Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, έχω τον 2500K και επειδή η stock ψύκτρα μου έχει σπάσει τα νεύρα με τον θόρυβο που κάνει μπορείτε να μου προτείνετε μια ψύκτρα η οποία:

1. να είναι όσο το δυνατό πιο αθόρυβη

2. να τοποθετείται χωρίς να χρειαστεί να βγάλεις τη mobo (να μην είναι με βίδες δλδ, να κουμπώνει όπως και η stock)

3. να σηκώνει ελαφρό o/c (όχι extreme πραγματα)

Το 1. είναι must must must...

Thanks in Advamce.

Υ.Γ. Ξέχασα, αν είναι δυνατό από Πλαίσιο.

Δημοσ.

Εισαι σιγουρος οτι την θελεις απο το πλαισιο?γιατι τις εχει πανακριβα.

Καλά δεν έχω και σύμβαση μαζί τους :mrgreen: multirama ή και κάτι άλλο μέσα (όχι e-shop όμως)

Δημοσ.

Αυτή εδώ τι λέει;

Υπάρχει κάποιο free προγραμματάκι που να με αφήνει να πειράζω την ταχύτητα του ανεμιστήρα της cpu?

Μου την είχε δώσει ένα φιλαράκι όταν έστηνα το PC μου, ο οποίος την άλλαξε με άλλη και εν τέλη αυτό έκανα και γω γιατί δε με ικανοποίησε στο overclock που ήθελα να έχω (4.5 Ghz). Τώρα αν έχεις υπόψιν σου μικρότερο overclock τότε ίσως και να σε καλύψει.

Το ανεμηστιράκι της σε full στροφές δεν παλεύεται, κάνει αρκετό θόρυβο , αυτό ρυθμίζεται όμως , στο 50-60% είναι ΟΚ.

Δημοσ.

Η corsair A50 τι λεει?

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU-Coolers/Corsair-CPU-Cooler-Air-Series-A50-Intel-775-1156-1366-AMD-AM2-AM3.htm

Την εχω αγορασει για το νεο συστημα που ετοιμαζω με 2500k.

Θα κανω overclock αλλα κατω απο 4Ghz (με 3.8 ευχαριστημενος ειμαι αμα τρεχει και τα καλοκαιρια απροβληματιστα για χρονια). Δεν σκοπευω να πειραξω τα volt.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...