Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα και ευχαριστω εκ των προτερων για τις οποιες απαντησεις σας.

Λοιπον εχω σκοπο να παρω τον νεο επεξεργαστη της AMD τον 8πυρηνο FX 8150 μαζι με τριπλη μνημη Corsair XMS3 των 12Gb στα 2000Mhz

και καρτα γραφικων TwinTech GT 430 GeForce της nVidia 2Gb 128bit στα 1333Mhz , ολα πανω στη Gigabyte MB 990XA-UD3

(Συγκεκριμενα Επεξεργαστης,Μνημες,Γραφικων και Μητρικη)

Ερωτηση πρωτη: ο συνδυασμος ειναι καλος?

Ερωτηση δευτερη: τι τροφοδοτικο πρεπει να βαλω?

Ερωτηση τριτη: η μητρικη λεει οτι απο συνδεσεις οπτικων και σκληρων δισκων υποστηριζει Sata III και Raid .Εγω θα παρω εναν σκληρο Sata III αλλα πρεπει να αλλαξω και το DVD γιατι εγω εχω με συνδεση IDE η οποια δεν υποστηριζεται αλλα τι οπτικο δισκο μπορω να του βαλω οσοι εχω βρει λενε οτι συνδεονται μεσω Sata .Αυτο σημαινει οτι ειναι συμβατοι η χρειαζεται καποιον με συνδεση Sata III?

Ελπιζω λαβω απαντησεις σας αμεσα..

Δημοσ.

Κάνε έναν κόπο και απάντησε αναλυτικά σε αυτην την φόρμα

Ωχ συγνωμη δε το ξερα μολις γραφτηκα στο site και δεν εχω προλαβει να τα δω ολα λοιπον

Το ποσο που ειμαι προθυμος να διαθεσω ειναι γυρω στα 800-850 Ε

Τον υπολογιστη τον κυριως για προσωπικη χρηση(gaming,video streaming κτλπ)

Δεν θελω προς το παρων να αγορασω καποιο περιφερειακο μεσο.Ωστοσο μελλοντικα σκεφτομαι να παρω καποια οθονη σαν αυτη

Βρισκομαι στη παλληνη σκοπευα να κανω τις αγορες απο το καταστημα Πλαισιο της Α. Παρασκευης αλλα δεν εχω προβλημα να επισκευτω καποο αλλο καταστημα η καταστηματα

θα αφησω τους ειδικους να το συναρμολογησουν γιατι δε θελω να κανω καμια κουταμαρα στο συγκεκριμενο hardware

Θα βαλω τα Windows 7 Ultimate αλλα δε χρειαζεται να τα αγορασω

Tελος, σκοπευα να αναβαθμισω μονο τον επεξεργαστη τις μνημες την γραφικων τον σκληρο και κατα συνεπεια και τη μητρικη αλλα στη πορεια καταλαβα οτι θα πρεπει να ανανεωσω και τη κασα του πυργου και το dvd drive ενω δε ξερω αν χρειαζεται και το τροφοδοτικο αναβαθμιση αφου εχω ενα των 405W

Δημοσ.

Τροφοδοτικο Thermaltake Toughpower 750W 89,99 €

Καρτα γραφικων Asus Radeon HD 6950 DCII/2DI4S/2GD5 2GB 263,99 €

Κουτι Asus TA-M2 49,99 € (καλο ειναι μωρε αλλα υπαρχουν και καλυτερα.απλα το συγκεκριμενο μαγαζι δεν εχει μεγαλι ποικιλια).

Ssd OCZ 60GB Agility 3 94,99 €

Μητρικη Gigabyte Z68MA-D2H-B3 111,00 €

Μνημη Kingston 8GB HyperX 1600MHz CL9 (Kit of 2) 56,49 €

Επεξεργαστης Intel Core i5-2500K 196,90 €

Και κρατας το dvd σου καθως και τον σκληρο σου για αποθηκη (αληθεια ποιος ειναι?) και παιχνιδια.στον ssd θα περασεις μονο λειτουργικο και κανα προγραμμα που χρησιμοποιεις αντε και κανενα παιχνιδι.Δεν ειναι καιρος τωρα να παρεις μηχανικο δισκο γιατι εχουν ανεβει παρα πολυ οι τιμες τους.

Συνολο 863,35 και εννοειται πως ειναι πολυ καλυτερο το μαγαζι αυτο απο το πλαισιο.

Δημοσ.

Τροφοδοτικο Thermaltake Toughpower 750W 89,99 €

Καρτα γραφικων Asus Radeon HD 6950 DCII/2DI4S/2GD5 2GB 263,99 €

Κουτι Asus TA-M2 49,99 € (καλο ειναι μωρε αλλα υπαρχουν και καλυτερα.απλα το συγκεκριμενο μαγαζι δεν εχει μεγαλι ποικιλια).

Ssd OCZ 60GB Agility 3 94,99 €

Μητρικη Gigabyte Z68MA-D2H-B3 111,00 €

Μνημη Kingston 8GB HyperX 1600MHz CL9 (Kit of 2) 56,49 €

Επεξεργαστης Intel Core i5-2500K 196,90 €

Και κρατας το dvd σου καθως και τον σκληρο σου για αποθηκη (αληθεια ποιος ειναι?) και παιχνιδια.στον ssd θα περασεις μονο λειτουργικο και κανα προγραμμα που χρησιμοποιεις αντε και κανενα παιχνιδι.Δεν ειναι καιρος τωρα να παρεις μηχανικο δισκο γιατι εχουν ανεβει παρα πολυ οι τιμες τους.

Συνολο 863,35 και εννοειται πως ειναι πολυ καλυτερο το μαγαζι αυτο απο το πλαισιο.

Αρχικα σε ευχαριστω φιλε για την απαντηση σου

Μιας και ρωτησες εχω ενα μικρο σχετικα σκληρο δισκο των 75gb οποτε σκεφτομαι να παρω εναν δευτερο των 500gb

Επισης εγω δεν εχω κανενα προβλημα να ακολουθησω την επιλογη σου αφου δεν ειμαι συνηθισμενος στην αγορα υπολογιστων οποτε ετσι δεν ξερω και πολυ απο την επιλογη και τη συνθεση του αλλα θα ηθελα να σε ρωτησω γιατι ειπες οτι δεν ηταν σωστη η επιλογη μου (που οντως μπορει να μην ηταν δε λεω το αντιθετο) και προτιμησες επεξεργαστη της intel ανταυτου που παρεθεσα η γενικα καποιου αλλου της AMD της σειρας FX . Επισης θα προτιμησω αυτο το κουτι αφου μου φαινεται πιο ωραιο και ειναι και φθηνοτερο .Τελος οντως το μαγαζι που προτεινεις δεν ξερω αν ειναι καλυτερο γιατι αν και οντως εχει προιοντα που το αλλο δεν εχει ,αυτο ισχυει και αντισροφα ενω δεν βλεπω να εχει μεγαλη αποκληση τιμων και προιοντα οπως ο επεξεργαστης που προτεινες υπαρχει σε χαμηλοτερη τιμη στο πλαισιο..

Δημοσ.

Αυτο το κουτι που εβαλες ειναι οντως καλυτερο.απλα επειδη ειπες οτι θελεις να σου το στησουν στο μαγαζι τον υπολογιστη,ειπα να σου τα βαλω ολα απο ενα μαγαζι.μαλιστα.ο σκληρος που εχεις ειναι ide η sata?οπως και το dvd recorder σου?

Η συνθεση που ειχες κανει ηταν λαθος.

Ειχες βαλει πολυ αδυναμη καρτα γραφικων(μα πολυ αδυναμη) και μνημες πολυ γρηγορες,πανακριβες και μαλιστα σε triple channel κατι το οποιο δεν εκμεταλλευονται οι επεξεργαστες αυτοι παρα μονο το προηγουμενο socket της Intel το 1156.

Ασε που δεν χρειαζεσαι τοσο πολυ μνημη.και μην σου πω για τα games τα 8 ειναι πολλα αλλα τεσπα.οσο περισσοτερο τοσο πιο futureproof.

Το πλαισιο εχει πανακριβες τις μνημες ας πουμε.Εχει χαλασει σαν μαγαζι.

Δημοσ.

Αυτο το κουτι που εβαλες ειναι οντως καλυτερο.απλα επειδη ειπες οτι θελεις να σου το στησουν στο μαγαζι τον υπολογιστη,ειπα να σου τα βαλω ολα απο ενα μαγαζι.μαλιστα.ο σκληρος που εχεις ειναι ide η sata?οπως και το dvd recorder σου?

Η συνθεση που ειχες κανει ηταν λαθος.

Ειχες βαλει πολυ αδυναμη καρτα γραφικων(μα πολυ αδυναμη) και μνημες πολυ γρηγορες,πανακριβες και μαλιστα σε triple channel κατι το οποιο δεν εκμεταλλευονται οι επεξεργαστες αυτοι παρα μονο το προηγουμενο socket της Intel το 1156.

Ασε που δεν χρειαζεσαι τοσο πολυ μνημη.και μην σου πω για τα games τα 8 ειναι πολλα αλλα τεσπα.οσο περισσοτερο τοσο πιο futureproof.

Το πλαισιο εχει πανακριβες τις μνημες ας πουμε.Εχει χαλασει σαν μαγαζι.

μπορει να μου το στησει και ενας φιλος τεχνικος της γειτονιας δεν θα το δωσω στο μαγαζι

ο σκληρος που εχω εχει συνδεση sata ενω το dvd ide

Δημοσ.

τοτε μπορεις να παρεις και απο διαφορα μαγαζια και να σου το φτιαξει αυτος αφου ξερει...ετσι θα πετυχεις καλυτερες τιμες και τεραστια ποικιλια. το dvd αφου ειναι ide δεν πειραζει τοσο, θα παρεις καινουριο με sata, 20 ευρω εχουν.

Και το 1156?? Νομιζα οτι το 1366 υποστηριζει triple μονο... :unsure:

Δημοσ.

Ναι ειναι δυνατο συστημα.Βεβαια τη χρηση που θες μπορουν να την καλυψουν και amd προηγουμενης γενιας, αλλα αφου μπορεις να πας σε 2500K, πηγαινε...

Κουτι τσεκαρε κι αυτο http://www.msystems.gr/index.php?category=1224&product=12714

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...