Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στο forum. Βρίσκομαι εδώ και λίγο καιρό στην Κύπρο (λίγο χαμένος ακόμη) και ψάχνομαι για κινητή τηλεφωνία, γιατί δε συμφέρει να κρατήσω το ελληνικό κινητό όσο είμαι εδώ.

Είδα τα καινούργια πακέτα της cytamobilehttp://www.cytamobile-vodafone.com/Default.aspx?ID=84 και με την πρώτη ματιά μου φάνηκαν καλά, αλλά μετά κόλλησα, γιατί είδα ότι τα δωρεάν λεπτά ομιλίας είναι μόνο μέσα στο δίκτυο της Cyta.

Μπορεί κάποιος να μου προτείνει ένα πακέτο από οποιαδήποτε εταιρεία, που να μην έχει τέτοιον περιορισμό;

Δημοσ.

Φίλε, δεν ξέρω πολλά από κινητή σε Κύπρο, αλλά εμένα η προσφορά μου φαίνεται μούφα. Είδα το link που έδωσες, και λέει ότι πέρα από την κανονική συνδρομή πληρώνεις και "κερατιάτικα" για την εξασφάλιση συσκευής. Δηλαδή, σου δίνουν τάχα μου επιδότηση και μετά σου την παίρνουν πίσω.

Έχω ένα φίλο που δουλεύει αρκετό καιρό τώρα στην Κυπρο. Εάν θέλεις βοήθεια, μπορώ να του ζητήσω να επικοινωνήσει μαζί σου. Αν θες, πες μου.

Δημοσ.

gpanagiotou, ευχαριστώ πολύ! Σου έστειλα PM με τα στοιχεία μου. Εάν μπορέσει ο φίλος σου να επικοινωνήσει μαζί μου ή να μου δώσεις τα στοιχεία του να επικοινωνήσω εγώ, πραγματικά δεν ξέρεις πόσο θα με βοηθήσει!

Δημοσ.

Καλησπέρα στο forum. Βρίσκομαι εδώ και λίγο καιρό στην Κύπρο (λίγο χαμένος ακόμη) και ψάχνομαι για κινητή τηλεφωνία, γιατί δε συμφέρει να κρατήσω το ελληνικό κινητό όσο είμαι εδώ.

Είδα τα καινούργια πακέτα της cytamobilehttp://www.cytamobile-vodafone.com/Default.aspx?ID=84 και με την πρώτη ματιά μου φάνηκαν καλά, αλλά μετά κόλλησα, γιατί είδα ότι τα δωρεάν λεπτά ομιλίας είναι μόνο μέσα στο δίκτυο της Cyta.

Μπορεί κάποιος να μου προτείνει ένα πακέτο από οποιαδήποτε εταιρεία, που να μην έχει τέτοιον περιορισμό;

Κοίτα και την mtn!

Έχει καλύτερα πακέτα κ νομίζω τα δωρεάν λεπτά είναι για όλες τις εταιρείες κ αν δε κάνω λάθος κ σε σταθερά!

Δημοσ.

Guys, ειλικρινά δεν ξέρω πώς να ευχαριστήσω!

gpanagiotou, σου το έγραψα και προσωπικά, αλλά το γράφω κι εδώ: ο φίλος σου με βοήθησε όχι μόνο να διαλέξω σύνδεση αλλά και σε ένα σωρό άλλα πράγματα που εμένα μου φαίνονταν βουνό! Εάν έρθεις Κύπρο να τον επισκεφτείς, κερνάω μπύρες!

Όσο για το... φλέγον ζήτημα, διαλέξαμε MTN 900 και Data1GB και μου έρχεται 54 ευρώ το μήνα (πολύ λιγότερα από τα 75 ευρώ που πληρώνω στην Ελλάδα για λιγότερα λεπτά και μισό GB παραπάνω!) Ε, δεν άντεξα στον πειρασμό και τσίμπησα και το Galaxy S2! (Αρχικά δε σκόπευα να αλλάξω κινητό, αλλά μου ήρθε στα 450 ευρώ με την επιδότηση!)

ektor7, πράγματι τα λεπτά ομιλίας στη σύνδεσή μου είναι για όλες τις τοπικές κλήσεις, σε οποιοδήποτε δίκτυο. Και όσα περισσέψουν μεταφέρονται στον επόμενο μήνα.

Guys, αύριο φεύγω πάλι για Κύπρο, οπότε το επόμενο μήνυμα θα είναι από το... καινούργιο κινητό μου :-D

Καλό βράδυ και πάλι ευχαριστώ!

Δημοσ.

Guys, ειλικρινά δεν ξέρω πώς να ευχαριστήσω!

gpanagiotou, σου το έγραψα και προσωπικά, αλλά το γράφω κι εδώ: ο φίλος σου με βοήθησε όχι μόνο να διαλέξω σύνδεση αλλά και σε ένα σωρό άλλα πράγματα που εμένα μου φαίνονταν βουνό! Εάν έρθεις Κύπρο να τον επισκεφτείς, κερνάω μπύρες!

Όσο για το... φλέγον ζήτημα, διαλέξαμε MTN 900 και Data1GB και μου έρχεται 54 ευρώ το μήνα (πολύ λιγότερα από τα 75 ευρώ που πληρώνω στην Ελλάδα για λιγότερα λεπτά και μισό GB παραπάνω!) Ε, δεν άντεξα στον πειρασμό και τσίμπησα και το Galaxy S2! (Αρχικά δε σκόπευα να αλλάξω κινητό, αλλά μου ήρθε στα 450 ευρώ με την επιδότηση!)

ektor7, πράγματι τα λεπτά ομιλίας στη σύνδεσή μου είναι για όλες τις τοπικές κλήσεις, σε οποιοδήποτε δίκτυο. Και όσα περισσέψουν μεταφέρονται στον επόμενο μήνα.

Guys, αύριο φεύγω πάλι για Κύπρο, οπότε το επόμενο μήνυμα θα είναι από το... καινούργιο κινητό μου :-D

Καλό βράδυ και πάλι ευχαριστώ!

Καλή αρχή στην Κύπρο!

Πάντως το SGS II δεν σου ήρθε φθηνά! 430€ έχει καινούριο.... εκτός και αν δεν κατάλαβα καλά τί έγραψες!

edit: Καλοδούλευτο και το SGS II !!!

Δημοσ.

Θα μπορούσες με τόσα data να πάρεις και κάποιο voip στο s2 και να μιλάς τοπικά ουσιαστικά. 2 παιδικές όμως. Πρέπει ή εταιρεία σου να επιτρέπει voip στο δίκτυο της αλλά και να είναι ικανοποιητικές οι συνδέσεις.

Δημοσ.

Θα μπορούσες με τόσα data να πάρεις και κάποιο voip στο s2 και να μιλάς τοπικά ουσιαστικά. 2 παιδικές όμως. Πρέπει ή εταιρεία σου να επιτρέπει voip στο δίκτυο της αλλά και να είναι ικανοποιητικές οι συνδέσεις.

Με 54€ πάγιο, λογικά θα του παρέχει VOIP!

Στην Ελλάδα τουλάχιστον, οι 3 πάροχοι θα του δίναν VOIP με τέτοιο πάγιο...

Δημοσ.

Καλή αρχή στην Κύπρο!

Πάντως το SGS II δεν σου ήρθε φθηνά! 430€ έχει καινούριο.... εκτός και αν δεν κατάλαβα καλά τί έγραψες!

edit: Καλοδούλευτο και το SGS II !!!

Αυτό που δε κατάλαβες είναι, το πως πάνε οι τιμές στην κύπρο!

Το sgs2 το πιο φτηνό που μπορείς να το βρεις είναι 550ευροπουλακια!;)

Το θέμα είναι ότι επειδή θα ζει στη Κύπρο καλό να έχει τα 2χρονακια εγγύηση για το κινητό του από την ίδια την εταιρεία που είναι συνδρομητής και όχι να τρέχει να βρει λύση από το Α ιντερνετικό μαγαζί στην Ελλάδα!

Δημοσ.

Αυτό που δε κατάλαβες είναι, το πως πάνε οι τιμές στην κύπρο!

Το sgs2 το πιο φτηνό που μπορείς να το βρεις είναι 550ευροπουλακια!;)

Το θέμα είναι ότι επειδή θα ζει στη Κύπρο καλό να έχει τα 2χρονακια εγγύηση για το κινητό του από την ίδια την εταιρεία που είναι συνδρομητής και όχι να τρέχει να βρει λύση από το Α ιντερνετικό μαγαζί στην Ελλάδα!

Η εγγύηση δεν πάει ανά χώρα, αλλά τέσπα.

Αν χώρα πάνε τα service/αντιπροσωπείες, όπου αυτές υπάρχουν.

Με την λογική αυτή, δεν πρέπει κανείς να αγοράζει από ebay/amazon και γενικά από e-shop.

Epic fail.

Δημοσ.

Η εγγύηση δεν πάει ανά χώρα, αλλά τέσπα.

Αν χώρα πάνε τα service/αντιπροσωπείες, όπου αυτές υπάρχουν.

Με την λογική αυτή, δεν πρέπει κανείς να αγοράζει από ebay/amazon και γενικά από e-shop.

Epic fail.

Είσαι Κύπριος?

Ναι κινητά τηλ. είναι fail να τα αγοράζεις απο το εξωτερικο, γιατί δεν υπάρχει στη κύπρο εξουσιοδοτημενο σερβίς ούτε για Samsung, HTC, LG, Sony, Apple κτλ.

Αν είσαι οκ εσυ να τα στέλνεις στο εξωτερικό για να γλιτώσεις λίγα ευρώ, εγώ παω πασο!

Δημοσ.

Είσαι Κύπριος?

Ναι κινητά τηλ. είναι fail να τα αγοράζεις απο το εξωτερικο, γιατί δεν υπάρχει στη κύπρο εξουσιοδοτημενο σερβίς ούτε για Samsung, HTC, LG, Sony, Apple κτλ.

Αν είσαι οκ εσυ να τα στέλνεις στο εξωτερικό για να γλιτώσεις λίγα ευρώ, εγώ παω πασο!

Κοσμοπολίτης θα ταίριαζε καλύτερα.

Αλλά γιατί, μόνο οι Κύπριοι πρέπει να ποστάρουν στο παρόν thread;

Τέλος το off-topic από μένα.

Δημοσ.

Όχι απλά δε ξέρεις πόσο δύσκολα είναι κάποια θέματα, όπως οι εγγυήσεις, στη Κύπρο!

Και δεν είσαι ο μόνος κοσμοπολίτης εδώ μέσα!

Και δεν είμαστε ηλίθιοι που κάποια πράγματα αποφεύγουμε να τα παίρνουμε από το εξωτερικό!

Εγώ προσωπικα εχω την δυνατότητα να αγοράζω από Αμερική, χωρίς να πληρώνω δασμούς κ μεταφορικά και πότε δε αγόρασα κανένα από τα 2 πανάκριβα razer mouse&keyboard ή ένα ακριβό κινητό όπως το sgs2 από την Αμερική!

Γιατί άραγε, αφού θα γλιτώνα τόσα λεφτά?!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...