Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα ipad 2 64 GB 3G σε ios 4.3.3 και ποτέ δεν χρησιμοποίησα jailbreak. Λειτουργούσε μια χαρά, αλλά όταν άνοιξα πάλι από sleep mode το είδα κολλημένο στο apple logo. Συγκεκριμένα η συσκευή προσπαθούσε να εκκινήσει, αλλά όταν έσβηνε το apple logo, μετά εμφανιζόταν και πάλι, ενώ η συσκευή ήταν αρκετά ζεστή. Πριν το βάλω σε sleep έπαιζα ένα παχνίδι το CK Zombies contract killer, το οποίο μάλλον δεν είχα κλείσει.

Μετά από αποτυχημένες προσπάθειες να το κάνω restart, αποφάσισα να το κάνω reset... Το σύνδεσα με το itunes σε snow leopard. Σημειωτέον ότι όλα είναι στα τελευταία τους updates. Το itunes μου ζήτησε να κατεβάσω το ios 5. Αν και δεν ήθελα κάτι τέτοιο αναγκάστηκα να δεχθώ, αφού επιλογή για restore στο παρόν ios 4 δεν υπήρχε... (γιατί apple???). Όταν κατέβηκε το ios5 το restore απέτυχε με το εξής μήνυμα λάθους: the ipad "ipad" could not be restored. An unknown error occured (9). Από τότε βλέπω μόνο το εικονίδιο του itunes και το ipad έχει κολλήσει εκεί. Δοκίμασα το troubleshooting της Apple χωρίς καμιά επιτυχία. Τι έγινε ρε παιδιά;;; Το ipad μου παρέδωσε ξαφνικά πνεύμα;;; Πάντως πρέπει να είμαι ακόμα στην εγγύηση.

Υ.Γ. Φαίνεται ότι η διαδικασία κολλά όταν πάει να κάνει update verification με την Apple για 2η φορά. Έχω το little snitch απενεργοποιημένο και ποτέ δεν είχα πρόβλημα με αυτό... Τώρα προσπαθώ να κάνω restore από άλλο mac. Επίσης είχα μεταφέρει κάποια έγγραφα από το ipad στο itunes... Δεν πιστεύω να τα χάσω αυτά; Διότι από τη μνήμη του ipad δε νομίζω να μείνει και τίποτα. Τέλος αναρρωτιέμαι μήπως χρειάζομαι Lion για να γίνει σωστά η μετάβαση σε ios 5;

Δημοσ.

Δοκίμασε να το κάνεις restore από DFU Mode.

http://www.youtube.com/watch?v=x6FSHAp6fvk

Τα αρχεία σου θα χαθούν, όπως με κάθε restore.

Ακούγεται σαν καθαρά θέμα software, οπότε με ένα DFU Mode restore όλα θα γίνουν και πάλι ρόδινα.

Δημοσ.

Το έκανα αλλά τζίφος... Αυτό με κάνει και ανησυχώ ότι το ipad παρέδωσε πνεύμα. Ίσως ήταν λάθος που άφησα ανοιχτό το game που έπαιζα, αν και πάλι δε δικαιολογείται να καεί ολόκληρη η συσκευή... Στο κάτω κάτω το έβαλα σε sleep mode, αλλά φαίνεται τα zombies αρνούνται να κοιμηθούν! :mad:

Κατάφερα να δημιουργήσω πάλι το αρχικό πρόβλημα! Ξεκόλλησα από το recovery mode.

Λοιπόν η συσκευή κάνει boot και βλέπουμε το apple logo. Στη συνέχεια η οθόνη σβήνει και επανέρχεται το Apple logo. Και ξανά και ξανά...

Δημοσ.

εγω σε κατι παρομοιο πριν ενα μηνα (white screen of death)που ομως δεν γινοταν restore με τιποτα, το πηγα για σερβις και μου το εκαναν αντικατασταση με καινουργιο (bulk).

πηγα στο χαλανδρι στην systemgraph, αψογοι. αγορασμενο απο πλαισιο ηταν

Δημοσ.

Τώρα μπες παλι DFU και κανε restore.

Το έκανα, αλλά τίποτα... Το πρόβλημα φαίνεται να εμφνίζεται όταν λέει verifying with apple και δίνει error code 9.

Error 9: This error occurs when the device unexpectedly drops off the USB bus and communication stops. This can occur if the device is manually disconnected during the restore process. This issue can be resolved by performing USB isolation troubleshooting, using a different USB dock-connector cable, trying another USB port, restoring on another computer, or by eliminating conflicts from third-party security software.

Έχω κάνει όλα τα παραπάνω χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Ρύθμισα και το firewall του router μου στις θύρες 80 και 443 για TCP/UDP, αλλά πάλι τζίφος.

Δημοσ.

Εγγύηση έχεις σίγουρα γτ δεν έχει περάσει ούτε χρόνος απο τότε που κυκλοφόρησε η συσκευή.

Οπότε πήγαινε το στο πλησιέστερο κατάστημα (iSquare, systemgraph, document) και θα σου γίνει αντικατάσταση (λογικά).

Δημοσ.

Θα δοκιμάσω να κάνω restore από windows 7 αφού η προσπάθεια απέτυχε από 2 macs με SL και με διαφορετικά καλώδια και θύρες usb. Μετά θα το κάνω και από Lion και μετά service. Πωπω σήμερα με μουτζώσανε;;; Επιτρέπεται να χαλάσει το ipad 2 στα καλά καθούμενα;;;

Δημοσ.

Θα δοκιμάσω να κάνω restore από windows 7 αφού η προσπάθεια απέτυχε από 2 macs με SL και με διαφορετικά καλώδια και θύρες usb. Μετά θα το κάνω και από Lion και μετά service. Πωπω σήμερα με μουτζώσανε;;; Επιτρέπεται να χαλάσει το ipad 2 στα καλά καθούμενα;;;

Τζάμπα παιδεύεσαι. Πήγαινε το κατευθείαν για αντικατάσταση.

Δημοσ.

επειδη εκανα κι εγω οτι υπαρχει και δεν υπαρχει στο ιντερνετ σου λεω πως τσαμπα πεδευεσαι.καποια ειναι να το παθουν και το παθαινουν. να χαιρεσαι που εισαι εντος εγγυησης καθως γενικα στην ελλαδα θπαρχει πολιτικη αντικαταστασης κι οχι επισκευης.

η ερωτηση μου εχει να κανει με το κατα ποσο ειναι καινουργια αυτα που δινουν κι οχι ανακατασκευασμενα απο σερβις. ρωτησα και μου ειπαν πως ειναι καινουργιο και απλα ερχεται bulk. το ιδιο συνεβη και με φιλο και χαλασμενο iphone4

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά πήγα στη Document στον Άγιο Δημήτριο. Άψογη εξυπηρέτηση! Αφού το εξέτασαν μου το αντικατέστησαν σε 2 μέρες με νέο ipad2. Όσον αφορά για το αν είναι καινούργιο που λέει ένας φίλος, προσωπικά δε με νοιάζει. Αρκεί να λειτουργεί σωστά. Πάντως το δικό μου φαίνεται σαν καινούργιο.

Τώρα η ζημιά στο hardware είχε να κάνει ή με τη θύρα, ή με κάποιο άλλο εξάρτημα που είχε σα συνέπεια να μην αφήνει το ipad να επικοινωνήσει με το itunes. Εξ' ου και το code 9 error.

Υ.Γ. Το ipad ήρθε με ios 5 και από χθες η μπαταρία έχει πέσει μόνο 1%. Δλδ είναι στο 99%. Ok δεν του έκανα καμιά βαριά χρήση, αλλά φαίνεται ότι η μπαταρία είναι ντούρος και όχι ταλαιπωρημένη.

Δημοσ.

Βλέπω με ευχαρίστηση ότι και στη Document όσο και στη Systemgraph η εξυπηρέτηση έχει αναβαθμιστεί εξαιρετικά. Είμαστε σε καλό δρόμο!

Δημοσ.

γνωριζετε αν στην ελλαδα παιζει applecare για ipad;

αν οχι, αν το παρουμε απο εξωτερικο θα καλυπτε λογικα και την ελλαδα ε;ειναι +1 χρονος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...