discoboyminimal Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 γνωριζει κανεισ αν μπορω να συνδεσω καποια κονσολα (ps1/ps2/gamecube) στο pc για να τα βλεπω απο την οθονη? γινεται αν αγορασω καποιον tv tuner pci με εναν ανταπτορα απο s-video/scart σε antenna calbe αλλα δεν ξερω αν θα εχω delay.μηπως υπαρχει καποιος αλλοσ τροπος μεσο καρτας γραφικων η εστω καποιος ανταπτορας που να πηγαινει κατευθειαν πανω στην οθονη?
biomecanoid Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 υπάρχουν και adaptors για κάθε console για να την βάζεις στην οθόνη του pc. Ακομα μπορείς να το κανεις με pc και tv-tuner και έτσι θα μπορείς και να γραφής όσο παιζεις
discoboyminimal Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 δεν θα εχω καποια καθιστεριση στην εικονα?διαβαζω απο πολλους οτι παιζει να κολαει 1-2 δευτερολεπτα...
biomecanoid Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 το έχω κάνει πολλές φορες στο pc με tuner και με adaptors σε PSone, Dreamcast και λοιπά και ήταν μια χαρά NO DELAY
discoboyminimal Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 εχεισ να μου προτινεισ καποιο συγκεκριμενο tv tuner? usb η pci ?να προσεξω κατι?
biomecanoid Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Aυτό που μπορώ να σου πω για τα tv-tuner είναι πως τα digital δηλαδή τα DVB-T tuners είναι πιο πιθανό να έχουν delay, Τα παλιά αναλογικά pci με chip BT878 η 848 αποκλειεται να έχουν κάποιο delay. Aποφεύγεις τελείως οτιδήποτε σε USB. Επίσης μπορείς να παρεις ένα external TV-Tuner που κάνει την οθόνη του pc τηλεόραση και έχει inputs για video όπου μπορείς να βάλεις camera την κονσόλα σου και λοιπά. κατι σαν αυτο: http://images03.olx.com.ph/ui/8/59/58/1280141999_106905158_1-Pictures-of--Kworld-External-TVBox-1680ex-SA220-Stand-Alone-TV-Tuner-1280141999.jpg
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα