MustangGT500 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Καλησπερα σε ολους σας, ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας για τις οθονες του τιτλου. Θελω να αγορασω οθονη για το pc που στηνω τωρα σιγα σιγα και μαλλον θα παρω μια απο αυτες τις δυο. Η οθονη που θα παρω θελω να ειναι IPS, 23", και να εχει δυο ψηφιακες θυρες (HDMI, DVI, DISPLAYPORT) για μελλοντικο crossfire και κοστιζει μεχρι και €200 για αυτο και κατεληξα σε αυτες τις δυο. Εχω ακουσει οτι και οι δυο χρειαζονται calibration, ποσο σιγουρο ειναι αυτο και σε τι ακριβος βοηθαει; αν δεν κανω θα εχω προβλημα; LG IPS236V DELL U2312HM
biomecanoid Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Oταν κανεις crossfire η sli δεν συνδέεις και τις 2 κάρτες την οθόνη σου. Αυτό κατάλαβα πως εννοείς άμα κάνω λάθος με διορθώνεις
MustangGT500 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Ναι αυτο ενοω, αλλα ειναι σιγουρο οτι δεν συνδεεις και τις δυο καρτες;;;
overpower Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 εχω μεινει ευχαριστημενος με την δελλ παρολο που εχω την 2311h. και οχι δεν χρειαζεται να συνδεσεις και με τις 2 καρτες την οθονη σου
ninos30 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 -Αντί της LG που λες θα σου πρότεινα αυτήν: LG-IPS231P-BN. Δεν έχουν μεγάλες διαφορές, άλλα είναι καλύτερα στα extra που προσφέρει. Ακτός αν σου αρέσει το TV-look που έχει η 236V. - Για το πως συνδέονται σου απάντησαν παραπάνω. Να σημειώσω επίσης πως σε CF/SLI οι συνδέσεις της 2ης κάρτας απενεργοποιούνται (εξαιρούνται κάποιες περιπτώσεις SLI) - Calibration, είναι η διαδικασία για να ρυθμίσεις την οθόνη σου ώστε να αποδίδει το δυνατόν καλύτερα (χρώμα, φωτισμός, αντίθεση, οξύτητα κλπ). Όλες έρχονται pre-calibrated αλλά χρειάζονται έξτρα ρύθμιση ώστε να γίνει και πιο προσωπική. Καλό θα ήταν να γίνει με HW calibrator, αλλά επειδή αυτό είναι δύσκολο, είτε βάζεις κατευθείαν ρυθμίσεις που θα βρεις στο Internet, είτε χρησιμοποιείς κάποια site που έχουν εργαλεία για να το κάνεις με SW.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα