RoDiTis Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Ρε παιδες, τα τελευταια χρονια εχω ενα προβλημα με την συνδεση του ιντερνετ... Kαταρχην να πω οτι βρισκομαι ΗΠΑ. Δεν μπορω να λυσω το εξης προβλημα.... το σπιτι ειναι 2οροφο και εχω θεμα με το τηλεφωνο του κατου οροφου, οταν παμε να παρουμε τηλεφωνο ή οταν το σηκωνουμε για αν απαντησουμε, κοβεται η συνδεση μου για μερικα δευτερολεπτα. Ενω εχω βαλει φιλτρο, εχω αλλαξει και συσκευη το προβλημα παραμενει. Ξερουμε τιποτα???
SPANK Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Βασικά το καλύτερο θα ηταν να αναφέρεις το πρόβλημα στον provider σου μήπως ειναι απο εκείνους το πρόβλημα. Άλλαξε και ενα φίλτρο αν δεν το έχεις κάνει ηδη μήπως τα έχει παίξει αυτο
poulinos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 αν μπορεις κανε την δοκιμη με router και τηλεφωνο εκει που ξεκινανε τα καλωδια πριν μπουν στο σπιτι.επισης οπως ειπαν φιλτρο σε συναγερμο φαξ 56 κ modem,μηχανημα πιστωτικης τηλεφωνα κτλ.μονο στο ρουτερ δεν θα εχεις φιλτρο.και μην τα βαλεις αναποδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα