Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια πηρα το κουραγιο και του ζητησα εξηγησεις και αντιγραφο φακελου(που τελικα μου εδωσε τα δικαιολογητικα μου) και αποφασης.Για το ποτε χλωμιασε και εγινε νευρικος δεν το πιστευα στα ματια μου!!

Μου τα εβγαλε φωτοτυπιες και του ειπα απλα και στεγνα οτι απο τη στιγμη που δεν εμεινα ευχαριστημενος,η εφεση-αν το αποφασισω-θα περασει σε αλλον δικηγορο.Μου ειπε οτι για να περασει ο φακελος σε αλλον πρεπει να τον πληρωσω για τα δικαστικα εξοδα.

Και εδω αρχιζουν τα καλα.

Στην αποφαση εγραφε το ποσο των 3800ε,τους τοκους και 250ε για δικαστικα εξοδα.Συνολο γυρω στα 4500ε(Τα οποια ποτε δεν μου τα ειπε!)!!!!

Τωρα το γεγονος οτι ζητουσε τα 800ε και να με αφησει στα 3000ε(τοσα ακριβως που ακουτε μου ειχε πει) νομιζω οτι καποιοι που εχουν υπερεκτιμησει τους δικηγορους θα καταλαβουν γιατι ανοιξα τη συζητηση αυτη...

Επισης του ξεκαθαρισα οτι το 20% δεν προκειται να το δωσω γιατι δεν μου απαντησε ειλικρινα και οτι ηταν δουλεια του και συνυπευθυνος με το δικαστηριο για την εκβαση της αποφασεως και τη μειωση του ζητουμενου ποσου.Κανω λαθος σε αυτο?

Φυσικα το καλυτερο ηταν οταν μου ειπε οτι θα κανει κατι καλυτερο επειδη δηθεν θυμηθηκε οτι εχω γονεα που νοσηλευεται και ειμαι και ανεργος για 1,5χρονο.Δεν μου απαντουσε το ποσο.

Μου λεει μετα.Υπογραψες την εξουσιοδοτηση?Του λεω οχι και οτι δεν θα την υπογραψω.Αφου τσιτωσε και ενιωσε αβολα(αλλαξε χρωμα παλι)του ζητησα να μου αναφερει το ποσο της αμοιβης του ακριβως.

Περιπου στο 12% δηλαδη 680ε.Αποσυρθηκα λεγοντας του οτι θα το σκεφτω και κατοπιν μελετης της αποφασεως θα του απαντησω.

Για καποιους που δεν παρακολουθουν τη συζητηση και βιαζονται να απαντησουν περνωντας το μερος των δικηγορων και αγνοωντας το δικαιο των πελατων θα προσθεσω οτι δωσανε για ηθικη βλαβη 500ε και οχι 5000ε που ζητησα.

Επισης να αναφερω οτι αυτο το ποσο των 5000ε ηταν οτι καλυτερο μπορουσα να ζητησω με βαση τα λεγομενα του δικηγορου-που εσφαλμενως επελεξα οπως αποδειχτηκα-εγω ηθελα 10000ε ηθικη βλαβη- και βαση πληροφοριων που βρηκα στο νετ τα 500ε που αποφασισαν να μου δωσουν(και το εχουν κανει κανονα στο δικαστηριο) ειναι ενα ποσο ασφαλειας για να νιωσει ανετα ο πελατης γιατι η ηθικη βλαβη δεν οριζεται με αντιτιμο.

Να προσθεσω οτι απο το 2004-2009 υπηρξε αυξηση 400% στα ποσα για την ηθικη βλαβη απο ατυχηματα και οτι το οριο ξεκιναει απο 15000 και φτανει στις 30000-50000ε.

Και ερωτω!

Οταν εγω τους παραθετω οτι εκεινη την περιοδο εδινα εξεταστικη,ειχα αρρωστο ατομο σε νοσοκομειο και ειχα παθει κακωσεις σε ομους,γονατα και προσωρινη αμνησια απο το τρακαρισμα γραμμενο σε ιστορικο του ερυθρου σταυρου(και ναι,φοραγα κρανος) τι ηθικη βλαβη πρεπει να ζητησω?!!!!?????????Και γιατι πρεπει να δεχτω αυτο το γαμ....ο 500ε και οχι τα 5000 που με μεγαλη σιγουρια μου παρουσιασε ο δικηγορος οτι θα κερδιζα?

Περιμενω απαντησεις και κριτικες.

Αναφερθηκε η ψυχικη οδυνη.Περιττο να σας πω οτι ενα κομματι του καλου εαυτου μου χαθηκε(σκοτωθηκε,θανατωθηκε ή οπως αλλιως το λενε οι ψυχολογοι-δικηγοροι) απο τοτε που με τρακαρε ενας αλβανος χωρις διπλωμα περνωντας με στοπ.

Η ψυχικη οδυνη και ο τρομος που ειχα περασει για 3-4μηνες και δεν μπορουσα να βλεπω στοπ?Πως λεγεται?Ηθικη βλαβη?

Γιατι αλλο ειναι η βλαβη που προκαλειται στον εγκεφαλο και στον νοημονα οργανισμο(μεσω λογικης) και αλλο στην ψυχη.Θα μου το εξηγησει πως το δικαστηριο γινεται και ψυχολογος και χρησιμοποιει τον ορο ηθικη βλαβη για να διασφαλισει μειωτικα εξοδα στις ασφαλιστικες??

Και γιατι πρεπει να εχω χαρτι ψυχολογου για να αποδειξω οτι ημουν τελειως σκ...α εκεινη την περιοδο και ειχα μαρτυρες την οικογενεια και τους φιλους μου?Και γιατι δεν ενημερωνουν με καποιον τροπο οτι μετα απο ατυχημα πρεπει να επισκεπτομαστε ψυχολογο να μας συνταξει χαρτι διαγνωσης προκειμενου να κερδισουμε το δικαστηριο εφοσον θεωρειται απαραιτητο αυτο το χαρτι?

Πως βγαινω κερδιζμενος λοιπον απο την βιαια πραγματικοτητα που εζησα απο τη στιγμη που καλω καποιον να με υπερασπιστει και δεν ενιωσε αυτα που ενιωσα?

Ελπιζω να μην σας ζαλισα με το μακρυσθενες μου μυνημα,αλλα δεν νιωθω πλεον ασφαλης σε αυτη την κοινωνια εξαπατησης,ειρωνειας και ενειλικρινιας που δημιουργησαμε για τα συμφεροντα μας.Συγχωρεστε με.

Δημοσ.

χεχεχε.....μου αρεσε η αλλαγη χρωματος που του προκαλεσες.να ξερεις οτι αυτη ηταν μια μικρη νικη και ο πολεμος στην ζωη μας ,κερδιζετε απο πολλες μικρες μαχες πλεον.ειμαι σιγουρος οτι στην επομενη συναλλαγη σου με αυτο το συναφι θα εισαι προσεκτικοτερος οπως και οσοι διαβασαν το νημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...