ice_man Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 καλησπέρα καταρχήν εδώ και 3 μέρες έχω το εξής πρόβλημα τρεμοπαίζει η οθόνη! δεν είναι πρόβλημα της οθόνης ούτε του καλωδίου αφού τα έλενξα και τα δυο! σκέφτηκα να κάνω format και αφού έκανα μια φορα σταμάτησε να τρεμοπαίζει το μισό της οθόνης,μετά δοκίμασα να βάλω τα vista και τότε όλα καλά όλα έδειχναν άψογα! το θέμα όμως είναι ότι δεν θέλω να έχω τα vista αλλα τα 7 που είχα και πριν! οποτε δημιουργούνται δυο απορίες, 1 γιατί γίνετε αυτό με τα vista? 2 πως θα το λύσω το πρόβλημα έχοντας τα windows 7? ευχαριστώ πολύ!
106kostas Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 καλησπερα, Δοκιμασες να βαλεις ¨φρεσκα" τα 7 και συνεχισε να τρεμοπαιζει?? η κατευθειαν εβαλες τα vista ??
106kostas Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 φρεσκα εννοω ξανα εγκατασταση απο την αρχη,μετα απο φορματ δηλ.
106kostas Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 χμμ... για δωσε περισσοτερες λεπτομερειες, τι μηχανημα ειναι? τι καρτα γραφικων φοραει? εχεισς δυο εξοδους στην καρτα γραφικων? (εαν και εφοσον δεν μιλαμε για laptop)
ice_man Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 nvidia gforce 9300 512mb,έχει δυο εξόδους,το pc το έχω 2 χρονια δεν είναι κανένας πολύ παλιός αν παίζει ρολο αυτό!
106kostas Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Μια χαρουλα ειναι, δεν ειναι παλιος! λοιπον δοκιμασε το εξης πρωτα απο ολα βαλε ενα προγραμμα,σαν το GPU-Z, να τσεκαρεις της θερμοκρασιες της καρτας σου, διοτι μετα απο καποια χρηση ας πουμε παιχνιδια και μη σωστη ψυξη της μπορει να εχει αρπαξει λιγο... (χωρις παντα να ξερω το μηχανημα σου) επειτα αλλαξε θυρα του καλωδιου και δες συμπεριφορα. Συνηθως το καλωδιο "σπαει" στο τελειωμα του στον κοννεκτορα δηλ. τσεκαρε και αυτο εαν 8ες.
MoviemakerGr Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Τσέκαρε αύριο κιόλας την εγγύηση της κάρτας σου μπορεί και να προλαβαίνεις..
SPANK Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Φίλε μου το περίεργο ειναι οτι στον κάνει μονο στα 7 και οχι στα vista. Το τραιμόπαιγμα στο κάνει μεσα σε κάποιο παιχνίδι η απλα ετσι οταν εισαι στο desktop ? Μήπως έβαλε καμία περίεργη και πειραγμένη εγκατάσταση των 7 ? δοκίμασε και αλλο δισκάκι αν μπορείς
ice_man Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Φίλε μου το περίεργο ειναι οτι στον κάνει μονο στα 7 και οχι στα vista. Το τραιμόπαιγμα στο κάνει μεσα σε κάποιο παιχνίδι η απλα ετσι οταν εισαι στο desktop ? Μήπως έβαλε καμία περίεργη και πειραγμένη εγκατάσταση των 7 ? δοκίμασε και αλλο δισκάκι αν μπορείς φιλε μου οχι τα 7 που ειχα και πριν τα εχω και τωρα δεν τιθεται τετοιο θεμα! το κανει γενικα οταν ειμαι στο desktot και σε οποιο παραθυρο εμφανιστει!
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 ε τοτε η εχεις προβλημα με την οθονη σου..η κατι γινεται με την γραφικων σου..δοκιμασε να βαλεις την γραφικων σου σε αλλο pc..και την οθονη σου επισης
Elven_King Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 το περίεργο είναι πως με τα Vista δεν έχει πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα