mithrid Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Καλησπερα. Προ ενος χρονου ειχα ενα ατυχημα με μηχανη(υπαιτιος ηταν ενας αλβανος χωρις διπλωμα που περασε με στοπ) και προχωρησα σε αγωγη.Ο δικηγορος(που μου τον συστησαν απο ενα φορουμ με μηχανες,γιατι δεν ηξερα καποιον) μου ειχε πει οτι θα παρει παρα πολυ λιγα λεφτα(χωρις να μου διευκρινησει το ποσο και αφηνωντας μου την εντυπωση οτι το εννοει-βλ.παρακατω) και θα κανει οτι καλυτερο μπορει να με βοηθησει λογω της καταστασης μου(αμεα και απορος). Στο πρωτο ραντεβου μου ειπε οτι θα διεκδικησουμε απο την ασφαλιστικη μου 15000ε και θα κανουμε οτι καλυτερο.Το δεχομαι. Στο δευτερο μου ειπε για 10000περιπου(υλικες ζημιες,απαξιωση μηχανης,ταξι 5000 και 5000ε ψυχικη οδυνη,που εμαθα προσφατα οτι ορολογειται σαν ηθικη βλαβη) συμφωνα με τους υπολογισμους του. Στο τριτο μετα απο 1χρονο στο δικαστηριο φερνει φακελο στοιχειοθετημενο με 8500ε.Παραξενευτηκα,αλλα δεν μπορουσα να πω κατι γιατι υποθεσα οτι πρεπει να τον εμπιστευτω και να μην φερω αντιρρηση. Περιμενω 3μηνες να βγει η αποφαση και τελικα βγαινει σε 6μηνες με τη δικαιολογια οτι ο φακελος μου χαθηκε. Προ 2βδομαδες με παιρνει τηλ και μου λεει ελα να παρεις τα λεφτα ειναι 3800ε και οταν πηγαινω απο κοντα μου λεει μετα δυσκολιας οτι ειναι γυρω στα 4200ε και απανταω οτι δεν συμφωνω,γιατι ειναι πολυ λιγα και οτι με καλυψαν μονο 500ε για ηθικη βλαβη(ενω μου ειχε πει για ψυχικη οδυνη 5000ε). Προσπαθει να με πεισει οτι ειναι μια χαρα τα λεφτα στις μερες μας και οτι δεν συμφερει να ζητησουμε κατι παραπανω,γιατι μπορει να μειωθει το ποσο. Το κερασακι στην τουρτα ειναι οταν τον ρωταω τι σου χρωσταω και μου ζηταει το 20%,δηλαδη γυρω στα 800ε!!!Του απανταω οτι ειναι παρα πολλα αυτα που ζηταει και μου λεει οτι εχω κοψει αποδειξη τωρα,τι να κανουμε.Τον βλεπω που το σκεφτεται καθως προσπαθουσα να μιλησουμε για την τιμη του και μου απανταει..μην ανυσηχεις θα τα βρουμε. Μου δινει μια εξουσιοδοτηση και μου ζηταει να την υπογραψω στα ΚΕΠ να παρει την επιταγη και να την εξαργυρωσει ο ιδιος αντι εμου για να με γλιτωσει απο ταλαιπωρια. Ειναι ιδεα μου ή με βρηκε θυμα? Μπορω να αρνηθω την πληρωμη του στο ποσο που ζηταει και να παρω τον φακελο μου να τον αναλαβει αλλος δικηγορο ή θα τα μπλεξω τα πραγματα και δεν θα μπορω να ορθοποδησω? Παρακαλω βοηθηστε με γιατι νιωθω πολυ απογοητευμενος και αδικημενος. Θα επιθυμουσα απαντησεις μονο απο ατομα που εχουν γνωση του θεματος.Ευχαριστω εκ των προτερων.
dreamercon Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Η αμοιβή του δικηγόρου πολύ εύλογη φαίνεται, και ίσως να είναι και χαμηλή.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Καλησπερα. Προ ενος χρονου ειχα ενα ατυχημα με μηχανη [...] Ειναι ιδεα μου ή με βρηκε θυμα? Μπορω να αρνηθω την πληρωμη του στο ποσο που ζηταει και να παρω τον φακελο μου να τον αναλαβει αλλος δικηγορο ή θα τα μπλεξω τα πραγματα και δεν θα μπορω να ορθοποδησω? Παρακαλω βοηθηστε με γιατι νιωθω πολυ απογοητευμενος και αδικημενος. Θα επιθυμουσα απαντησεις μονο απο ατομα που εχουν γνωση του θεματος.Ευχαριστω εκ των προτερων. Αρχικά θεωρώ οτι ήταν λάθος σου που α) δεν συμφώνησες εξ'αρχής για την αμοιβή και β) δεν ρώτησες γιατί από τα αρχικά 15.000 που διεκδικούσες, έπεσες τελικά στα 8.500... Απ' ότι αντιλαμβάνομαι, ο δικηγόρος δίκασε υπόθεσή σου στο Ειρηνοδικείο, ζήτησε 8.500 και επιδικάστηκαν 4.200 ευρώ. Το αν βγήκε τέτοια απόφαση δεν ευθύνεται μόνο ο δικηγόρος, την απόφαση εκδίδει το δικαστήριο. Αν θεωρείς οτι σου επιδικάστηκαν λίγα λεφτά, έχεις κάθε δικαίωμα να κάνεις έφεση. Το εξάμηνο για την έκδοση απόφασης είναι συνηθέστατο. Την αμοιβή των 800 ευρώ δεν την θεωρώ υπερβολική, αν σκεφτείς την ώρα και τη δουλειά που προφανώς έκανε, με δεδομένο ότι περίπου 180 ευρώ είναι έξοδα (συμπεριλαμβανομένης της προείσπραξης και της παράστασης, χρήματα δηλαδή που ουσιαστικά εισπράττονται απ'το Δημόσιο).
mithrid Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Αρχικά θεωρώ οτι ήταν λάθος σου που α) δεν συμφώνησες εξ'αρχής για την αμοιβή και β) δεν ρώτησες γιατί από τα αρχικά 15.000 που διεκδικούσες, έπεσες τελικά στα 8.500... Απ' ότι αντιλαμβάνομαι, ο δικηγόρος δίκασε υπόθεσή σου στο Ειρηνοδικείο, ζήτησε 8.500 και επιδικάστηκαν 4.200 ευρώ. Το αν βγήκε τέτοια απόφαση δεν ευθύνεται μόνο ο δικηγόρος, την απόφαση εκδίδει το δικαστήριο. Αν θεωρείς οτι σου επιδικάστηκαν λίγα λεφτά, έχεις κάθε δικαίωμα να κάνεις έφεση. Το εξάμηνο για την έκδοση απόφασης είναι συνηθέστατο. Την αμοιβή των 800 ευρώ δεν την θεωρώ υπερβολική, αν σκεφτείς την ώρα και τη δουλειά που προφανώς έκανε, με δεδομένο ότι περίπου 180 ευρώ είναι έξοδα (συμπεριλαμβανομένης της προείσπραξης και της παράστασης, χρήματα δηλαδή που ουσιαστικά εισπράττονται απ'το Δημόσιο). Ποια η αποψη σου(περαν οσων ανεφερα) οτι δεν με ρωτησε καν αν ειναι να παω να παρω την επιταγη εγω ο ιδιος και μου εδωσε κατευθειαν την εξουσιοδοτηση? Τα λεφτα ειναι πολλα γιατι δεν μου εκανε αναλυση απο την αρχη και μου εδωσε λαθος εντυπωση περι βοηθειας οποτε το λαθος δεν ειναι δικο μου που σφετεριστηκε την καλοσυνη μου και την αγνοια μου περι δικαστικων υποθεσεων-διορθωσε με αν κανω λαθος. Το γεγονος οτι για ηθικη βλαβη(ενω δεν μου ξεκαθαρισε τον ορο ψυχικη οδυνη-αρα τον κανει εμπειρο?) εδωσαν 500ε αντι 5000ε που ειχαμε ζητησει πιστευεις οτι ειναι θεμα δικο του ή τα εκανε πλακακια με την ασφαλιστικη? Και μενω στο βασικο ερωτημα. Τα δικαστικα εξοδα επρεπε να καλυφθουν απο την υπαιτια ασφαλιστικη ή λαθος? Μπορω να ορισω εγω την αμοιβη του μιας και εχασα χρονο και ταλαιπωρηθηκα πιστευοντας τα καλα του λογια εξ αρχης? Μπορω να ζητησω τη δικογραφια και το φακελο για να κανω εφετειο μεσω αλλου ή θα αρνηθει?Και αν αρνηθει τι προτεινεις? Ευχαριστω για την απαντηση
KilliK Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 μια χαρα ειναι τα 800ε.και βασικα λιγα σου παιρνει.
mithrid Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 μια χαρα ειναι τα 800ε.και βασικα λιγα σου παιρνει. Μου εχουν πει οτι αμοιβη δικηγορου οριζεται απο 10%-20%.Τα 800ε ανηκουν στην ακριβη κατηγορια νομιζω και οχι στην φθηνη.Σωστα?
LOULATRANS Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 συμβουλεψου αλλον δικηγορο,μεσω του δικηγορικου συλλογου.αλλα εμπλεξες με την μεγαλυτερη των τριων κλικα(οι αλλες δυο:γιατροι και πολιτικοι μηχανικοι)
mithrid Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Tα παιδια που μου απαντησανε πρωτα δεν εχουν κατι να συμβουλεψουν?Μην παω χωρις γνωσεις παλι συμβουλεψου αλλον δικηγορο,μεσω του δικηγορικου συλλογου. Δικηγορικο συλλογο που εχει? αλλα εμπλεξες με την μεγαλυτερη των τριων κλικα(οι αλλες δυο:γιατροι και πολιτικοι μηχανικοι) ποσο το πιστευω αυτο!!! Η αληθεια ειναι οτι εχω μπλεξει και με την δευτερη.Γιατροι.... Τους πολιτικους μηχανικους μαλλον τους κραταω για το τελος
KilliK Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Μου εχουν πει οτι αμοιβη δικηγορου οριζεται απο 10%-20%.Τα 800ε ανηκουν στην ακριβη κατηγορια νομιζω και οχι στην φθηνη.Σωστα? δεν υπαρχει οριζεται.ο καθενας οτι θελει χρεωνει.στο ξαναλεω μια χαρα αμοιβη σου παιρνω.θα μπορουσε να ηταν κανενας αλλο αετονυχης και να σου ειχε ζητησει και κανενα 1000+ρικο.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Ποια η αποψη σου(περαν οσων ανεφερα) οτι δεν με ρωτησε καν αν ειναι να παω να παρω την επιταγη εγω ο ιδιος και μου εδωσε κατευθειαν την εξουσιοδοτηση? Τα λεφτα ειναι πολλα γιατι δεν μου εκανε αναλυση απο την αρχη και μου εδωσε λαθος εντυπωση περι βοηθειας οποτε το λαθος δεν ειναι δικο μου που σφετεριστηκε την καλοσυνη μου και την αγνοια μου περι δικαστικων υποθεσεων-διορθωσε με αν κανω λαθος. Το γεγονος οτι για ηθικη βλαβη(ενω δεν μου ξεκαθαρισε τον ορο ψυχικη οδυνη-αρα τον κανει εμπειρο?) εδωσαν 500ε αντι 5000ε που ειχαμε ζητησει πιστευεις οτι ειναι θεμα δικο του ή τα εκανε πλακακια με την ασφαλιστικη? Και μενω στο βασικο ερωτημα. Τα δικαστικα εξοδα επρεπε να καλυφθουν απο την υπαιτια ασφαλιστικη ή λαθος? Μπορω να ορισω εγω την αμοιβη του μιας και εχασα χρονο και ταλαιπωρηθηκα πιστευοντας τα καλα του λογια εξ αρχης? Μπορω να ζητησω τη δικογραφια και το φακελο για να κανω εφετειο μεσω αλλου ή θα αρνηθει?Και αν αρνηθει τι προτεινεις? Ευχαριστω για την απαντηση Προσωπικά θεωρώ την αμοιβή λογική. Από εκεί και πέρα: - ηθική βλάβη 5.000 ευρω θα πάρεις μονο εάν ο τραυματισμός σου συνεπεία του ατυχήματος είναι βαρύτατος. Σε κάθε περίπτωση το πόσο θα πάρεις επιδικάζεται απ' το δικαστηριο, όχι από τους δικηγόρους. Παρεμπιπτόντως, ψυχική οδύνη επιδικάζεται μόνο περίπτωση θανάτου, αλλιώς επιδικάζεται ηθική βλάβη. - τα δικαστικά έξοδα που αναφέρονται ρητά στην απόφαση καταβάλλονται από τον ηττημένο. - αφού δεν συμφώνησες από την αρχή, η αμοιβή καθορίζεται από τον επαγγελματία που έκανε τη δουλειά. - τον φάκελο μπορείς να τον πάρεις - αφού εξοφλήσεις. Ο επόμενος δικηγόρος θα σου ζητήσει έγγραφο οτι εξόφλησες τον προηγούμενο.
kage Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) θα το πω χυμα.αν του πας και υπογραφη να παρει τα λεφτα δεν θα εισαι θυμα αλλα μ... ο λογος που στο πε αυτο ειναι απλος.παιρνει τα λεφτα και αν θελει δεν σου δεινει μια και μετα κυνηγησε τον με αλλον δικηγορο... 1)ειδες αποδειξη ή στα λογια ?!!!καλα και η δικαιολογια ολα τα λεφτα 2)τα εξοδα δικαστηριου δεν τα πληρωσε η ασφαλιστικη? 3)τελικα ποσα εχασες?απο το τρακαρισμα?επισκευη μηχανης. 4)πες μου λιγο την διαφορα ψυχικης οδυνης και ηθικη βλαβης κοιτα και 50χιλ.να εβαζε θα παιρνες σιγουρα πολυ λιγοτερα.το συνηθες ειναι να βαζεις ενα ποσο πιο πανω απο το κανονικο για να καταληξει στα λογικα το δικαστηριο το οτι συμφωνησες στα 15χιλ και ειδες 8,5μετα και δεν ειπες τιποτα τι να σου πω... υποθετω οτι νομιζες οτι οσα γραψεις τοσα θα παρεις? 5)αμεα και μηχανη?πως? 6)το σιτε που στον συστησε τι λεει.και γω που νομιζα οτι αυτον θα του χαλαγε την πελατεια απο κει μεσα.. 7)τα 3800 πως εγιναν 4200?την αποφαση του δικαστηριου και την δικογραφια την εχεις διαβασει ποτε? 8)google δικηγορικος συλλογος αθηνων ή πειραιως ή σε οποια πολη εισαι Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2011 από kage
mithrid Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 δεν υπαρχει οριζεται.ο καθενας οτι θελει χρεωνει.στο ξαναλεω μια χαρα αμοιβη σου παιρνω.θα μπορουσε να ηταν κανενας αλλο αετονυχης και να σου ειχε ζητησει και κανενα 1000+ρικο. Εφοσον δεν υπαρχει οριζεται υποθετω οτι μπορω να του δωσω και οσα θεωρω εγω καταλληλα για την πληρωμη του.Σωστα? Υπαρχει περιπτωση να μην μου δωσει την εγκριση για επιταγη ή το φακελο αν του τα ζητησω? Προσωπικά θεωρώ την αμοιβή λογική. Από εκεί και πέρα: - ηθική βλάβη 5.000 ευρω θα πάρεις μονο εάν ο τραυματισμός σου συνεπεία του ατυχήματος είναι βαρύτατος. Σε κάθε περίπτωση το πόσο θα πάρεις επιδικάζεται απ' το δικαστηριο, όχι από τους δικηγόρους. Παρεμπιπτόντως, ψυχική οδύνη επιδικάζεται μόνο περίπτωση θανάτου, αλλιώς επιδικάζεται ηθική βλάβη. - τα δικαστικά έξοδα που αναφέρονται ρητά στην απόφαση καταβάλλονται από τον ηττημένο. - αφού δεν συμφώνησες από την αρχή, η αμοιβή καθορίζεται από τον επαγγελματία που έκανε τη δουλειά. - τον φάκελο μπορείς να τον πάρεις - αφού εξοφλήσεις. Ο επόμενος δικηγόρος θα σου ζητήσει έγγραφο οτι εξόφλησες τον προηγούμενο. Προσωπικα θεωρω την τιμη υπερβολικη και κακως δεν μου το ανελυσε απο την αρχη ακομα και αν του το ανεφερα γιατι δεν θα δεχομουν να με αναλαβει.Απλα με καθυσηχασε οτι ολα θα πανε καλα και δεν ειπε τιποτα. -Τα εμαθα απο αλλου και αυτο με ενοχλησε.Ο ιδιος δεν ανεφερε τιποτα και μου αφησε την εντυπωση της ψυχικης οδυνης. -Οι τοκοι πανε στο ποσό που εκδικαζεται?Πως υπολογιζονται?Υπαρχει καποιο κρυφο ποσό που μπορω να εξακριβωσω? -Εφοσον δεν υπαρχει συμφωνια επιτρεπεται να κοβει χαρατσια χωρις καμια συζητηση με τον πελατη? -Κατανοητο απολυτως Σε ευχαριστω παρα πολυ για την ενημερωση.Προφανως εισαι δικηγορος και χαιρομαι που εχω καποιον να μου λυσει τις αποριες που μου δημιουργηθηκαν. θα το πω χυμα.αν του πας και υπογραφη να παρει τα λεφτα δεν θα εισαι θυμα αλλα μ... ο λογος που στο πε αυτο ειναι απλος.παιρνει τα λεφτα και αν θελει δεν σου δεινει μια και μετα κυνηγησε τον με αλλον δικηγορο... 1)ειδες αποδειξη ή στα λογια ?!!! 2)τα εξοδα δικαστηριου δεν τα πληρωσε η ασφαλιστικη? 3)τελικα ποσα εχασες?απο το τρακαρισμα?επισκευη μηχανης. 4)πες μου λιγο την διαφορα ψυχικης οδυνης και ηθικη βλαβης κοιτα και 50χιλ.να εβαζε θα παιρνες σιγουρα πολυ λιγοτερα.το συνηθες ειναι να βαζεις υπερβολικα ποσα για να καταληξει στα λογικα το δικαστηριο το οτι συμφωνησες στα 15χιλ και ειδες 8,5μετα και δεν ειπες τιποτα τι να σου πω... υποθετω οτι νομιζες οτι οσα γραψεις τοσα θα παρεις? 5)αμεα και μηχανη?πως? 6)το σιτε που στον συστησε τι λεει 1.Καμια αποδειξη δεν ειδα.Τα διαβαζε μπροστα μου και τα ελεγε στον αερα. 2.Λογικα 3.Στα σπασμενα ηρθαν πανω κατω και ενοχληθηκα πολυ που δεν εβαλαν ψυχικη οδυνη(οπως μου το ειπε στην αρχη)γιατι περασα δυσκολα.Ειχα προσωρινη αμνησια οταν πηγα στο νοσοκομειο. 4.Δεν γνωριζω τις λεξεις,γνωριζω ομως τις φοβιες που μου δημιουργηθηκαν. Δεν ειπα τιποτα γιατι τα αφησα ολα πανω του και φοβηθηκα μην πω καμια βλακεια,μιας και δεν γνωριζα τη διαδικασια Δεν υποθεσα οτι θα παρω οσα εγραψα αλλα δες το 3.Μηπως θα επρεπε να κανει καλυτερη δουλεια ο δικηγορος? 5.ΑΜΕΑ υπαρχουν πολλες κατηγοριες.Δεν θα το αναλυσω 6.Δεν ρωτησα καθολου γιατι εχασα την επαφη μετα απο 1χρονο.
Dagobert Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Εφοσον δεν υπαρχει οριζεται υποθετω οτι μπορω να του δωσω και οσα θεωρω εγω καταλληλα για την πληρωμη του.Σωστα? Λάθος. Ελεύθερο επάγγελμα είναι, όσα θέλει ζητά. Όφειλες να το ξεκαθαρίσεις από την αρχή. Όπως και να συζητήσεις μαζί του τις απορίες σου. Προσωπικα θεωρω την τιμη υπερβολικη και κακως δεν μου το ανελυσε απο την αρχη ακομα και αν του το ανεφερα γιατι δεν θα δεχομουν να με αναλαβει. Το ακριβώς αντίθετο. Δες ανωτέρω.
Physics_Rulez Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Πολύ λάσκα τον άφησες και τώρα το πληρώνεις. Συμφωνητικό κάνατε; την αμοιβή πως τη συμφωνήσατε; Για να ξέρεις από δω και πέρα: α) πρώτα ρωτάμε. Η ελλάδα είναι γεμάτη δικηγόρους και συ βρήκες μόνο έναν. β) ελάχιστες αμοιβές πλέον δεν υπάρχουν. γ) δεν υπογράφεις καμιά εξουσιοδότηση για επιταγή, αν και έχω την εντύπωση ότι πλέον ούτε με εξουσιοδότηση του επιτρέπεται να την εισπράξει. Ένα 10% είναι μια χαρά «στις μέρες που ζούμε»
mithrid Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Λάθος. Ελεύθερο επάγγελμα είναι, όσα θέλει ζητά. Όφειλες να το ξεκαθαρίσεις από την αρχή. Όπως και να συζητήσεις μαζί του τις απορίες σου. Πολύ λάσκα τον άφησες και τώρα το πληρώνεις. Συμφωνητικό κάνατε; την αμοιβή πως τη συμφωνήσατε; Για να ξέρεις από δω και πέρα: α) πρώτα ρωτάμε. Η ελλάδα είναι γεμάτη δικηγόρους και συ βρήκες μόνο έναν. β) ελάχιστες αμοιβές πλέον δεν υπάρχουν. γ) δεν υπογράφεις καμιά εξουσιοδότηση για επιταγή, αν και έχω την εντύπωση ότι πλέον ούτε με εξουσιοδότηση του επιτρέπεται να την εισπράξει. Ένα 10% είναι μια χαρά «στις μέρες που ζούμε» Βλακεια μου.Ημουν πολυ καλος μαζι του και συγχρονως μα....ς γιατι στηριχτηκα στο οτι ολα θα πανε καλα και να μην ανυσηχω(οσες φορες και αν τον ρωτησα σχετικα με την αμοιβη--δειτε αρχικα ποστ να μην επαναλαμβανομαστε). Κανενα συμφωνητικο δεν υπογραφηκε.Και το 10% πολυ ειναι.Σκεφτομαι οτι και 200ε ειναι πολυ καλα για αυτα που προσφερε.Ολο με αμφιβολιες με αφησε και τωρα παλι ψαχνομαι.... Τι μενει??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα