οποία έχουν όλες τις ταινίες του κόσμου διαθέσιμες για download μέσω rapidshare, megaupload κτλ. κτλ.;

Δημοσ.

Ρε παιδιά μπορείτε να μου πείτε πως παραμένουν ενεργά τόσα χρόνια κάποια forums και sites "ας μην τα ονομάσουμε τα γνωρίζουμε όλοι" τα οποία έχουν όλες τις ταινίες του κόσμου διαθέσιμες για download μέσω rapidshare, megaupload κτλ. κτλ.;

Τις περισσότερες φορές έχει να κάνει με ένα "παραθυράκι", το οποίο αφορά το που (σε ποιο κράτος) βρίσκεται η "έδρα" του site, και, κατ' επέκτασιν, με τους νόμους που ισχύουν στο συγκεκριμένο κράτος, γύρω από τη διακίνηση προστατευμένου υλικού.

Υ.Γ. Ερώτηση, στην ερώτησή σου (αφορά περισσότερο τη μουσική και τη δυνατότητα να κατεβάζεις - στην κυριολεξία - ό,τι γουστάρεις, άσχετα αν είναι ή δεν είναι προστατευμένο): Το YouTube πως παραμένει ενεργό;;;

Δημοσ.

Δεν γνωρίζει κανένας;

μου αρεσει που μερικοι σε 2-3 ωρες θελουν απαντιση.. και οχι μονο αυτο.. ξαναποσταρουν!!!! δηλαδη αν ξερει καποιος περιμενει 2 ποστ??? πλακα εχουν μερικοι

Δημοσ.

Φιλε τι ψαχνεις εδω οτι και να κανει απλος πολιτης ειναι παρανομο αν το κανει ανοτατος @@ ειναι τεσπα στο θεμα : και σιτε να κανεις με τορρεντ ειναι παρανομο.. δηλαδη δεν συφμερει της εταιριες η πειρατια.!!

Δημοσ.

Φιλε τι ψαχνεις εδω οτι και να κανει απλος πολιτης ειναι παρανομο αν το κανει ανοτατος @@ ειναι τεσπα στο θεμα : και σιτε να κανεις με τορρεντ ειναι παρανομο.. δηλαδη δεν συφμερει της εταιριες η πειρατια.!!

Αλλα λεμε τελειος φιλε.

Η καθε χωρα εχει τους νομους της. Το σιτε που ρωτησε ο φιλος να κανει ειναι παράνομος. Τι σχεση εχει τωρα το torrent site?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...