Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εκει θα μεινει ι θα μπει σε καμια κουτα? χαχαχαχ πλακα κανω εννοειτε!με γεια το τουμπανακι !

Δημοσ.

εκει ήταν το παλιό εκεί θα μείνει και αυτό... δεν χρειάζεται κουτάκι :) αυτή η μητρική έχει φτιαχτεί για μένα μου φαίνεται... δεξιά κάτω αν δεις έχει κουμπι START και RESET .... :-D :-D

Δημοσ.

εκει ήταν το παλιό εκεί θα μείνει και αυτό... δεν χρειάζεται κουτάκι :) αυτή η μητρική έχει φτιαχτεί για μένα μου φαίνεται... δεξιά κάτω αν δεις έχει κουμπι START και RESET .... :-D :-D

χαχα και ξερω πως θες να σπασεις το ψυχολογικο φραγμα τον 5 gz :D

Δημοσ.

δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα. χτές το ξήλωσα, είχα να το κουνήσω περίπου 1 χρόνο, φύσηξα όλες τις σκόνες απο την ψύκτρα (στο μπαλκόνι) και την ξαναβαλα... και η μητρική η παλιά είχε σκόνες πάνω, τις φύσηξα, και την έδωσα σε ένα παλικάρι απο εδω μέσα... αλλα μιλάμε για λίγο σκόνη οχι κανα βουνό. ίσως το βοηθάει οτι είναι ψηλά :-D οι θερμοκρασίες τώρα σε idle είναι 28-30c σε κάθε core...

Δημοσ.

Μιλάμε για airflow, όχι αστεία :P

Με τις σκόνες τι κάνεις; (στανταρ σε έχουν ξαναρωτήσει εν το μεταξύ)

εχεις παντα ενα πιστολακι διπλα και οποτε σκονιζεται τσουφ το κανεις καινουργιο :D

Δημοσ.

Καλορίζικο, καλορίζικο, καλοκλοκάριστο. grin.png

Ωραίο το open-bench set-up , αλλά φτιάξε και μια moda/ βάση για το Raid,

οι δίσκοι μου θυμίζουν domino, μην έχεις και το … effect κάποια στιγμή. laugh.gif shock.png cry.png

Δημοσ.

Καλορίζικο, καλορίζικο, καλοκλοκάριστο. grin.png

Ωραίο το open-bench set-up , αλλά φτιάξε και μια moda/ βάση για το Raid,

οι δίσκοι μου θυμίζουν domino, μην έχεις και το … effect κάποια στιγμή. laugh.gif shock.png cry.png

Τους δισκους τους κραταει το καλωδιο της τροφοδοσιας, ειναι πολυ βαρυ.. :) clocking απο βδομαδα....!!

android.png

Δημοσ.

Η μητρική πώς σου φαίνεται γιατί την ψήνω και γω αρκτετά στην αναβάθμιση που έρχεται.

φίλε η μητρική φαίνεται απίστευτη. πρώτα απόλα επειδή το έψαξα πριν την πάρω, δεν είναι μόνο οτι είναι μικρή και οτι clockarei. έχει τρελά πράγματα πάνω. απο το ethernet controller της intel, το οποίο είναι καλύτερο απτο realtek, την "ψαγμένη" κάρτα ήχου SupremeFX X-Fi, τα 12 usb, εν το μεταξύ με το που την βλέπεις καταλαβαίνεις οτι πρόκειται για πολύ καλή κατασκευή. έχει κουμπάκια πάνω για αλλαγές on the fly, ακόμα και clear cmos πάνω στο panel.

γενικά δεν είναι για απλή χρήση, φαίνεται. έχει και μερικά άχρηστα πράγματα πάνω όπως το Go Button η το RoG αλλα οκ τα αγνοείς και συνεχίζεις :P

μάλλον το overclock θα το αφήσω για την ώρα αφου ακόμα και το battlefield 3 πλέον παίζει με 80 fps :)

Δημοσ.

Με τί καρτούλα και σε τί αναλύσεις παίζεις? Καλή μαγκειά στην ASUS και αυτό το debug led που έχει ώστε να ξέρεις γιατί δεν ξεκινάει το ρημάδι. Γιατί δεν το βάζουν σε όλες τις μητρικές απορώ, χρειάστηκε να πάρω μία pci καρτούλα για αυτή την δουλειά και ώρες ώρες σε γλυτώνει από κόπο. Το μέγεθος της δεν σε περιορίζει καθόλου από άποψη τοποθέτησης ψύκτρας, μνημών και λοιπών καρτών?

Δημοσ.

Με τί καρτούλα και σε τί αναλύσεις παίζεις? Καλή μαγκειά στην ASUS και αυτό το debug led που έχει ώστε να ξέρεις γιατί δεν ξεκινάει το ρημάδι. Γιατί δεν το βάζουν σε όλες τις μητρικές απορώ, χρειάστηκε να πάρω μία pci καρτούλα για αυτή την δουλειά και ώρες ώρες σε γλυτώνει από κόπο. Το μέγεθος της δεν σε περιορίζει καθόλου από άποψη τοποθέτησης ψύκτρας, μνημών και λοιπών καρτών?

το debug led το είχα σε μια Abit του 2003. δεν είναι τίποτα.. κακώς δεν το έχουν και οι άλλες πάντως. το μέγεθος όχι, είναι μια χαρά. ίσα ίσα στην παλιά μου μητρική, τα SATA βρίσκαν πάνω στην κάρτα γραφικών, και είχα κάνει πατέντες για να μην ενοχλούν. η συγκεκριμένη τα βγάζει απο το πλάι, οπότε δεν ενοχλούν !!! έχω ανοίξει και άλλο τοπικ για την μητρική, γιατι θα αρχίσω να την πειράζω απο σημερα αυριο (μολις πάω σπιτι). ούτε οι ραμ ενοχλούν, εκτώς και αν έχεις μεγάλη (χοντρή) ψύκτρα πάνω στις ραμ, που έτσι και αλλιώς θα ενοχλούσαν και σε κανονική μητρική.

αυτό που με έχει "πειράξει" είναι οτι έχει πράγματα που τα θεωρώ τελείως άχρηστα. π.χ το iROG. τρέχεις ένα πρόγραμμα στο λαπτοπ π.χ και κάνεις overclock στην μητρική σου μέσω usb. αλλα δεν καταλαβαίνω τι χρησιμότητα έχει, αφου μπορείς να κάνεις και απο τα windows το ίδιο overclock με το πρόγραμμα που σου δίνει. π.χ το Go Button. το πατάς στην αρχή και σου βρίσκει αυτόματα που παίζουν οι RAM. δεν ξέρω γιατι, και αυτό άχρηστο το θεωρώ, εκτώς και αν έχουν και άλλη χρησιμότητα που δεν έχω καταλάβει ακόμα..... το bios update απο το πρόγραμμα της asus δεν λειτουργέι, ενώ έχουν κάνει και βλακεία (βγάλαν ενα bios νούμερο 0902 και το επόμενο το ονομάσαν 0706 και δεν μπορεί ο κόσμος να περάσει το νεό bios γιατι ειναι μικρότερο νούμερο) ... έχει να πέσει πολύ ψαξιμο πάντως οπότε οτι θέλεις ρώτα με η εδώ η στο τοπικ της μητρικής που άνοιξα να το δοκιμάζουμε :)

edit: έγραψα ολόκληρο κατεβατό και δεν απάντησα σε αυτο που ρώτησες, κλασσικά. με 6870 παίζω σε ανάλυση 1920χ1080. σε low γραφικά το battlefield 3 παίζει 80fps σταθερά.

Δημοσ.

Το Go Button είναι χρήσιμο στην περίπτωση που με τις μνήμες που περάσεις το σύστημα δεν μπαίνει ούτε στο BIOS για να τις ρυθμίσεις χειροκίνητα. Πατάς το κουμπάκι και αυτόματα βρίσκει ρυθμίσεις ώστε να ποστάρει και να μπεις στο BIOS.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...