Lead Poisoner Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δεν ξέρω σε τι αρκιβώς αναφέρεσαι μπορεί να έπεσες στην περίπτωση. O αδερφός μου μένει άνω νέα σμύρνη, εχει χρόνια forthnet και ποτέ δεν είχε κάποιο πρόβλημα. Πρόσφατα με το super play ανανέωσε σε vdsl και συγχρονίζει σε πολύ καλές ταχύτητες. Έχω προσωπική εμπειρία αφου εχω παίξει πολλές φορές απο το σπίτι του. εγω αναφερομαι σε adsl και δευτερον το πολυ καλες ταχυτητες δεν μου λεει κατι . πες μου συγκεκριμενα ποσα mbps ειχε με το adsl του.εμενα μεχρι 5,3 το ιδιο και με hol τυχαιο που μονο στον οτε εχω τις διπλασιες νταξ με επεισες.
poulinos Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 φιλε δοκιμασα τα παντα ηρθαν τεχνικοι με χρεωσαν λεφτα αποτελεσμα μηδεν. πως γινεται με τον ιδιο χαλκο να ειχα 11 mbps στον οτε σταθερα και χωρις να τους παρω ποτε τηλ και χαμηλο πινγκ. βρηκα 24,90 προσφορα στον οτε και φευγω. Σταματηστε να παραπλανειτε τον κοσμο στην ελλαδα μονο ο οτε δυστυχως. οι υπολοιποι παροχοι ειναι ακομα πολυ πισω.φαστ παθ ζητησα ποσες φορες απλα τραγικη η φορθνετ και η χολ. εγω αναφερομαι σε adsl και δευτερον το πολυ καλες ταχυτητες δεν μου λεει κατι . πες μου συγκεκριμενα ποσα mbps ειχε με το adsl του.εμενα μεχρι 5,3 το ιδιο και με hol τυχαιο που μονο στον οτε εχω τις διπλασιες νταξ με επεισες. μερικα πραγματα για να ξεδιαλυνουμε καποιες καταστασεις. καταρχην εχω forthnet 6-7 χρονια και κανω και 30 μερες Online χωρις αποσυνδεση αλλα ασχετο αυτο. β.παμε στα βασικα. το προβλημα που ειχες μπορει να οφειλεται σε πολλα πραγματα που σε καποιον που δεν γνωριζει πολλα μπορει να λεει α εβαλα οτε και βρηκα την ηρεμια μου. παραθετω μερικα απο αυτα και θα εξηγησω και καποια πραγματα. α.μπορει στην forthnet να εφταιγε πχ κατι στο ζευκτικο καλωδιο αναμεσα στην αιθουσα παροχων και στον οτε.το καλωδιο αυτο ανηκει στον οτε.γινεται καποιος να δει αν εχει θεμα βεβαια αλλα πρεπει να το δοκιμασει στον γενικο κατανεμητη.αλλαζοντας παροχο αλλαζεις ζευκτικο.πχ στον οτε της νεας κηφισιας υπηρχαν για ενα διαστημα σε ενα καλωδιο απειρα προβληματικα ζευκτικα.τα προβληματα στα ζευκτικα καλωδια μπορει να ειναι διαφορα. β.οι μισοι παροχοι εχουν τα ιδια dslam οποτε αν ο χαλκος ειναι ο ιδιος παντα απο το σπιτι μεχρι το κτιριο του οτε θεωρητικα θα πρεπει να εχεις πανω κατω την ιδια ταχυτητα.θα υπαρχει μικρη διαφορα αναλογως το target noise margin που δινει ο οτε.πχ alcatel παιζει η forthnet alcatel εχει και η cyta alcatel εχει και η wind alcatel πρεπει να εχει και ο οτε.υπαρχουν και αλλες εταιρειες οπως siemens,zte,intracom και παει λεγοντας. επισης μια που παντα υπηρχε και παντα υπαρχει αθεμιτος ανταγωνισμος ποιος σου το λεει εμενα και εσενα οτι ο οτε οταν ζητησες να γυρισεις σε αυτον δεν ειδε οτι εχεις ενα ιστορικο με βλαβες και αντι να σου αλλαξει μονο οριο βγηκε και εξω και σου αλλαξε κεντρικο ή απερχομενο ζευγαρι.απλα ειναι πραγματα που αν καποιος δεν ειναι απο μεσα δεν μπορει να τα γνωριζει.δεν παει η ταχυτητα ετσι απλα στο διπλασιο αλλαζονταςπαροχο στην ουσια αλλαζοντας dslam εκτος αν ο ενας ειχε 15 αρι profile και ο αλλος 6 αρι.
Lead Poisoner Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δεν ξέρω σε τι αρκιβώς αναφέρεσαι μπορεί να έπεσες στην περίπτωση. O αδερφός μου μένει άνω νέα σμύρνη, εχει χρόνια forthnet και ποτέ δεν είχε κάποιο πρόβλημα. Πρόσφατα με το super play ανανέωσε σε vdsl και συγχρονίζει σε πολύ καλές ταχύτητες. Έχω προσωπική εμπειρία αφου εχω παίξει πολλές φορές απο το σπίτι του. αναφερομαι σε απλο double play και οχι σε vdsl. Να μας πεις αριθμους σε ταχυτητες double play και οχι αοριστιες.Σου λεω 10 mbps σταθερα με οτε 5,7 σε forthnet.ποτε δεν ειπα για vdsl. 24,90 δινω τον μηνα στον οτε οσα και στη φορθνετ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα