Επισκέπτης Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Καλησπέρα σας! Μετά το format του υπολογιστή μου (HP pavilion dv9925) δεν κατάφερα να εγκαταστήσω τους driver για το μικρόφωνο. Η ιστοσελίδα της hp έχει υποστήριξη μόνο για windows vista κι εγώ εγκατέστησα windows 7 (64bit) με αποτέλεσμα να μην βρίσκω ποιοι είναι οι κατάλληλοι drivers της conexant. Το πρόβλημα δεν λύθηκε ούτε μέσω του windows update. Μήπως γνωρίζει κάποιος τι μπορώ να κάνω για το συγκεκριμένο πρόβλημα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθειά σας.
stm00192 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Βαλε αυτους των vista! Λογικα δεν θα εχεις προβλημα!
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Βαλε αυτους των vista! Λογικα δεν θα εχεις προβλημα! Προσπάθησα, αλλά ακόμα δεν λειτουργεί το μικρόφωνο. Μπορεί να φταίει βέβαια κάτι άλλο, αλλά δεν ξέρω τι.
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Παιδιά δεν ξέρει κάποιος πως μπορώ να λύσω το συγκεκριμένο πρόβλημα; Που να απευθυνθώ;
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Μετά από αρκετές προσπάθειες κατάφερα και εγκατέστησα σωστά από ότι φαίνεται τους drivers της Conexant για την συγκεκριμένη συσκευή. Το πρόβλημα τώρα είναι ότι δεν αναγνωρίζει την ενσωματωμένη συσκευή μικροφώνου που έχει ο υπολογιστής. Φαίνεται δηλαδή σαν να μην υπάρχει συνδεδεμένο μικρόφωνο στο σύστημα. Τι μπορώ να κάνω για αυτό;
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) Μιας και μόνος μου τα λέω μόνος μου τ' ακούω βρήκα και μόνος μου τη λύση. Για το σύστημά μου και στον δικό μου υπολογιστή η λύση ήταν να "υπογράψω" τους driver που δεν είχαν ψηφιακή υπογραφή των windows. Αυτό το έκανα με τις οδηγίες και το πρόγραμμα που βρήκα σ' αυτό το link. Το αρχείο που έπρεπε να επιλέξω βρισκόταν στην θέση C:\Windows\System32\drivers\CHDRT64.sys Υπενθυμίζω ότι η λύση λειτούργησε σε HP pavilion dv9925nr με Windows 7 - 64bit και για τους drivers Conexant High Definition SmartAudio 221. Ελπίζω κάποιος στο μέλλον να βοηθηθεί από αυτό το post. Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2011 από salamandra021
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα