sotiris123 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 λοιπον θελω να αγορασω μια ψυχτρα απο το αμαζον... δεν εχω ξαναψωνισει απο εκει οποτε εχω δυο ερωτησεις... 1ον) η ιδια ψυχτρα στο amazon.co.uk εχει 30 πουντσ δλδ 35 ευρω περιπου ενω στο αμερικανικο 30 δολαριο 25 ευρω περιπου γτ εχει τοσο μεγαλη διαφορα ξερουμε??? κ 2ον) στα μεταφορικα απο το κομ μ λεει 0.00... δλδ η τελικη τιμη ειναι 30 δολαρια που σου λεει πριν παραγγειλεισ??? κ αυτο πρεπει να περασει τελωνειο???
antonl Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Από το .com υπάρχουν μεταφορικά. Πολλοί έμποροι δε στέλνουν Ευρώπη/Ελλάδα. Αναλόγως το προϊόν, τον τρόπο αποστολής και το κόστος, πιθανόν να περάσει τελωνείο.
sotiris123 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 οταν κανω την παραγγελια δεν μου δειχνει το τελικο ποσο για να ξερω αν το δεχτω η οχι??? οπωσ στο εβαυ για παραδειγμα?
newtech Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 οταν κανω την παραγγελια δεν μου δειχνει το τελικο ποσο για να ξερω αν το δεχτω η οχι??? οπωσ στο εβαυ για παραδειγμα? Το τελικο ειναι αυτο που εχεις στο καλαθι!!!! δεν αλλαζει κατι αφου εχει free shipping οτι κοστιζει το πρωιον σου.
antonl Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Ναι, πριν πατήσεις το τελικό ΟΚ στην παραγγελία θα σου αναφέρει αν υπάρχουν μεταφορικά και πόσο στοιχίζουν.
sotiris123 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 οκ αλλα λειτουργει οπως το εβαυ..λεπω αν αξιζει κ παραγγελνω... σας αυχαριστω για τις απαντισεισ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα