Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

thanks, θα ποστάρω με νεότερα απο αύριο λογικά. μόνο μνήμες πήρα άλλες τελικά, τις vengeance τις blue. δεν νομίζω οτι έχουν άλλη διαφορά και ήταν και 10 ευρώ φτηνότερες :confused:

Δημοσ.

Νομίζω η μπλε μπογιά είναι λίγο φθηνότερη γι αυτό και η διαφορά laugh.gif

Αναμένουμε αποτελέσματα, αν και γενικά τα 4,6 - 4,8 GHz θα έρθουν εύκολα με αυτό το mobo.

Δημοσ.

όχι δεν το ψαξα περισσότερο απλα όπως είπα ήθελα και να μου έρθουν γρήγορα... διάβασα καλές κριτικές και είπα να το δοκιμάσω :) τους πίεσα και λίγο να τα φέρουν αύριο όπωσδήποτε.

Δημοσ.

Δικο σου το μαχαιρι δικο σου και το καρπουζι.

Να τα χερεσαι φιλε και πες μας εντυπωσεις οταν τα παραλαβεις ;)

δεν νομίζω να κέρδιζα κάτι παραπάνω αν τα έπαιρνα απο διαφορετικά μαγαζιά. ένα κατάστημα έχει φθηνότερα την cpu κατα 10 ευρώ, το οποίο είναι στον γέρακα. πιστεύεις θα μπορούσε να μου την φέρει αύριο ?

οι μνήμες είναι 3 ευρώ διαφορά απο το πιο φθηνό.

η μητρική 10 ευρώ διαφορά σε ένα κατάστημα που θα μου τα φέρει σε μια βδομάδα. ναι οκ θα κέρδιζα 20 ευρώ, θα έχανα όμως μια βδομάδα. και ήδη έχω βρεί να δώσω την παλιά cpu/mobo σε παιδιά απο εδω μέσα, γιατι να τους καθυστερώ και αυτούς.. άσε που αν χαλάσει κάτι, θα έπρεπε να το στέλνω στον γέρακα η θεσσαλονίκη, τώρα πάω και με το μηχανάκι :-D

ευχαριστώ θα ενημερώσω με την πρώτη ευκαιρία :)

Δημοσ.

εγώ τρόμαξα λίγο, γιατι έγινε μπέρδεμα και με ψάχναν στην κηφισσιά για να μου δώσουν ένα μοντεμ(?????), μου είπαν οτι δεν ξέρουν αν θα μου τα φέρουν σήμερα γιατι έγινε αυτο το μπέρδεμα, τελικά όλα πήγαν καλά... ακόμα δεν τα χω στήσει θα το κάνω το βράδυ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...