Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες καλησπέρα..!

Ένα φιλαράκι θέλει να βάλει forthnet 24 στην Νέα Σμύρνη (Αθήνα).

Θα έχει καλές ταχύτητες, ξέρει κανένας..?

Ευχαριστώ πολύ...!

Δημοσ.

Ανάλογα!Άνω Νέα Σμύρνη μένει ή προς πλατεία;Πάντως εγώ και άλλα 5-6 άτομα που έχουμε βάλει forthnet και είμαστε κοντά στην πλατεία μέχρι Συγγρού μπορώ να σου πω ότι πιάνουμε άψογες ταχύτητες!!!

Ενδεικτικά....εγώ μένω Ομήρου σε μια πολυκατοικία με κάτι πανάρχαιες καλωδιώσεις(όποιος ξέρει τα καλώδια είναι χύμα και χάνεις την μπάλα...!!!) και συγχρονίζω γύρω στα 15mbps και σε torrents χτυπάω άνετα έως 1.4-1.5mb/sec!!!Μια χαρά είναι πιστεύω!!!

Δημοσ.

Ανάλογα!Άνω Νέα Σμύρνη μένει ή προς πλατεία;Πάντως εγώ και άλλα 5-6 άτομα που έχουμε βάλει forthnet και είμαστε κοντά στην πλατεία μέχρι Συγγρού μπορώ να σου πω ότι πιάνουμε άψογες ταχύτητες!!!

Ενδεικτικά....εγώ μένω Ομήρου σε μια πολυκατοικία με κάτι πανάρχαιες καλωδιώσεις(όποιος ξέρει τα καλώδια είναι χύμα και χάνεις την μπάλα...!!!) και συγχρονίζω γύρω στα 15mbps και σε torrents χτυπάω άνετα έως 1.4-1.5mb/sec!!!Μια χαρά είναι πιστεύω!!!

Απο θεμα online gaming τι γινεται?

Δημοσ.

Για online gaming δεν έχω ιδέα για να πω την αλήθεια γιατί πολύ απλά δεν ασχολούμαι πια!Σε αυτό ας απαντήσει κάποιο άλλο παιδί που το έχει τεστάρει!

Δημοσ.

ps3 online gaming παιζω μια χαρα εγω με forthnet. καμια σχεση ομως με νεα σμυρνη.

Φιλε με ενδιαφερει πολυ το θεμα με το on line gaming εισαι σε fastpath mode?

Δημοσ.

gia οnline games ζητας fast path.επισης ο οτε της νεας σμυρνης ειναι απεναντι απο τα starbucks οποτε αν εισαι εκει κοντα θα παιξεις καλα.βεβαια το ποσο ποιοτικα μπορει να ειναι τα καλωδια μεχρι το καφαο κανεις δεν το ξερει γιατι παιζει και αυτο ρολο αλλα αυτο θα το μαθεις οταν παιξεις και ανεξαρτητου εταιρειας.

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

δεν ξερω που ειναι η πλατεια ανοιξης απλα η νεα σμυρνη παιρνει απο τον οτε της νεας σμυρνης που βρισκεται Ελ. Βενιζέλου 29-31

τωρα αν παμε πολυ κατω το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι να παιρνει απο καλαμακι που ο οτε βρισκεται Ζαϊμη & Μουσών 13 περιοχη αλιμος νομιζω πιανεται εκει.

απλα αυτο ειναι κατι που δεν αλλαζει οποια εταιρεια και να βαλεις οποτε δεν μπορεις να επεμβεις σε αυτο ουτε να διαλεξεις.κοινως η μονη αλλαγη που μπορει να κανει καποιος ειναι να μην παει σε εκεινο το σπιτι :P.

αν ειναι δικο σου και εισαι μακρια ατυχησες.

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Μακρια απο φορθνετ στη ανω νεα σμυρνη, 6,3 εως 6,9 mbps και πινγκ 2 φορες μεγαλυτερο του οτε.απο δικαιολογιες και ψεματα ασχετοσυνης στο τηλ. Κεντρο με χορτασαν. Δινω 4 ευρω ανα μηνα παραπανω και βρηκα

Την υγεια μου στον ΟΤΕ.

Δημοσ.

Μακρια απο φορθνετ στη ανω νεα σμυρνη, 6,3 εως 6,9 mbps και πινγκ 2 φορες μεγαλυτερο του οτε.απο δικαιολογιες και ψεματα ασχετοσυνης στο τηλ. Κεντρο με χορτασαν. Δινω 4 ευρω ανα μηνα παραπανω και βρηκα

Την υγεια μου στον ΟΤΕ.

το θεμα ταχυτητας εχει να κανει με την ποιοτητα του χαλκου.ο χαλκος ειναι του οτε και η αποσταση παραμενει ιδια εκτος αν απο οτε πηρες απο kv.

για το Ping μπορεις να ζητησεις fast path για καλυτερο Ping.απλα το λεω γενικα.

Δημοσ.

το θεμα ταχυτητας εχει να κανει με την ποιοτητα του χαλκου.ο χαλκος ειναι του οτε και η αποσταση παραμενει ιδια εκτος αν απο οτε πηρες απο kv.

για το Ping μπορεις να ζητησεις fast path για καλυτερο Ping.απλα το λεω γενικα.

φιλε δοκιμασα τα παντα ηρθαν τεχνικοι με χρεωσαν λεφτα αποτελεσμα μηδεν. πως γινεται με τον ιδιο χαλκο να ειχα 11 mbps στον οτε σταθερα και χωρις να τους παρω ποτε τηλ και χαμηλο πινγκ. βρηκα 24,90 προσφορα στον οτε και φευγω. Σταματηστε να παραπλανειτε τον κοσμο στην ελλαδα μονο ο οτε δυστυχως. οι υπολοιποι  παροχοι ειναι ακομα πολυ πισω.φαστ παθ  ζητησα ποσες φορες απλα τραγικη η φορθνετ και η χολ.

Δημοσ.

5 η μεραα στον οτε 10 με 11 mbps σταθερα τη στιγμη που η φορθνετ πηγαινε απο 5,3 εως 6,3 ....... τελικα αμα εχεις ΟΤΕ ολα γινονται, Α και το βασικο ιδια λεφτα με τη φορθνετ 24,90 το μηνα...

Δημοσ.

5 η μερα στον οτε 10 mbps στη φορθνετ 5 με 6 και το ψεμα συννεφο. Μακαρι να κλεισουν ολοι οι ψευτοπαροχοι νισαφι πια στη μπανανια που ζουμε

• Like 1
Δημοσ.

5 η μερα στον οτε 10 mbps στη φορθνετ 5 με 6 και το ψεμα συννεφο. Μακαρι να κλεισουν ολοι οι ψευτοπαροχοι νισαφι πια στη μπανανια που ζουμε

Δεν ξέρω σε τι αρκιβώς αναφέρεσαι μπορεί να έπεσες στην περίπτωση. O αδερφός μου μένει άνω νέα σμύρνη, εχει χρόνια forthnet και ποτέ δεν είχε κάποιο πρόβλημα. Πρόσφατα με το super play ανανέωσε σε vdsl και συγχρονίζει σε πολύ καλές ταχύτητες. Έχω προσωπική εμπειρία αφου εχω παίξει πολλές φορές απο το σπίτι του.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...