JohnXarxas Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 καλησπέρα foroum ζητάω βοήθεια! SOS μπήκαν στο hotmail μου όταν μπήκα βρήκα πολλά e-mail απο αναφορές παράδοσης που έλεγαν οτι το e-mail δεν παραδώθηκε σε όλους επειδή στις επαφές μου έχω και τον εαυτό μου, αυτο το e-mail ήρθε και σε εμένα και έλεγε: http://pilgrimwhisperer.com/wp-content/plugins/fight.php">http://pilgrimwhisperer.com/wp-content/plugins/fight.php αυτό μόνο πρέπει να είναι κάποιο αυτοματοποιημένο σύστημα αμα ήταν κάποιος άνθρωπος λογικά θα τα είχε διαγράψει όλα αυτά εγώ τι να κάνω?
Moderators Gi0 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Αλλαζεις τον κωδικο σου στο hotmail,αλλαζεις τον συγκεκριμενο κωδικο σε οποιαδηποτε αλλη σελιδα τον χρησιμοποιεις, αλλαζεις τη security question/recovery option στο hotmail και σε οποια αλλη σελιδα χρησιμοποιεις τον συγκεκριμενο κωδικο, ελεγχεις τυχον forward address που ισως εχει προστεθει στο hotmail (..και ξανα, σε οποια αλλη σελιδα ισως εχει προσβαση καποιος που γνωριζει τον συγκεκριμενο κωδικο) και οτιδηποτε αλλο μπορεις να σκεφτεις το οποιο θα σε αποσυνδεσει με τον κωδικο που χρησιμοποιουσες στο hotmail. Τελος, ενα ενημερωτικο email σε ολες τις επαφες σου "ζητω συγνωμη, τα email δεν σταλθηκαν απο μενα, μην κανετε κλικ στο link" κλπ κλπ κλπ θα ηταν μια καλη κινηση. Φανταζομαι πως ειναι προφανες πως θα πρεπει να ελεγξεις τον υπολογιστη σου για τυχον "περιεργα" προγραμματα.
JohnXarxas Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 ελεγχεις τυχον forward address που ισως εχει προστεθει στο hotmail πως?
Moderators Gi0 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 ελεγχεις τυχον forward address που ισως εχει προστεθει στο hotmail πως? Δεν χρησιμοποιω hotmail,δεν εχω ιδεα εαν παρεχει την συγκεκριμενη υπηρεσια στο δωρεαν πακετο το οποιο φανταζομαι εχεις. Με μια βολτα στα settings του λογαριασμου σου πιστευω θα ειναι ευκολος ο εντοπισμος του συγκεκριμενου, εαν υπαρχει. Με ενα γρηγορο google βρηκα αυτο
Moderators Gi0 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Μια δευτερη διευθυνση email την οποια μπορεις να χρησιμοποιησεις προκειμενου να προωθεις τα email ενος λογαριασμου, σε εναν αλλο.
JohnXarxas Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 οκ! όλα καλά τώρα δεν είχα κάποια διεύθυνση συνδεμένη κωδικοί αλλαγμένοι κλπ κλπ υπάρχει κάποιος τρόπος να εντοπίσω το ποιος και πως?
Moderators Gi0 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 οκ! όλα καλά τώρα δεν είχα κάποια διεύθυνση συνδεμένη κωδικοί αλλαγμένοι κλπ κλπ υπάρχει κάποιος τρόπος να εντοπίσω το ποιος και πως? Δυσκολο,χρονοβορο,θα πρεπει να συνεργαστει το hotmail και χωρις σιγουρα αποτελεσματα..Δεν νομιζω πως αξιζει τον κοπο να το ψαξεις.
