Luciddream Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 το πήρα απόφαση τελικά... να ανέβουμε κατηγορία... !! CPU κατέληξα 2500k. μητρική ??? RAM: 8GB αλλα ποιά...???? τα φώτα σας παρακαλώ... :) να σημειώσω οτι overclock θα φάει απο την πρώτη μέρα... :rolleyes:
Luciddream Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 μμμμμμ ερώτηση παγίδα...???? δεν με ενδιαφέρει το ποσό αλλα θέλω να σκέφτομαι value for money. δηλαδή το σκεφτόμουν να πάρω τον 2600k αλλα δεν υπάρχει λόγος να δώσω τόσα χρήματα. όπως και δεν θέλω τις καλύτερες μνήμες ούτε την καλύτερη μητρική. θέλω όμως να φοράει το καλύτερο τσιπ η μητρική (και ας μην έχει 100 extra πάνω) και οι μνήμες να τρέχουν σε καλή συχνότητα (δεν θα κλάψω για λίγο χαλαρότερα timings)
ati8assos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Mobo : Asus P8Z68-V Pro Ram : Corsair Vengeance 8GB 1866 MHz Μεγειές! edit Καλή εναλλακτική η Asrock Z68 Extreme3 Gen3
Luciddream Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 η τιμή της μητρικής πόνεσε λίγο!! μπορείς να εξηγήσεις τι διαφορές έχει απο τις άλλες φθηνότερες ? επίσης το ίδιο και για την μνήμη, οι περισσότερες παίζουν στα 1600? το max είναι τα 2200?? έχω χάσει λίγο τις εξελίξεις, δεν τα κοίταγα για να μην ζηλεύω :-D
drentas Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Για μητρικη μία από αυτές . Είναι πιο future proof από την άποψη ότι υποστηρίζουν το μελλοντικό pci xpress 3. Οι διαφορές είναι καλύτερη ποιότητα κατασκευής, περισσότερες επιλογές διασύνδεσης, συστήμα ψύξης. Μπορείς να ρίξεις το budget της μητρικής και να πας σε μία στα 130 όπως η asrock . Όσο για μνήμες πάνω από 1600 τρελλές διαφορές δεν θα δεις παρά μόνο στα μετροπρογράμματα οπότε ένα κιτάκι στα 8gb 1600 είναι μια χαρά. Μπορείς να κοιτάξεις μητρικές και από άλλες εταιρίες όπως gigabyte, msi ή και τις asus p8z68 v,le,lx χωρίς pci xpress 3, διαλέγεις και παίρνεις.
ati8assos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Ο φίλος drentas τα εξηγεί πολύ καλά συμφωνώ μαζί του,και η Asrock μιά χαρά είναι. Τα 1600 αρκούν, απλά τα 1866 ίσως να χρειαστούν σε μελλοντική αναβάθμιση σε Ivy Bridge. Αν το budget είναι σφικτό μείνε στα 1600, διαφορές στην πράξη δεν θα δεις.
Luciddream Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Καλή εναλλακτική η Asrock Z68 Extreme3 Gen3 θα τραβάει overclock αυτή...?? ωωωχχχ βλέπω να λιώνω στο google πάλι μέχρι να αποφασίσω....
Luciddream Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 ωραία, έλιωσα πάλι σαν κλασσικός ηλίθιος (πάει ο ύπνος πάλι).... αλλα τουλάχιστον βγήκε απόφαση!! http://www.skroutz.gr/s/343461/Asus-Maximus-IV-Gene-Z.html http://www.skroutz.gr/s/300458/Corsair-Vengeance-8GB-DDR3-1600-Kit-2x4GB-PC3-12800-9-9-9-24.html για CPU θα αποφασίσω το πρωί 2600 η 2500.... ανάλογα με τα κέφια !! όποιος έχει αντίρρηση να μιλήσει γρήγορα..........
drentas Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Άμα θέλεις να ανεβάσεις χτύπα αυτήν την asus Maximus IV GENE-Z . Είναι matx μέγεθος όμως,με λιγότερες δυνατότητες επέκτασης, έλλειψη pci xpress 3 αλλά κορυφαία σε overclock και ποιότητα κατασκευής.
Luciddream Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Άμα θέλεις να ανεβάσεις χτύπα αυτήν την asus Maximus IV GENE-Z . Είναι matx μέγεθος όμως,με λιγότερες δυνατότητες επέκτασης, έλλειψη pci xpress 3 αλλά κορυφαία σε overclock και ποιότητα κατασκευής. μπαααα προτιμώ αυτήν που έβαλα πάνω.... :-D (για να μην παρεξηγηθούμε πλάκα κάνω απλά λόγω ώρας έχουμε συνενόηση μπουζούκι)
drentas Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Πόσταρα και μετά είδα πως την ίδια έβαλες και εσύ.. Αν περιμένεις λίγο καιρό σκάει μύτη και αυτή , είναι η ίδια αλλά με υποστήριξη pci xpress 3. Η μητρική είναι κορυφή πάντως και αν είδες τα reviews χτυπάει άνετα 4800Mhz τον 2500k
Luciddream Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Πόσταρα και μετά είδα πως την ίδια έβαλες και εσύ.. Αν περιμένεις λίγο καιρό σκάει μύτη και αυτή , είναι η ίδια αλλά με υποστήριξη pci xpress 3. Η μητρική είναι κορυφή πάντως και αν είδες τα reviews χτυπάει άνετα 4800Mhz τον 2500k ναι το κατάλαβα πλάκα έκανα το έψαξα πολύ και είδα οτι έχει πολύ καλή κατασκευή κτλπ. θα την χτυπήσω αύριο απο το μαγαζί που θα μου κάνει καλή τιμή και για τα τρία, και που θα μου τα φέρει/ετοιμάσει πιο γρήγορα... στο eshop που μου εκανες λινκ τα έχει αλλα λίγο ακριβά... (για το OK Computer λέω)
drentas Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Για τις μνήμες έβαλα το μαγαζί γιατί δεν τις βρήκα πιο φτηνά, στα άλλα προιόντα του δεν κοίταξα να δω τιμές. Όπου βρίσκεις φθηνότερα από κει παίρνεις και αν σου κάνουν και προσφορά που θα τα πάρεις όλα μαζί ακόμα καλύτερα. Μεγειά τα καινούρια σου παιχνίδια!
Luciddream Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 η παραγγελία έγινε τελικά απο e-gate απο ότι λένε αύριο θα τα χω στα χέρια μ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα