Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σκεφτομαι σοβαρα αφου η κοσμοτε εβαλε το πλας 600 μηνυματα και δωρεαν λεπτα να αλλαξω σε καρτοσυμβολαιο το οποιο σου δινει 1500 λεπτα και με 7 ευρω 1500 σμς.αν κανω λαθος διορθωστε με..το θεμα ειναι πως δεν ξερω 1) αν θα μιλαω τζαμπα και με καρτοκινητα whats up και 2) αν τα καρτοκινητα whats up θα μιλανε μαζι μου δωρεαν..επισης το προγραμμα με 25 ευρω παγιο ξερετε τι συσκευη δινει?ευχαριστω πολυ :-)

Δημοσ.

σκεφτομαι σοβαρα αφου η κοσμοτε εβαλε το πλας 600 μηνυματα και δωρεαν λεπτα να αλλαξω σε καρτοσυμβολαιο το οποιο σου δινει 1500 λεπτα και με 7 ευρω 1500 σμς.αν κανω λαθος διορθωστε με..το θεμα ειναι πως δεν ξερω 1) αν θα μιλαω τζαμπα και με καρτοκινητα whats up και 2) αν τα καρτοκινητα whats up θα μιλανε μαζι μου δωρεαν..επισης το προγραμμα με 25 ευρω παγιο ξερετε τι συσκευη δινει?ευχαριστω πολυ :-)

νομίζω θα σου κοστίσει πιο πολλά..

εδώ είναι το φθηνότερο καρτοσυμβόλαιο.

http://cosmote.gr/cosmoportal/page/T15/xml/Personal__contractplans__contractplan_costcontrolfat20/section/ContractplansCostControl

1500 Δωρεάν λεπτά προς COSMOTE

20 Δωρεάν λεπτά προς υπόλοιπα Εθνικά Δίκτυα

5 € Διαθέσιμο υπόλοιπο

οπότε σίγουρα πληρώνεις 20 ευρώ πάγιο και θα χρειαστείς να βάλεις και μια κάρτα των 5 ευρώ ώστε να πάρεις και τα μηνύματα με 7 ευρώ επιπλέον.

όσον αφορά τις ερωτήσεις..

1) αν θα μιλαω τζαμπα και με καρτοκινητα whats up

τσάμπα δεν υπάρχει,απλά από το χρόνο (1500 προς cosmote) θα αφαιρούνται.

2) αν τα καρτοκινητα whats up θα μιλανε μαζι μου δωρεαν

όχι, είναι μόνο από whats up προς whats up τα πακέτα , to καρτοσυμβόλαιο θεωρείται διαφορετικό.

..επισης το προγραμμα με 25 ευρω παγιο ξερετε τι συσκευη δινει?

αυτό δεν το γνωρίζω, αλλά θα είναι κάτι φθηνό. και εξαρτάται με τη δέσμευση, καθώς υπάρχει η περίπτωση να σου πουν για 18μηνο συμβόλαιο.

Δημοσ.

μαλιστα..αρα δεν συμφερει αφου εγω μιλαω με καρτοκινητα..ευχαριστω για τις κατατοπιστικες απαντησεις σου :-)

Δημοσ.

Εγω ακριβως για αυτο τον λογο σταματησα να παιζω με το whats up και απλα κρατησα τον αριθμο μου.οτι κλησεις θελω τις κανω πια με skype και μου ερχεται πολυ φθηνοτερα

android.png

Δημοσ.

μπα σκυπε δεν χρησιμοποιω οποτε μενω στο whatsup..τον reload it κωδικο αν τον επικυρωσω ΑΦΟΥ εκανα το πλας θα χαθουν τα λεπτα και μηνυματα που μου δινει το πλας?γιατι παλια νομιζω το ειχα κανει και χαθηκαν..

Δημοσ.

Εγω ακριβως για αυτο τον λογο σταματησα να παιζω με το whats up και απλα κρατησα τον αριθμο μου.οτι κλησεις θελω τις κανω πια με skype και μου ερχεται πολυ φθηνοτερα

android.png

εννοείς μέσω 3G? wi-fi? :confused:

Δημοσ.

μπα σκυπε δεν χρησιμοποιω οποτε μενω στο whatsup..τον reload it κωδικο αν τον επικυρωσω ΑΦΟΥ εκανα το πλας θα χαθουν τα λεπτα και μηνυματα που μου δινει το πλας?γιατι παλια νομιζω το ειχα κανει και χαθηκαν..

δεν χάνονται, είναι επιπλέον.

Απλά τώρα σου δίνει κωδικό για reload όχι μόνο με κάρτα αλλά και αν αγοράσεις to call them all 600 ή το plus.

Δημοσ.

ναι οντως παιδια παιζει μεγαλο προβλημα με τις αλλαγες...

πιστευω οτι θελουν να μας γυρισουν ολους στο συμβολαιο και σιγα σιγα τα μειωνουν :mad:

Δημοσ.

ναι οντως παιδια παιζει μεγαλο προβλημα με τις αλλαγες...

πιστευω οτι θελουν να μας γυρισουν ολους στο συμβολαιο και σιγα σιγα τα μειωνουν :mad:

το plus ήταν πιο παλιά 600 + 600, και το είχαν για 1,5 περίπου χρόνο 1200 + 1200 σαν προσφορά. τώρα απλά το γύρισαν και πάλι.

το τρικ είναι γνωστό.. σε αφήνει να μιλάς πολύ για να συνηθίσεις και στη συνέχεια στο μειώνει. οπότε μετά αναγκάζεσαι είτε να βάλεις extra κάρτα είτε να πας σε σύνδεση.

Δημοσ.

το plus ήταν πιο παλιά 600 + 600, και το είχαν για 1,5 περίπου χρόνο 1200 + 1200 σαν προσφορά. τώρα απλά το γύρισαν και πάλι.

το τρικ είναι γνωστό.. σε αφήνει να μιλάς πολύ για να συνηθίσεις και στη συνέχεια στο μειώνει. οπότε μετά αναγκάζεσαι είτε να βάλεις extra κάρτα είτε να πας σε σύνδεση.

είτε να πάς σε άλλη εταιρία, αλλα απο την στιγμή που είναι καρτέλ δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα

Δημοσ.

είτε να πάς σε άλλη εταιρία, αλλα απο την στιγμή που είναι καρτέλ δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα

το να παω σε αλλη εταιρια λιγο δυσκολο,γιατι ολοι οι φιλοι μου εχουν ειτε cosmote ειτε whats up...

Δημοσ.

κάθε εταιρία έχει τις δικές της προσφορές! τώρα τους πιο πολλούς πελάτες τους έχει το whats up.

πιο παλιά τους είχε η vodafone με το cu ( δωρεάν 100 μηνύματα κάθε τετάρτη, πέμπτη ή παρασκευή)

μετά έβγαλε τη gold card με 3000 λεπτά για ένα μήνα και μετά από αυτό το whats up πέρασε στην αντεπίθεση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...