newtech Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 οκ όπως και να έχει ευχαριστώ Γενικα το MSN τρωει πολλα hacks.. απο οτι ξερω το κανουν μεσω της μυστικής ερώτησης.. κανε ενα gmail να σωθείς.. btw.. αν μπορεις γραψε.. μυστική ερώτηση κατι ακυρο και απάντηση παλι ακυρο ΔΛΔ ποιο ειναι το αγαπημενο μου αμαξι? απαντιση redblue23
JohnXarxas Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 έχω gmail εκείνο ειναι το βασικό μου e-mail απλα το hotmail το έχω για να στέλνω τα "σκουπίδια" newsletter, facebook κλπ
isay Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Γενικα το MSN τρωει πολλα hacks.. απο οτι ξερω το κανουν μεσω της μυστικής ερώτησης.. κανε ενα gmail να σωθείς.. ... Δεν είναι έτσι. Οι περισσότεροι πέφτουν θύματα επειδή δεν γνωρίζουν πως να προστατευτούν ή απλώς δεν προσέχουν. Τι εννοώ. Είναι σαν να εχεις μια χρεωστική κάρτα και πας και την βάζεις οπου υπάρχει atm και πληκτρολογείς το pin χωρίς να το καλύπτεις, χωρίς να κοιτάξεις αν κάποιος βλέπει τι πληκτρολογείς, αν το πληκτρολόγιο δεν ειναι φυσιολογικό, κλπ, κλπ, κλπ. Μετά σου φταίει η τράπεζα; Το αντίστοιχο σε υπολογιστές: -Όπου βρίσκεις υπολογιστή κάνεις login για να δεις το email/facebook σου -Ο υπολογιστής σου εχει περισσότερους ιους και σκουλήκια απο τον πάτο ενός ποταμού. (προσοχή στα cracks!) -Κάνεις κλικ σε οτιδήποτε ψαρωτικό, πχ «Κάνε κλικ για να δεις ποιοι σε εχουν αποκλείσει/διαγράψει απο φίλο» -Ψεύτικες σελίδες που μοιάζουν με τις αληθινες και πρεπει να κανεις login που ποτέ δεν μπαίνει -κλπ κλπ κλπ Είτε Hotmail, είτε yahoo, είτε gmail, άμα ο χρήστης δεν προσέχει ή δεν μάθει να προσέχει ... κάποια στιγμή θα τον πιει.
Hopi Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Γενικα το MSN τρωει πολλα hacks.. απο οτι ξερω το κανουν μεσω της μυστικής ερώτησης.. κανε ενα gmail να σωθείς.. btw.. αν μπορεις γραψε.. μυστική ερώτηση κατι ακυρο και απάντηση παλι ακυρο ΔΛΔ ποιο ειναι το αγαπημενο μου αμαξι? απαντιση redblue23 Προσωπικά την είχα πατήσει, όπως ο John, γιατί είχα θέσει μια σχετικά εύκολη ερώτηση για ανάκτηση κωδικού, που μπορούσε να απαντηθεί εύκολα από κάποιον που ήξερε πέντε πράγματα για εμένα. Μεγάλο λάθος το θέμα με την ερώτηση...
newtech Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Προσωπικά την είχα πατήσει, όπως ο John, γιατί είχα θέσει μια σχετικά εύκολη ερώτηση για ανάκτηση κωδικού, που μπορούσε να απαντηθεί εύκολα από κάποιον που ήξερε πέντε πράγματα για εμένα. Μεγάλο λάθος το θέμα με την ερώτηση... Ναι και επιδει ξερω μερικα πραγματα για αυτο... ΜΕΣΟ FB βλεπουν στα INFO το μαιλ (για αυτο κρύψτε το) και μετα μέσω της ερώτησης... voila!!! Σε νετ καφε ειδα ενα παλικαρι να το κανει αυτο... ειχε ενα stick με απαντήσεις σε ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ερωτήσεις και μεσο SCRIPT φίλτραρε τα post στο wall του FB του "θύματος"... Μετα εστελνε ενα απλο μαιλ.. Αν θελεις το FB και το MAIL σου... στειλε μια paysafe 25€!!! βεβαια πολλοι λογαριασμοι χακαρονται για spam!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα