Sadisto Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Καλημέρα παιδιά. Θέλω να μάθω εάν το να σηκώσεις ένα site το οποίο θα προβάλει online ταινίες αλλά χωρίς την δυνατότητα download, διώκεται νομικά;
newtech Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Καλημέρα παιδιά. Θέλω να μάθω εάν το να σηκώσεις ένα site το οποίο θα προβάλει online ταινίες αλλά χωρίς την δυνατότητα download, διώκεται νομικά; ναι... δες ενα dvd απαγορεύετε η δημόσια αναπαραγωγή
biomecanoid Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 προφανώς ισχύει και το ίδιο για streaming live tv η FM Radio, απαγορεύεται σωστά ?
newtech Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 προφανώς ισχύει και το ίδιο για streaming live tv η FM Radio, απαγορεύεται σωστά ? Livetv ναι .. αλλα εκει δρουν ανενοχλιτοι μερικοι.. αλλα με κινδυνο βεβαια! (αλλα και κερδος απο banners) Internet Radio (αυτο μαλλον θελεις να πεις) πληρωνεις ενα ποσο στην ελληνικη εταιρια δικαιωμάτων κ καθαρισες.. αλλιος ναι θεωρητικά παράνομος!
biomecanoid Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 όχι FM radio θέλω να πω, να πάρω ένα απλό FM radio και να το κανω εγώ stream το ίδιο λέω και για την tv να βάλω ένα tv-tuner και να κάνω εγώ stream στο net Και δεν λέω να το κάνω με σκοπό το κέρδος αλλα δωρεάν αυτό διώκεται ποινικά εστω και αν είναι δωρεάν ?
newtech Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 όχι FM radio θέλω να πω, να πάρω ένα απλό FM radio και να το κανω εγώ stream το ίδιο λέω και για την tv να βάλω ένα tv-tuner και να κάνω εγώ stream στο net Και δεν λέω να το κάνω με σκοπό το κέρδος αλλα δωρεάν αυτό διώκεται ποινικά εστω και αν είναι δωρεάν ? Α οκ... 1)FM πρεπει να εχεις το ΟΚ του σταθμου (λογικα θα στο δωσουν) 2)TV πρεπει να εχεις το ΟΚ του σταθμου (ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΟ ΔΩΣΟΥΝ) 3)Ναι .. διωκεται!
Sadisto Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Ρε παιδιά μπορείτε να μου πείτε πως παραμένουν ενεργά τόσα χρόνια κάποια forums και sites "ας μην τα ονομάσουμε τα γνωρίζουμε όλοι" τα οποία έχουν όλες τις ταινίες του κόσμου διαθέσιμες για download μέσω rapidshare, megaupload κτλ. κτλ.;
deesnider Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Ρε παιδιά μπορείτε να μου πείτε πως παραμένουν ενεργά τόσα χρόνια κάποια forums και sites "ας μην τα ονομάσουμε τα γνωρίζουμε όλοι" τα οποία έχουν όλες τις ταινίες του κόσμου διαθέσιμες για download μέσω rapidshare, megaupload κτλ. κτλ.; Τις περισσότερες φορές έχει να κάνει με ένα "παραθυράκι", το οποίο αφορά το που (σε ποιο κράτος) βρίσκεται η "έδρα" του site, και, κατ' επέκτασιν, με τους νόμους που ισχύουν στο συγκεκριμένο κράτος, γύρω από τη διακίνηση προστατευμένου υλικού. Υ.Γ. Ερώτηση, στην ερώτησή σου (αφορά περισσότερο τη μουσική και τη δυνατότητα να κατεβάζεις - στην κυριολεξία - ό,τι γουστάρεις, άσχετα αν είναι ή δεν είναι προστατευμένο): Το YouTube πως παραμένει ενεργό;;;
rfc Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Εν ολιγοις, αν σηκωσεις ενα σερβερ στο Λιχνεσταιν.... εισαι οκ..... με ολα
newtech Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δεν γνωρίζει κανένας; μου αρεσει που μερικοι σε 2-3 ωρες θελουν απαντιση.. και οχι μονο αυτο.. ξαναποσταρουν!!!! δηλαδη αν ξερει καποιος περιμενει 2 ποστ??? πλακα εχουν μερικοι
GSRKOS Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Φιλε τι ψαχνεις εδω οτι και να κανει απλος πολιτης ειναι παρανομο αν το κανει ανοτατος @@ ειναι τεσπα στο θεμα : και σιτε να κανεις με τορρεντ ειναι παρανομο.. δηλαδη δεν συφμερει της εταιριες η πειρατια.!!
newtech Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Φιλε τι ψαχνεις εδω οτι και να κανει απλος πολιτης ειναι παρανομο αν το κανει ανοτατος @@ ειναι τεσπα στο θεμα : και σιτε να κανεις με τορρεντ ειναι παρανομο.. δηλαδη δεν συφμερει της εταιριες η πειρατια.!! Αλλα λεμε τελειος φιλε. Η καθε χωρα εχει τους νομους της. Το σιτε που ρωτησε ο φιλος να κανει ειναι παράνομος. Τι σχεση εχει τωρα το torrent site?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα