vernilac Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 καλησπερα παιδια, εχω ενα προβλημα θα ηθελα να συνδεσω 2 υπολογιστες ενα laptop και ενα tower με λειτουργικο windows xp και οι δυο για να παιξω για αρχη το c&c red alert 2 με ασυρματη συνδεση μπορει να γινει εφικτο? αν γνωριζει καποιος θα του ημουν ευγνωμων.
micos000 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δεν έχει σημασία αν η σύνδεση είναι ασύρματη ή ενσύρματη, αρκεί να είναι συνδεμένοι οι υπολογιστές στο ίδιο lan.
vernilac Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 πως θα τους βαλω στο ιδιο lan δηλαδη? αυτη την στιγμη τους εχω συνδεσει με ενα καλωδιο lan και μου κανει ανακτηση διευθυνσης δικτιου και στο τελος μου λεει οτι η συνδεση αυτη εχει περιορισμενη συνδεσιμοτητα.
micos000 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Κάτσε μισό λεπτό. Τους συνδέεις μεταξύ τους με καλώδιο ή τους συνδέεις στο router σου; Μια άλλη περίπτωση είναι να έχουν καρφωμένη ip και να είναι η ίδια και για τους δύο ή να έχουν δηλωμένο λάθος dns server ή gateway. Όπως τους έχεις συνδεμένους, κάνε διπλό κλικ στο εικονίδιο με τις δύο οθόνες (στο tray) και πήγαινε λεπτομέρειες. Τι νούμερα σου έχει εκεί; (ip, subnet mask, gateway και primary dns. Θα πρέπει να είναι όλα ίδια εκτός από την ip που θα πρέπει να είναι παρόμοια αλλά να αλλάζει μόνο η τελευταία ομάδα αριθμών π.χ. 192.168.1.2 και 192.168.1.3.
vernilac Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Κάτσε μισό λεπτό. Τους συνδέεις μεταξύ τους με καλώδιο ή τους συνδέεις στο router σου; Μια άλλη περίπτωση είναι να έχουν καρφωμένη ip και να είναι η ίδια και για τους δύο ή να έχουν δηλωμένο λάθος dns server ή gateway. Όπως τους έχεις συνδεμένους, κάνε διπλό κλικ στο εικονίδιο με τις δύο οθόνες (στο tray) και πήγαινε λεπτομέρειες. Τι νούμερα σου έχει εκεί; (ip, subnet mask, gateway και primary dns. Θα πρέπει να είναι όλα ίδια εκτός από την ip που θα πρέπει να είναι παρόμοια αλλά να αλλάζει μόνο η τελευταία ομάδα αριθμών π.χ. 192.168.1.2 και 192.168.1.3. αλλαξα καλωδιο και συνδεθηκε τωρα, στην αρχη πηγαινα με συνδεση ασυρματη αλλα τωρα εχω βαλει καλωδιο το θεμα ειναι οτι στον εναν υπολογιστη τρεχει κανονικα το game σαν ταχυτητα ενω στον αλλον παει αργα , υπαρχει περιπτωση να φταιει οτι στον εναν το game ειναι αποθηκευμενο μεσα ενω στο αλλο το τρεχω απο στικακι?
micos000 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Για να τρέχει σωστά πρέπει να είναι στον δίσκο, τα στικάκια είναι αργά για τέτοιες δουλειές. Μπορείς να συνδέσεις τον laptop ασύρματα, δεν υπάρχει πρόβλημα. Μετά θα δημιουργήσεις ένα νέο lan game (θα τον κάνεις sever δηλαδή) στον ένα και θα συνδεθείς από τον 2ο. Επίσης η ταχύτητα εξαρτάτε από την κάρτα γραφικών. Αν ο Laptop έχει κάποια πολύ βασική το παιχνίδι θα τρέχει πιο αργά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα