ati8assos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 +1 για τις επιλογές σου. Αντε και καλά κλοκαρίσματα
Luciddream Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 thanks, θα ποστάρω με νεότερα απο αύριο λογικά. μόνο μνήμες πήρα άλλες τελικά, τις vengeance τις blue. δεν νομίζω οτι έχουν άλλη διαφορά και ήταν και 10 ευρώ φτηνότερες
ati8assos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Νομίζω η μπλε μπογιά είναι λίγο φθηνότερη γι αυτό και η διαφορά Αναμένουμε αποτελέσματα, αν και γενικά τα 4,6 - 4,8 GHz θα έρθουν εύκολα με αυτό το mobo.
pabou13 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 η παραγγελία έγινε τελικά απο e-gate απο ότι λένε αύριο θα τα χω στα χέρια μ.... Ποιον επεξεργαστη επελεξες;
Luciddream Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Ποιον επεξεργαστη επελεξες; 2500k. έτσι και αλλιώς θα φάει overclock.
Luciddream Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 γύρω στα 430. τα γράφει και στο site δεν είναι κάτι μυστικό
drentas Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Σου κάνανε καλύτερη τιμή? Γιατί και την μητρική και τον επεξεργαστή τα βρίσκω φτηνότερα.
pabou13 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Γι'αυτο λεω και εγω, τουλαχιστον ενα 20αρικο κατω σε ολο το πακετο με τιμες skroutz..
Luciddream Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 όχι δεν το ψαξα περισσότερο απλα όπως είπα ήθελα και να μου έρθουν γρήγορα... διάβασα καλές κριτικές και είπα να το δοκιμάσω τους πίεσα και λίγο να τα φέρουν αύριο όπωσδήποτε.
pabou13 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δικο σου το μαχαιρι δικο σου και το καρπουζι. Να τα χερεσαι φιλε και πες μας εντυπωσεις οταν τα παραλαβεις
Luciddream Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δικο σου το μαχαιρι δικο σου και το καρπουζι. Να τα χερεσαι φιλε και πες μας εντυπωσεις οταν τα παραλαβεις δεν νομίζω να κέρδιζα κάτι παραπάνω αν τα έπαιρνα απο διαφορετικά μαγαζιά. ένα κατάστημα έχει φθηνότερα την cpu κατα 10 ευρώ, το οποίο είναι στον γέρακα. πιστεύεις θα μπορούσε να μου την φέρει αύριο ? οι μνήμες είναι 3 ευρώ διαφορά απο το πιο φθηνό. η μητρική 10 ευρώ διαφορά σε ένα κατάστημα που θα μου τα φέρει σε μια βδομάδα. ναι οκ θα κέρδιζα 20 ευρώ, θα έχανα όμως μια βδομάδα. και ήδη έχω βρεί να δώσω την παλιά cpu/mobo σε παιδιά απο εδω μέσα, γιατι να τους καθυστερώ και αυτούς.. άσε που αν χαλάσει κάτι, θα έπρεπε να το στέλνω στον γέρακα η θεσσαλονίκη, τώρα πάω και με το μηχανάκι ευχαριστώ θα ενημερώσω με την πρώτη ευκαιρία
Luciddream Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 εφτασαν... μάλλον βρήκα το καινούριο μου αγαπημένο μαγαζί
pabou13 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Nα τα χερεσαι τα καλουδια σου, και εγω εχω παραγγειλει απο εκει και εμεινα απολυτα ευχαριστημενος
Luciddream Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 εγώ τρόμαξα λίγο, γιατι έγινε μπέρδεμα και με ψάχναν στην κηφισσιά για να μου δώσουν ένα μοντεμ(?????), μου είπαν οτι δεν ξέρουν αν θα μου τα φέρουν σήμερα γιατι έγινε αυτο το μπέρδεμα, τελικά όλα πήγαν καλά... ακόμα δεν τα χω στήσει θα το κάνω το βράδυ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα