alexandros4 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Με την εφαρμογή ΑppRedeem, μπορεις πολυ ευκολα και γρηγορα, να βγαλεις λεφτά νόμιμα! Τι συμβαίνει λοιπόν........ αρκετοί developers είτε για να ανεβάσουν το rating των εφαρμογών τους είτε για να μας "ψήσουν" να κατεβάσουμε τις εφαρμογές τους για να πληρώσουμε τα in app purschases μας πληρώνουν για να το κάνουμε αυτό. Απίστευτο? Εδώ και αρκετούς μήνες έχω εγκατεστημένη στο μήλο μου την ακόλουθη web εφαρμογή "appRedeem" η οποία μου "προτείνει" να κατεβάσω και να δοκιμάσω διάφορες είτε free είτε paid εφαρμογές. αφότου τις κατεβάσω στο κινητό μου και τις τρέξω ΕΣΤΩ για μία και μόνη φορά, άμεσα η εφαρμογή προσθέτει πόντους στο προφίλ μου (αφότου βαθμολογήσω την εφαρμογή που κατέβασα με ένα απλό σχόλιο) και οι οποίοι πόντοι εξαργυρώνονται ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΘΕΛΩ είτε σε itunes gift cards, είτε σε Amazon cards, είτε σε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ μέσω του Paypal λογαριασμού μου. Το μονο που εχετε να κανετε δηλαδή είναι να δοκιμάζετε εφαρμογές και να κερδιζετε πόντους τους οποίους μπορείτε να εξαργυρώσετε! Και όλα αυτά εγκεκριμενα απο την ιδια την Apple! Το μονο που εχετε να κανετε ειναι να μου δωσετε το email σας, ειτε εδω, ειτε με πμ, και εγω θα σας στειλω το web interface της εφαρμογής. Φυσικά μπορείτε να την βρείτε με ενα γρήγορο ψάξιμο στο νετ, αλλα αν μου δωσετε το email σας και εγω θα πάρω πόντους αλλά και εσείς! Ορίστε φωτο απο την εφαρμογή αλλα και απο τον paypal λογαριασμό μου, για να δειτε οτι ειναι αλήθεια.
x_vagos_x Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 [email protected] Ελπίζω να μην πεθάνω από το spam. [όσοι ενδιαφερόμενοι, πρέπει να ξέρουν ότι για να κάνεις redeem στο Paypal, πρέπει να κάνεις register με το ίδιο mail που έχεις δηλώσει στο Paypal ]
isay Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 @alexandros4 Γιατί δεν γράφεις απευθείας το Link για την εφαρμογή; Για τα referals, σωστα; Ουσιαστικά πληρώνεις πλήρη τιμή για την εφαρμογή (εκτός αν ειναι free) και θεωρητικά σου επιστρέφουν τα χρήματα και κάτι παραπάνω. Λέω θεωρητικά με δική μου γνώμη, γιατί μου φαίνεται πολύ καλό για να ειναι αληθινό. Το site ειναι εδώ http://appredeem.com/ Το webinternerface ειναι εδω και μπαίνετε απο iphone/ipod/ipad με safari http://m.appredeem.com/ Βίντεο με review ειναι εδω http://www.youtube.com/watch?v=O8ZylUz7-OY Edit-Προσθήκη: Απεχθάνομαι τις μαλαγανιές και τους έμμεσους τρόπους για τα referrals γιατί καταλήγει spamming. Αν το επιτρέπανε οι κανονισμοί του Insomnia, δεν θα είχα καμία αντίρρηση ΑΛΛΑ κάτω απο το referral link θα ζητούσα να υπάρχει και το Link χωρίς referal ώστε να μπορεί ο επισκέπτης να επιλέξει. Έτσι απλά και ντόμπρα.
x_vagos_x Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Κάποιο φάβο έχει η λάκκα. Όσο όμως κατεβάζω μόνο free και βλέπω χρήμα να μπαίνει, είμαι happy. Τι λέει, θα έρθει το referral? Τώρα που το σκέφτομαι, συμφέρει ελάχιστα. 11 δωρεάν εφρμογές (275 points) για να βγάλεις $2.75 = 2 ευρώ;
isay Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 xvago αν για 11 δωρεάν εφαρμογές ειναι 2 ευρώ ειναι πολύ καλα. Ως παλιός στο forum κάνε ενα real time review και πες μας αν θες τη γνώμη σου
x_vagos_x Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Αν το καυστικό σου σχόλιο ήταν ειρωνεία, έχω κάτι πολύ ώριμο να ανταπαντήσω: Talk to the hand ρε! http://www.youtube.com/watch?v=4fJSxbVSKLw&feature=related Αν πάλι όχι, σε παροτρύν να λιώσεις Big Bang Theory, γιατί είναι απλά τέλειο. Btw, το request σου για real time review από ένα τόσο αξιοσέβαστο παλιό member όσο εγώ, πραγματοποιήθηκε πριν καν το σκεφτείς. Το χρήμα ελήφθη. Παρ' όλ' αυτά το βρίσκω πολύ χρονοβόρο για να βγάλεις έστω και λίγο χρήμα. Ίσως για να "ξεπληρώσεις" τις κανα-δυο εφαρμογές που πλήρωσες, να είναι όντως συμφέρουσα ασχολία. [Μιας και όλες οι υπόλοιπες εφαρμογές στο iPhone {μου} είναι "free" ή free.]
alexandros4 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 @alexandros4 Γιατί δεν γράφεις απευθείας το Link για την εφαρμογή; Για τα referals, σωστα; Ουσιαστικά πληρώνεις πλήρη τιμή για την εφαρμογή (εκτός αν ειναι free) και θεωρητικά σου επιστρέφουν τα χρήματα και κάτι παραπάνω. Λέω θεωρητικά με δική μου γνώμη, γιατί μου φαίνεται πολύ καλό για να ειναι αληθινό. Το site ειναι εδώ http://appredeem.com/ Το webinternerface ειναι εδω και μπαίνετε απο iphone/ipod/ipad με safari http://m.appredeem.com/ Βίντεο με review ειναι εδω http://www.youtube.com/watch?v=O8ZylUz7-OY Συμφωνω φιλε μου και γιαυτο το λογο εγραψα οτι με ενα ψαξιμο στο νετ το βρισκεις. Αλλα αν σου κανω invite εγω και εγω παιρνω τους ποντους μου αλλα ΚΑΙ ΕΣΥ! [email protected] Ελπίζω να μην πεθάνω από το spam. [όσοι ενδιαφερόμενοι, πρέπει να ξέρουν ότι για να κάνεις redeem στο Paypal, πρέπει να κάνεις register με το ίδιο mail που έχεις δηλώσει στο Paypal ] Ετοιμος φιλε μου. Το username μου ειναι alexandros4 για να παρεις και εσυ και εγω τους ποντους μας.
isay Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Αν το καυστικό σου σχόλιο ήταν ειρωνεία, έχω κάτι πολύ ώριμο να ανταπαντήσω: Talk to the hand ρε! ... Ειλικρινά καμία ειρωνία και κανενα καυστικό σχόλιο προς εσενα. Ήταν απολυτο ειλικρινές, οτι ένα μέλος παλιό και με τόσα posts μπορεί να κάνει ένα review και η γνώμη του θα μετρήσει. Πάρε πίσω το hand Συμφωνω φιλε μου και γιαυτο το λογο εγραψα οτι με ενα ψαξιμο στο νετ το βρισκεις. Αλλα αν σου κανω invite εγω και εγω παιρνω τους ποντους μου αλλα ΚΑΙ ΕΣΥ! Γράψε τότε οτι «όποιος θέλει επιπλέον 25 πόντους να του στείλω ειδικό link». To οτι εκανες το post ειναι προφανές οτι δεν το έκανες γιατί σου αρέσει το forum, εχεις βοηθηθεί και θες και εσύ να συνεισφέρεις, αλλά το έκανες για ιδοτελείς σκοπούς. Spam για πόντους. Εμένα με ενοχλεί, το θεωρώ απεχθές και εκφράζω τη γνώμη μου.
alexandros4 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Ειλικρινά καμία ειρωνία και κανενα καυστικό σχόλιο προς εσενα. Ήταν απολυτο ειλικρινές, οτι ένα μέλος παλιό και με τόσα posts μπορεί να κάνει ένα review και η γνώμη του θα μετρήσει. Πάρε πίσω το hand Γράψε τότε οτι «όποιος θέλει επιπλέον 25 πόντους να του στείλω ειδικό link». To οτι εκανες το post ειναι προφανές οτι δεν το έκανες γιατί σου αρέσει το forum, εχεις βοηθηθεί και θες και εσύ να συνεισφέρεις, αλλά το έκανες για ιδοτελείς σκοπούς. Spam για πόντους. Εμένα με ενοχλεί, το θεωρώ απεχθές και εκφράζω τη γνώμη μου. Δεν ειναι ιδιοτελείς σκοποί. Στο ειπα και πριν φιλε. Αν ηταν ετσι δεν θα ελεγα οτι μπορεις να τη βρεις στο νετ. Και ουτε καποιο ειδικο λινκ ειναι. Ειναι invite μεσα απο την εφαρμογή. Κανοντας σε invite εσυ με τη σειρα σου μπορεις να κανεις ενα φιλο σου, εκενος με τη σειρα του αλλον κ.ο.κ. Και ετσι κι αλλιως δεν μιλησα για 100000 ευρω το μηνα. Για καμια 20 ευρω το μηνα ειπαμε... Ενα χαρτζιλικι.
x_vagos_x Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Ωπα cowboys. Είναι καλή φάση το AppRedeem. @isay: πλάκα έκανα, lolololol @alexandros4: thanks ρε! χτύπα το bonusάκι. Επίσης, ένα δίκιο το έχετε και οι δυο. Μην το χαντακώσουμε το θέμα.
Moderators stormrain Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Bλεπω υπαρχει και για android... Αν ισχυε αυτο που ειπε ο x_vagos_x οτι με 11 δωρεάν εφρμογές (275 points) θα βγάλεις $2.75 = 2 ευρώ, δεν ειναι καθολου ασχημο. Και τωρα πρεπει να κατανικησω την πεποιθηση μου πως κανεις δεν δινει χρηματα ετσι απλα και να αποφασισω να το τεσταρω... Εdit: βεβαια δεν βλεπω Amazon gift cards.
isay Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Έκανα μια αναζήτηση στο νετ και όντως δίνει χρήματα και τα δώρα τα αλλαζει τακτικά. Π.χ. την αλλη εβδομάδα μπορεί να δίνει itunes vouchers, την μεθεπόμενη amazon, κλπ. Οι free εφαρμογές δεν είναι απεριόριστες (π.χ. να κερδίζεις 2 δολ κάθε μέρα). Η ιδέα του alex είναι καλή και λειτουργεί. Μπορεί να ειναι ειναι για λίγο (π.χ. μέχρι να μαζέψει κόσμο και να πουλήσει τα emails σε spam lists) αλλά μέχρι τότε ειναι μια μικρή αρπαχτή. Για ενδιαφερόμενους: Απο ipad/ipod/iphone πάτε http://m.appredeem.com/
alexandros4 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Bλεπω υπαρχει και για android... Αν ισχυε αυτο που ειπε ο x_vagos_x οτι με 11 δωρεάν εφρμογές (275 points) θα βγάλεις $2.75 = 2 ευρώ, δεν ειναι καθολου ασχημο. Και τωρα πρεπει να κατανικησω την πεποιθηση μου πως κανεις δεν δινει χρηματα ετσι απλα και να αποφασισω να το τεσταρω... Εdit: βεβαια δεν βλεπω Amazon gift cards. Tα αλλαζουν καθε βδομαδα. Την επομενη βδομάδα νομίζω οτι θα εχουν amazon και itunes gift card. Έκανα μια αναζήτηση στο νετ και όντως δίνει χρήματα και τα δώρα τα αλλαζει τακτικά. Π.χ. την αλλη εβδομάδα μπορεί να δίνει itunes vouchers, την μεθεπόμενη amazon, κλπ. Οι free εφαρμογές δεν είναι απεριόριστες (π.χ. να κερδίζεις 2 δολ κάθε μέρα). Η ιδέα του alex είναι καλή και λειτουργεί. Μπορεί να ειναι ειναι για λίγο (π.χ. μέχρι να μαζέψει κόσμο και να πουλήσει τα emails σε spam lists) αλλά μέχρι τότε ειναι μια μικρή αρπαχτή. Για ενδιαφερόμενους: Απο ipad/ipod/iphone πάτε http://m.appredeem.com/ Σωστός ο φίλος! Ναι όντως προσοχή, πρέπει να μπείτε απο το safari της συσκευής! @alexandros4: thanks ρε! χτύπα το bonusάκι. Σε ευχαριστώ φίλε μου!
Moderators stormrain Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Tην εβαλα στο android μου. Για να δουμε. Ευτυχως εχω ειδικο mail για κατι τετοια. Μια σημειωση. Εχω και ipod touch και το δοκιμασα κι εκει, αλλα θελει μαλλον τελευταια version ios και δεν με αφηνει να συνεχισω γιατι λεει πρεπει να κανω update τη συσκευη μου. Πραγμα που δεν σκοπευω να κανω γιατι βαριεμαι να μπω σε διαδικασια, απλως το αναφερω.
x_vagos_x Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Εμένα σε iPhone με 4.3.3 [=όχι τελευταία version] δεν έχει κανένα πρόβλημα. Μήπως θέλει νεότερη version η εφαρμογή που πας να κατεβάσεις; Τότε, δοκίμασε με άλλη εφαρμογή. ΕΠΙΣΗΣ: Όταν τελειώσουν τα "bonus εγγραφής", τα referrals, οι πρώτες εφαρμογές που είναι πάνω από 20 points για να σε δελεάσουν..., πρακτικά, οι δωρεάν εφαρμογές έχουν συνήθως 15 points αξία. Άρα: $0.15 ή €0.10 έκαστη στο Paypal. Συνεπώς 10 εφαρμογές των 15 points δίνουν €1 και κάτι ευρώ ανάλογα με την ισοτιμία $~€. Χονδρικά, λοιπόν. 10 free apps €1. Εγώ προσωπικά θα τις περάσω ΟΛΕΣ τις free, μέχρι θανάτου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα