Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, χρησιμοποιώ cyta και το router της pirelli που δίνουν με την σύνδεση. Τις τελευταίες 2 μέρες

το router αποσυνδέεται χωρίς λόγο,(έχει ξανασυμβεί πιο παλιά αλλά μόνο μια φορά) όχι μόνο στο

δικό μου υπολογιστή αλλά έχει συμβεί ταυτόχρονα και σε άλλον. Αυτό διαρκεί κοντά στα 5-10 λεπτά και

δεν διορθώνεται ούτε με επανεκκίνηση. Το router συνδέεται και αποσυνδέεται συνέχεια και το σήμα χάνεται.

Η απόσταση είναι κοντά στα 3 μέτρα από τον υπολογιστή χωρίς εμπόδια.

Επιπλέον θέλω να χρησιμοποιήσω ένα netgear που έχω και κάθετε αλλά ο τυπάς στην cyta όταν του ζήτησα τα στοιχεία μου,

όνομα και κωδικό που βάζω στο router για να συνδεθώ δεν μου έδωσε κάτι που να τελειώνει σε ονομα@cyta-kati.gr αλλά

μου έδωσε τα στοιχεία που συνδέομαι στο my.cyta.gr για λογαριασμούς κτλπ.

Ο κωδικός στο pirelli δεν φαίνεται αλλά είναι κοντά στα 15 ψηφία.

Δημοσ.

Απο οτι κατάλαβα οτι εχεις αυτο το πρόβλημα ασύρματα. Αν το συνδέσεις με καλώδιο ειναι οκ ?

Δημοσ.

Δεν το έχω δοκιμάσει με καλώδιο γιατί συμβαίνει τυχαία και η απόσταση είναι αρκετή, αν βρω καλώδιο θα το συνδέσω για λίγο.

Δημοσ.

Καλησπέρα, χρησιμοποιώ cyta και το router της pirelli που δίνουν με την σύνδεση. Τις τελευταίες 2 μέρες

το router αποσυνδέεται χωρίς λόγο,(έχει ξανασυμβεί πιο παλιά αλλά μόνο μια φορά) όχι μόνο στο

δικό μου υπολογιστή αλλά έχει συμβεί ταυτόχρονα και σε άλλον. Αυτό διαρκεί κοντά στα 5-10 λεπτά και

δεν διορθώνεται ούτε με επανεκκίνηση. Το router συνδέεται και αποσυνδέεται συνέχεια και το σήμα χάνεται.

Η απόσταση είναι κοντά στα 3 μέτρα από τον υπολογιστή χωρίς εμπόδια.

Επιπλέον θέλω να χρησιμοποιήσω ένα netgear που έχω και κάθετε αλλά ο τυπάς στην cyta όταν του ζήτησα τα στοιχεία μου,

όνομα και κωδικό που βάζω στο router για να συνδεθώ δεν μου έδωσε κάτι που να τελειώνει σε ονομα@cyta-kati.gr αλλά

μου έδωσε τα στοιχεία που συνδέομαι στο my.cyta.gr για λογαριασμούς κτλπ.

Ο κωδικός στο pirelli δεν φαίνεται αλλά είναι κοντά στα 15 ψηφία.

a.kane δοκιμη με καλωδιο οπως ειπε ο spank.

β.αλλαξε καναλι στο ασυρματο και κανε update τις ασυρματες καρτες.δες για firmware update Για τον ρουτερ.χανεται η ασυρματη συνδεση η δεν εχεις ιντερνετ και σβηνει καποιο λαμπακι?αλλο το ενα αλλο το αλλο.επισης δοκιμασε με αλλο κλειδωμα η ασε το δικτυο ανοιχτο για λιγο να δεις αν θα το κανει,για να βαλεις αλλο ρουτερ θες username kai password.Το username σου φαινεται μεσα στον ρουτερ?το password για να το παρεις στην λουφα θα πρεπει να βαλεις καποιο προγραμμα που να κανει Reveal τα αστερακια.το εχω κανει σε thomson ρουτερ και ειχε παιξει μια χαρα.δεν ξερω επισης αν απο το My.cyta.gr μπορεις να αλλαξεις το password σου οποτε να το εχεις.

αλλα για αρχη αλλο κλειδωμα αλλο καναλι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...