Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα. Είμαι καινούριο μέλος εδώ και αν έχω κάνει σε λάθος τόπο την ανάρτησή μου τότε σας ζητάω προκαταβολικά συγγνώμη. Η αλήθεια είναι ότι κοντά σας με έφερε ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω με το facebook και συγκεκριμένα το παιχνίδι farm ville. Μέχρι πριν από τρεις ημέρες έκανα είσοδο στη φάρμα μου μια χαρά ώσπου προχτές το απόγευμα κατέρευσε το flash player. Έκανα ότι ήταν απαραίτητο, ενημερώσεις σε ότι υποτίθεται χρειαζόταν, άδειασμα της cache, διαγρα΄φ των cookies καθώς και κωδικών και ιστορικού, απεγκατάσταση και εγκατάσταση όλων των adobe, ακόμα και κάποια στιγμή κλείσιμο των προγραμμάτων τελείως και εξακολουθούσα να λαβαίνω το μήνυμα ότι κατέρρευσε ο flash. Το κουλό της υπόθεσης είναι άλλο. Στην προσπάθεια να δω τι φταίει σκέφτηκα κάποια στιγμή να κάνω login στο ΦΒ με κάποιο άλλο user και ω του θαύματος μπήκε στη φάρμα. Το θέμα είναι ότι στο δικό μου προφίλ μπορεί να μπει η αδερφή μου από άλλο πισι βέβαια και το γράφω αυτό για να σας προλάβω στο θέμα αν έχω κάνει καμμιά κουλή ρύθμιση. Έστειλα και στη zynga ερώτηση και όπως καταλαβαίνεται δεν πήρα καμμία απάντηση. Σήμερα λοιπόν μιας και ασχολείτε με το παιχνίδι η αδερφή μου και για όσους παίζουν στη φάρμα θα ξέρουν ότι ειδικά αυτό τον καιρό υπάρχουν τρεις φάρμες που παίζει όποιος θέλει. Ωστόσο παίζω και στη δεύτερη η οποία σαφώς είναι πιο ελαφριά σαν εφαρμογή μιας και είναι σχεδόν άδεια και βγαίνοντας η αδερφή μου από το παιχνίδι ξεχάστηκε η σελίδα σε αυτή την εφαρμογή και κατάφερα να μπω. Στην προσπάθεια να πάω στην κεντρική φάρμα για άλλη μία φορά μου έβγαλε μήνυμα κατάρρευσης. Θα παρακαλέσω όποιον μπορεί να βοηθήσει ας το κάνει, έστω κάποια ιδέα του τι μπορεί να φταίει. Έχω απελπιστεί πραγματικά. Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας και ζητώ συγγνώμη αν σας κούρασα. :(

Δημοσ.

Καλώς ήρθες στην κοινότητα μας και προπάντων, μην αγχώνεσαι. Πολλά χειρότερα μπορούν να γίνουν στον υπολογιστή σε σχέση με το facebook.

Δοκίμασε, όπως είπε ο @antonl να μπεις από άλλο browser, κατ' επιλογή μου από Chrome καθώς διαθέτει ενσωματωμένο το flash player και δεν εξαρτάται από το σύστημα για να λειτουργήσει.

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά και ευχαριστώ για το καλώς όρισες. Λάθος μου που δεν σας ανέφερα ότι από όποιον browser και να μπω συμβαίνει το ίδιο. Έχω δοκιμάσει mozilla, chrome, IE, αλλά απολύτως τίποτα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το κάνει και το περίεργο είναι ότι φορτώνει εξίσου βαριά παιχνίδια όπως είναι το city ville. Παιδιά συγγνώμη αν σας κουράζω αλλά έχω λαλήσει πραγματικά. Και πάλι ευχαριστώ για το χρόνο σας :confused:

Δημοσ.

Κάτι πρέπει να παίζεται με firewall ή antivirus, ρυθμίσεις internet, proxy. Έλεγξε αν μπλοκάρεται τουλάχιστον ένα απ' αυτά.

Δοκίμασε να κάνεις απεγκατάσταση του flash με το RevoUninstaller, στη συνέχεια να καθαρίσεις τη regisrty (μητρώο) με CCleaner ή Wise Registry Cleaner, να κάνεις μια επανεκκίνηση και να εγκαταστήσεις εκ' νέου Adobe Flash Active X αν πρόκειται για IE ή Adobe Flash Plugin για Firefox και Opera.

Ρίξε και μια ματιά εδώ για σχετικά προβλήματα.

Γενικά το flash που χρησιμοποιείται δεν είναι μόνο παιχνίδια, είναι τα video στο YouTube, Vimeo, Dailymotion κ.α., οι περισσότερες διαφημίσεις στις ιστοσελίδες και μερικά sites που λειτουργούν αποκλειστικά μ' αυτό. Αυτά λειτουργούν;

Δημοσ.

Καλησπέρα Νότη, να σε ενημερώσω λοιπόν ότι έκανα απεγκατάσταση και εγκατάσταση ξανά και καθαρισμό της registry και δυστυχώς δεν έγινε τίποτα, ούτε παίζει για firewall or antivirus. Το θέμα είναι ότι περιέγραψα παραπάνω ότι αν είναι το παιχνίδι στη δεύτερη φάρμα που είναι ελαφριά μπαίνει μια χαρά και όταν προσπαθώ να πάω στην κανονική φάρμα εκεί είναι που καταρρέει ο flash. Σε ευχαριστώ για το χρόνο σου θα κοιτάξω λίγο το site που μου έστειλες με τα προβλήματα και βλέποντας και κάνοντας. Σε ευχαριστώ πολύ. Θα ενημερώσω αν τυχόν καταφέρω τίποτα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα και πάλι παιδιά. Το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει και πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω. Αν κάποιος από εσάς σκεφτεί κάτι απλά πείτε το. Ευχαριστώ και πάλι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...