thanos2718 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 καλησπερα, οπως θα καταλαβατε απο τον τιτλο αντιμετοπιζω το πραπανω προβλημα...τα χερια μου ιδρωνουν συνεχως χωρις να εχω αγχος!Αντιμετοπιζει κανεις το ιδιο προβλημα?Βρηκε λυση?Υπαρχει καποια λυση?
javavall Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Το παθαίνω και εγώ. Δεν ξέρω σε τι οφείλεται, αν και δεν το θεωρώ πρόβλημα... Sweaty palms, more properly known as palmar hyperhidrosis, is a condition that affects about 1% of the US population. Although the exact cause of sweaty palms is still debated, many experts believe it is caused by a hyperactive sympathetic nervous system, causing the sweat glands in the hands to produce sweat unnecessarily. όλα καλά δηλαδή..
ribo7 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Κάπου έχω διαβάσει και εδώ στο forum ότι συμβαίνει λόγω στρες. Και είναι αυτό που περιγράφει και το link σου ότι αντιδρά "λανθασμένα" προφανώς ο οργανισμός. Το κακό είναι ότι αν το σκέφτεσαι, ότι ιδρώνουν τα χέρια σου ή να έχεις το νου σου αν ιδρώσουν μάλλον χειροτερεύεις τα πράγματα. Πρακτικά δε ξέρω πως λύνεται αλλά προτείνω ηρεμία..
slygeo87 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Η απλή εφίδρωση ίσως είναι σύμπτωμα αγχώδους διαταραχής και η διαταραχή αντιμετωπίζεται αποτελεσματικά με ψυχοθεραπεία.
Adon1s Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 εγω το παθαίνω όταν βλέπω στην τηλόραση σκηνές με αναρρήχιση σε βράχους , βουνά κλπ αλλάζω κανάλι και σταματάει
kuzko21 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 ειχε μια φιλη παρομοιο προβλημα και εκανε μποτοξ στις παλαμες. απ οτι μου ελεγε δεν ειναι μονιμο πρεπει να επαναλαμβανεται.
kage Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 γι αυτο βγηκε το μποτοξ...να αδρανοποιει νευρα,μυς,ημικρανιες(π.χ. σε τικ,βλεφαροσπασμους-σταβισμους,εγκεφαλικα κτλ) απο κει και περα googlare ιδρωτας στα χερια ή ιδρωτας στις παλαμες http://www.medlook.net/article.asp?item_id=1655
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 ειχε μια φιλη παρομοιο προβλημα και εκανε μποτοξ στις παλαμες. its a trap Σιγα που δε θα βαρεσε και στο προσωπο ενα μποτοξακι με την επισκεψη Σε εμενα παντως που ειμαι αρκετα εως πολυ αγχωδης δεν εφιδρωνουν ποτε οι παλαμες μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα