anicolas93 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Καλησπέρα παιδια. Έχω περάσει Πανεπιστήμιο Πειραιά και μένω κοντά στους Θρακομακεδώνες. Ψάχνω κάποια δουλειά κυρίως παρασκευή σάββατο (ίσως και πεμπτες-κυριακές) ώστε να μπορώ να βγάζω καλά χρήματα κυρίως για αυτοσυντήρηση. Ξέρει κανείς κάτι καλό; Έχει κάποια ιδέα; Δούλευα και το καλοκαίρι σε νυχτερινό μαγαζί και μάλιστα ήταν πολύ καλά τα χρήματα, απλά το μαγαζί έκλεισε για χειμώνα Σας ευχαριστώ για τις ιδέες και τις προτάσεις σας.
_chris_ Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 τέτοια εποχή ρε φίλε.... θες και καλά λεφτά. ξεκίνα με τα κλασικά. κανένα delivery, σε καμιά καφετέρια, ρώτα για τίποτα φυλλάδια. δε μας είπες και αν γνωρίζεις να κάνεις κάτι συγκεκριμένο
anicolas93 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 τέτοια εποχή ρε φίλε.... θες και καλά λεφτά. ξεκίνα με τα κλασικά. κανένα delivery, σε καμιά καφετέρια, ρώτα για τίποτα φυλλάδια. δε μας είπες και αν γνωρίζεις να κάνεις κάτι συγκεκριμένο Κοίτα, λέγοντας καλά χρήματα εννοώ αξιοπρεπή, όχι ας πούμε 20 ευρώ το 8ωρο.... Το καλοκαίρι δούλευα σε γνωστό μαγαζί της παραλιακής, ξεκίνησα βοηθός στο service, από Ιούλιο μέχρι Σεπτέμβρη που κλείσαμε. Από εκει και πέρα δεν ξέρω αν υπάρχει και κάτι πάνω στο αντικείμενο που σπουδάζω (οικονομικα-στατιστικά)... Γενικά ψάχνομαι για κάτι καλύτερο, μιας και όταν ξεκίνησα να ψάχνω για δουεια το χειμώνα, οι περισσότερες δουλειες είχαν ήδη κλείσει... :/
partblah1990 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 βρες κανά ιδιαίτερο να κάνεις ΑΟΘ-ΑΟΔΕ-Μαθηματικά και στοιχεία Στατιστικής ...με 5 ευρό την ώρα σε ένα τετράωρο βγάζεις τα χρήματα που έβγαζες στο μαγαζί !
anicolas93 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 βρες κανά ιδιαίτερο να κάνεις ΑΟΘ-ΑΟΔΕ-Μαθηματικά και στοιχεία Στατιστικής ...με 5 ευρό την ώρα σε ένα τετράωρο βγάζεις τα χρήματα που έβγαζες στο μαγαζί ! το έχω κοιτάξει και αυτό, αλλά οι γονείς (ως επει το πλειστον) δεν εμπιστεύονται τα παιδιά τους σε προπτυχιακους. Άσε που θα έχω σχεδόν την ίδια ηλικία με τα παιδιά. απλά στην συγκεκριμένη φάση ψάχνω κάτι σιγουρο, λίγο πιο ποσοδοφόρο... Γι'αυτο ρωτάω αν ξέρει κάποιος οτιδήποτε :|
black_widow Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Σίγουρη δουλειά και με καλά λεφτά στην Ελλάδα για φοιτητή κιόλας ; Όταν ήμουν φοιτήτρια που ήταν και καλύτερη η αγορά εργασίας η καλύτερη εργασία που σου επέτρεπε να συνεχίσεις τις σπουδές σου ήταν τα ιδιαίτερα ( σε πιο μικρές ηλικίες αναγκαστικά όχι για μαθήματα γ λυκείου ) . Ε η άλλη επιλογή ήταν η κλασική δουλειά τύπου 8ωρο + σε ώρες που δε σου επέτρεπαν να παρακολουθήσεις μαθήματα , προ κρίσης αυτές.
Revolution_Web Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Πήγαινε σε ναυαγοσωστική εταιρία, κανόνισε εαν γίνεται να βγάλεις το δίπλωμα το οποίο κοστίζει με κάποιο διακανονισμό να το ξεπληρώσεις με τη δουλειά σου όταν ξεκινήσεις, και θα βγάζεις το λιγότερο 1100 το μήνα για ένα τρίμηνο το καλοκαίρι σίγουρα. Εγώ το έκανα αυτό όταν ήμουνα 19 και έκανα συμφωνίες για καλά χρήματα με περίπου 1500 το μήνα και σε κρατάνε τα χρήματα αυτά και χειμώνα αρκετούς μήνες. Απλά θέλει αρκετή προπόνηση για να το βγάλεις και έχει ευθύνες το καλοκαίρι ειδικά όταν έχει κύματα.
kuzko21 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 το έχω κοιτάξει και αυτό, αλλά οι γονείς (ως επει το πλειστον) δεν εμπιστεύονται τα παιδιά τους σε προπτυχιακους. Άσε που θα έχω σχεδόν την ίδια ηλικία με τα παιδιά. απλά στην συγκεκριμένη φάση ψάχνω κάτι σιγουρο, λίγο πιο ποσοδοφόρο... Γι'αυτο ρωτάω αν ξέρει κάποιος οτιδήποτε :| δε θα κανεις σε 3η λυκειου , βρες 2-3 παιδακια 1η-2α-3η γυμνασιου και εισαι μια χαρα. εκτος και αν δεν θελεις να ασχοληθεις καθλου με το αντικειμενο. παντως για τις παραπανω περιπτωσεις μια χαρα παιρνεις 8-9 ευρω την ωρα...ανετα.
kage Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δούλευα και το καλοκαίρι σε νυχτερινό μαγαζί και μάλιστα ήταν πολύ καλά τα χρήματα, απλά το μαγαζί έκλεισε για χειμώνα Σας ευχαριστώ για τις ιδέες και τις προτάσεις σας. παιρνεις τηλ.αυτους που σε πειραν εκει ή συναδελφους και ρωτας αν παιζει τιποτα...
anicolas93 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας, όπως και να έχει, θα δω τι μπορώ να κάνω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα