Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για χαρα σε ολους.

εχω την μητρηκη της υπογραφης μου,

χτες ηταν ολα καλα, αλλα σημερα τον ανοιξα και δεν εμπενε στο internet.

κοιταω κατω και βλεπω το εικονιδιο του ιντερνετ κοκινο, κανω διαγνωση και μου λεει να συνδεσω το καλοδιο του ethernet με το pc..

τα καλοδια ειναι μια χαρα συνδεμενα (μπενω απο wifi τωρα..)

στην αρχη σκευτικα οτι κατι θα επαθε το καλοδιο, το βγαζω απο το pc και το βαζω σε ενα hub που εχω και το λαμπακι αναβε κανονικα, συνδεω και το pc πανω στο hub μαζι με το ινερνετ αλλα το λαμπακι στο hub για την θυρα του pc δεν αναβε.. :-(

να δοκιμασω το καλοδιο αλλου δεν γινετε σημερα, αυριο θα μπορω..

λετε νανε κανας driver?

(εχω εγγιση αλλα βρηκα καρτα δυκτιου με 10 ευρω, καλητερα να παρω αυτη παρα να τρεχω μεχρι τον πειραια..)

Δημοσ.

Πηγαινε στο control panel -> device manager και κανε διαλεξε την καρτα δικτυου και πατα το delete. οταν σου ζητησει να γινει απεγκατασταση πατας ΟΚ και μετα πατας την ανιχνευση συσκευων για να την ξαναβρει και να την ξαναεγκαταστησει. Λογικα θα σου λυσει το προβλημα αν δεν ειναι καμμενη.

Δημοσ.

μπα τζιφος, δοκιμασα να μπω και απο τα win8.. τα ιδια ακριβως μου εκανε..

γινετε να καει η καρτα δικτυου και να μην επηρεαστει η μητρηκη? :huh:

• Like 1
Δημοσ.

Ολα μπορουν να γινουν στους υπολογιστες! Δες αν ειναι κανενας πυκνωτης γυρω απο το βυσμα της καρτας φουσκωμενος ή σκασμενος. Αν τελικα καηκε, απο την διαχειρηση συσκευων διαλεξε να την απενεργοποιησεις και παρε καμια pci καρτα δυκτιου για να λυσεις το προβλημα σου.

• Like 1
Δημοσ.

Αν εχεις κλοκαρει δοκιμασε bios reset! Εμενα για καποιο λογο οταν κλοκαρω η μια απο τις δυο .ενσωματωμενες ethernet της μητρικης σταματαει να δουλευει! Αμα το επαναφερω σε αρχικες ρυθμισεις then it works like a charm!

android.png

Δημοσ.

δοκίμασε να κουνήσεις το καλώδιο ορισμένες φορές χάνεται η σύνδεση από την κακή επαφή

Δημοσ.

αυτο με την κακη επαφη ηταν το πρωτο που σκευτικα και το τσεκαρα,

οσο για το o/c που ειπε ο φιλος εδω και μια ευδομαδα το εχω σε stock ρολογια γιατι τραβαγε πολυ ρευμα (βρηκα οτι στα 3.5ghz τραβαει 200+watt o χ4..)

δεν νομιζω να εχει σκασει κανας πυκνωτης, σχεδων ενα χρονο την εχω..

edit:

τσεκαρα ολους τους πυκωτες.. κανενα σκασιμο..

-------

καλη?

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Networking-Adapters/TP-LINK-Pci-Adapter-10-100-1000-TG-3269.htm

θυρα pci δεν ειναι αυτη? επιδι βλεπω οτι ειναι λιγο διαφορετικη απο την Pci της μητρηκης μου..

αυτεςτις ασπρες εχει..

Δημοσ.

αυτο με την κακη επαφη ηταν το πρωτο που σκευτικα και το τσεκαρα,

οσο για το o/c που ειπε ο φιλος εδω και μια ευδομαδα το εχω σε stock ρολογια γιατι τραβαγε πολυ ρευμα (βρηκα οτι στα 3.5ghz τραβαει 200+watt o χ4..)

δεν νομιζω να εχει σκασει κανας πυκνωτης, σχεδων ενα χρονο την εχω..

edit:

τσεκαρα ολους τους πυκωτες.. κανενα σκασιμο..

-------

καλη?

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Networking-Adapters/TP-LINK-Pci-Adapter-10-100-1000-TG-3269.htm

θυρα pci δεν ειναι αυτη? επιδι βλεπω οτι ειναι λιγο διαφορετικη απο την Pci της μητρηκης μου..

αυτεςτις ασπρες εχει..

Μια χαρα θα σου κανει.

Δημοσ.

οκ απλα δεν μου εχει ξανατιχει να αγορασω pci καρτα..

το googleαρα χτες και ειδα οτι θα το παρει, οποτε το παραγγειλα χτες και τσουπ μουρθε σημερα.

και παιζει μια χαρα τωρα :D

ελπιζω να μην τα τυναξει και τιποτα αλλο πανω στην μητρηκη <_<

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...