sp_steve Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Γειά σας, Ψάχνω για να αγοράσω έναν webserver και κοίταγα κάποιες τιμές αλλά έχω μία απορία πάνω σε αυτά. πχ. Λέει κάπου: για hosting είναι 4.00Ε/μήνα και όταν βάζω το domain που θέλω μου βγάζει μία τιμή 20Ε/2χρόνια. Αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι ότι άμα το παραγγείλω, θα πληρώσω 20Ε αρχικά για να κατοχυρώσω το domain και 4Ε κάθε μήνα? Ή είναι 20Ε/2χρόνια και θα είμαι πλήρης? Εσείς που ξέρετε ας μου λύσετε την απορία... Και αν γίνεται να μου προτείνεται κάποιο σχετικό site. Ευχαριστώ.
alexitsios Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Στις περισσότερες περιπτώσεις έχεις επιλογές πακέτων. Εμείς για παράδειγμα στη StigmaHost.com έχουμε πχ μία άλφα τιμή για το έτος, 6ημηνο κλπ. Βέβαια, όσο πιο πολλούς μήνες αγοράζεις, τόσο λιγότερο πληρώνεις. Απλά έχε υπόψη σου ότι η τιμή κράχτης που έχουμε όλοι είναι συνήθως για τα ετήσια ή τα διετή πακέτα, οπότε όταν παίρνεις hosting για λιγότερο χρόνο, τότε πληρώνεις περισσότερα Επίσης έχε υπόψη σου ότι σχεδόν όλοι (και εμείς) οι τιμές που υπάρχουν είναι χωρίς ΦΠΑ, το οποίο προστίθεται στο τέλος κατά το checkout.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα