basilis5 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 νομιζω~60€ edit: δες εδω http://www.squaregroup.co.uk/product/iPad_AppleCare λεει παγκοσμια καλυψη. αρα μπορεις ομως να το ενεργοποιησεις σε ολα;
Pooky(1) Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Θα ρωτήσω Systemgraph εντός εβδομάδος. Θα περάσω για Applecare του mpb, οπότε και αν όντως ισχύει το αγοράζω και αυτό και ενημερώνω.
george263 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 βλέπω ότι στο θέμα αντικατάσταση <<προβληματικών>> συσκευών πάμε καλά . ευχάριστο αυτό . εύχομαι το καινούργιο σου να είναι πιο καλότυχο . υ.γ πως στον @##$%$ δεν το εντόπισαν ακόμα το θέμα οι απανταχού αντι-apple-άκηδες για να μας τα πρήξουν?
gatoulis Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Εμένα μου το έφεραν απο Αμερική κ πήρα τηλ στο istorm ,μου είπαν οτι γίνεται η ενεργοποίηση κανονικά.
basilis5 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 apple care παιζει και στο iphone στις ηπα. αξιζει καθως απο οτι βλεπω αν σιυ χαλασει το οτιδηποτε σου κανουν αντικατασταση κι οχι εφαρμογη. στο ipad εγραφε η αποδειξη που μου εδωσαν ενα ποσο ~ 350€ ενω καινουργιο ειχε 750€. αν καποιος ειναι εκτος εγγυησης και του πουν δεν επισξευαζεται, παρε αντικατασταση με τοσα, μαλλον αυτο ειναι το ποδο. οποτε αξιζει να πας την εγγυηση στα 2 χρονια..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα