antonis_man Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Καλησπέρα, έχω το HTC wildfire και μετά από αλλαγή sim δεν μου ανοίγει η φωτογραφική. Ξέρει κανείς τίποτα?
Moderators stormrain Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δεν υπαρχει περιπτωση να φταιει η sim. Κατι αλλο φταει. Ισως καποια εφαρμογη?
antonis_man Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Λοιπόν, μετά την 20ή επανεκίνηση ευτυχώς Έπαιξε κανονικά! Λογικά θα έφαγε κάποιο σκάλωμα...
humanoid Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Λοιπόν, μετά την 20ή επανεκίνηση ευτυχώς Έπαιξε κανονικά! Λογικά θα έφαγε κάποιο σκάλωμα... Ή απλά κάνεις μια ολική διαγραφή στο τηλέφωνο και λογικά θα επανέλθει στην -καλή- αρχική του κατάσταση.
Moderators stormrain Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Ή απλά κάνεις μια ολική διαγραφή στο τηλέφωνο και λογικά θα επανέλθει στην -καλή- αρχική του κατάσταση. Υπερβολικα δραστικο μου φαινεται αυτο για το εν λογω προβλημα. Ωστοσο αν επανελθει και δεν μπορει να βρεθει η εφαρμογη που το προκαλει, ισως ειναι μονοδρομος. Αλλα αν επαναφερει την εφαρμογη το προβλημα ισως ξαναχτυπησει.
humanoid Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Υπερβολικα δραστικο μου φαινεται αυτο για το εν λογω προβλημα. Ωστοσο αν επανελθει και δεν μπορει να βρεθει η εφαρμογη που το προκαλει, ισως ειναι μονοδρομος. Αλλα αν επαναφερει την εφαρμογη το προβλημα ισως ξαναχτυπησει. Μερικές φορές είναι απλά ο πιο άμεσος τρόπος για να λύσεις το πρόβλημα σου. Σωστό, αν επαναφέρεις την εφαρμογή υπάρχει σοβαρή πιθανότητα η συσκευή να αρχίσει πάλι τα δικά της...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα