Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξερετε κανενα προγραμμα για αρχειοθετηση ταινιων; Που να ψαχνει στο ιντερνετ για πληροφοριες της ταινιας και να τις κατεβαζει;

Εκτος του movie collector γιατι το χρησιμοποιησα σπασμενο και τωρα δε μαφηνει να περασω αλλες ταινιες.. Και ηταν ωραιο προγραμμα...

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Emdb.... korifaio

android.png

Το δοκίμασα και φαίνεται ενδιαφέρον. Να σε ρωτήσω, αν ξέρεις, δύο λεπτομέρειες;

Στη μορφή προβολής που παρουσιάζει τις ταινίες σαν dvd επάνω στο ράφι, υπάρχει κάποια ρύθμιση, ώστε:

1) Εκτός από τη φωτογραφία, να φαίνεται και ο τίτλος της ταινίας, π.χ. από κάτω (εκεί που δείχνει νούμερο)

2) Να παρουσιάζονται οι ταινίες με αλφαβητική σειρά (χωρίς κάποια επιπλέον ρύθμιση, τις τοποθετεί με τυχαία σειρά και είναι ψιλο-ζαλάδα να εντοπίσεις αυτή που θέλεις).

Σε ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

Το πρώτο που ρωτάς δε βλέπω να γίνεται, για το δεύτερο άλλαξε το View Mode και πάτα εκεί που λέει title. Θα στα βγάλει αλφαβητικά και μετά ξαναάλλαξε το view mode

post-204990-0-42915900-1323339850_thumb.png

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εχω πολλες ταινιες σε δισκακια(dvd) και σε καθε ενα ειναι περιπου απο 4-6 ταινιες.

Επειδη εχουν μαζυετει παρα πολλα τωρα και οταν θελω να βρω μια ταινια για να δω αναγκαζομαι να ψαχνω πολυ ωρα.

Σκεφτομαι ν'αριθμησω τα δισκακια και να καταχωρησω σ'ενα προγραμμα στο pc τις ταινιες και διπλα να ειναι ο αριθμος απο το συγκεκριμενο dvd που βρισκεται η καθε ταινια για να τις βρισκω πιο ευκολα.

Υπαρχει καποιος τροπος να το κανω αυτο?

Δοκιμασα μερικα προγραμματακια αλλα δεν με βολεψαν γιατι δεν μπορω να βαλω αριθμο διπλα απο καθε ταινια για να ξερω σε ποιο dvd βρισκεται.

Ελεγα να το κανω σε excel αλλα μαλλον ειναι πολυ χρονοβορο και δεν ξερω και αν στο τελος θα με βολεψει κιολας.

Αν μπορει καποιος ας μου πει εναν τροπο που θα μπορουσα να το λυσω το συγκεκριμενο θεμα.

Δημοσ.

Πολυ καλο φαινεται.

Μου λες λιγο πως περιπου λειτουργει?

Για ταινιες ενδιαφερομαι περισσοτερο.

Ειδα ενα παλικαρι καπου εγραψε οτι το εβαλε στην τηλεοραση.Δηλαδη πως?

Ενας αλλος ελεγε οτι το λειτουργουσε με τηλεκοντρολ.Πως κι αυτο απο την τηλεοραση?

Δημοσ.

Το XBMC είναι media center και όχι movie organiser. Η δουλειά του είναι να αναπαράγει ταινίες από τους φάκελους που του έχεις ορίσει να αρχειοθετεί και έχει πολλά plugins, μερικά από αυτά είναι και για υποστήριξη του τηλεκοντρόλ των windows mc ή της logitech.

Το ant γιατί σε μπερδεύει; Δίνεις τον τίτλο της ταινίας και κατεβάζει μόνο του τις πληροφορίες από το Internet. Εσύ απλά προσθέτεις αν θέλεις έξτρα πληροφορίες όπως π.χ. σε πιο δισκάκι είναι η ταινία.

Αν θέλεις δες και το εμπορικό All my movies μήπως σου αρέσει περισσότερο.

Η επόμενη λύση είναι να πας σε πρόγραμμα video club.όπου η οργάνωση και το εύκολο ευρετήριο είναι το Α και το Ω.

EDIT: Υπάρχουν και τα προγράμματα cataloging. Παλιά είχα και με βόλευε το Advanced Disk Catalog και να κρατάω μια βάση από τα cd/dvd που είχα. Διαβάζει το δισκάκι μόνο του και αποθηκεύει τα περιεχόμενα στην βάση. Η αναζήτηση κάποιου αρχείου επέστρεφε και το δισκάκι στο οποίο είναι το αρχείο.

Δημοσ.

Εχω πολλες ταινιες σε δισκακια(dvd) και σε καθε ενα ειναι περιπου απο 4-6 ταινιες.

Επειδη εχουν μαζυετει παρα πολλα τωρα και οταν θελω να βρω μια ταινια για να δω αναγκαζομαι να ψαχνω πολυ ωρα.

Σκεφτομαι ν'αριθμησω τα δισκακια και να καταχωρησω σ'ενα προγραμμα στο pc τις ταινιες και διπλα να ειναι ο αριθμος απο το συγκεκριμενο dvd που βρισκεται η καθε ταινια για να τις βρισκω πιο ευκολα.

Υπαρχει καποιος τροπος να το κανω αυτο?

Δοκιμασα μερικα προγραμματακια αλλα δεν με βολεψαν γιατι δεν μπορω να βαλω αριθμο διπλα απο καθε ταινια για να ξερω σε ποιο dvd βρισκεται.

Ελεγα να το κανω σε excel αλλα μαλλον ειναι πολυ χρονοβορο και δεν ξερω και αν στο τελος θα με βολεψει κιολας.

Αν μπορει καποιος ας μου πει εναν τροπο που θα μπορουσα να το λυσω το συγκεκριμενο θεμα.

Το έχω κάνει αυτό για τα δισκάκια μου(προγράμματα/ταινίες/παιχνίδια) είναι πολύ απλό στην χρήση και κάνει όλα αυτά που θέλεις,το light είναι δωρεάν και φτάνει και περισσεύει.

Ψάχνοντας μια ταινία με την αναζήτηση σου βγάζει αυτόματα σε ποιο δισκάκι είναι.

wincatalog light

Δημοσ.

Παιδιά, αν χρησιμοποιεί κάποιος το Ant Movie Catalog, να ρωτήσω κάτι; Υπάρχει κάποια επιλογή στις ρυθμίσεις του, ώστε να σώζει αυτόματα κάθε προσθήκη ή αλλαγή που κάνουμε, σε πραγματικό χρόνο; Εννοώ να μη χρειάζεται να πατάμε save.

Το πρόβλημα είναι ότι μερικές φορές μου κολλάει το πρόγραμμα και δεν αποκρίνεται, οπότε πρέπει να το κλείσω από το task manager και να το ξεκινήσω πάλι. Άλλοτε πάλι, λόγω προβλημάτων με την τάση του ρεύματος εδώ, συμβαίνει να κάνει ο υπολογιστής ξαφνικά επανεκκίνηση. Αν συμβεί κάτι από τα παραπάνω, ότι προσθήκη/αλλαγή έχει γίνει μετά την τελευταία φορά που πάτησα save, χάνεται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...