Προς το περιεχόμενο

Crazy sandays 6-11-11

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

νομίζω οτι ξεχωρίζουν τα

DELL INSPIRON ONE 19 TOUCH E1500 στα 349€ με τιμές απο 499€

ZYXEL P-660HN-T1A 802.11N ADSL 2+ στα 32,90 το οποίο με ενδιαφέρει και θα ήθελα την γνώμη σας.

Fujifilm FinePix Z90 στα 79€ με τιμές απο 106€.

τα υπόλοιπα είναι τα ίδια που έχει κάθε κυριακή

Δημοσ.

Ρε παιδια παρατηρησε κανεις οτι κανενα προιον δν ειναι σε stock? Τι γινεται? Περιμενει πρωτα να δουν αν θα παραγγειλουμε κατι και μετα θα ψαξουν να το βρουν?

Δημοσ.

Ρε παιδια παρατηρησε κανεις οτι κανενα προιον δν ειναι σε stock? Τι γινεται? Περιμενει πρωτα να δουν αν θα παραγγειλουμε κατι και μετα θα ψαξουν να το βρουν?

ενα θα σου πω..

Εξέλιξη Παραγγελίας με αριθμό 110*******************101

Υποβολή Παραγγελίας 25/09/11 21:57

Έλεγχος Ομαλότητας Παραγγελίας 26/09/11 10:38

Έλεγχος Διαθεσιμότητας Προϊόντων 10/10/11 16:21

Συγκέντρωση Προϊόντων σε εξέλιξη

και εχει ο θεος!!!

Δημοσ.

newtech για να αποδίδουμε τα του Καίσαρος το Καίσαρι..

Έχεις παραγγείλει το easypix easypad σωστά; Στα 89ευρό. Το τι καθυστερεί με ευθύνη του eshop, δεν το ξέρεις. Μιλάμε για ένα μικρό εργοστάσιο που παραδίδει σε αρκετές χώρες. 2)Δεν διανέμεται απο άλλο ελληνικό κατάστημα για να έχουμε δείγματα γραφής, παράδοσης προϊόντων

Οσο για την τιμή που το πήρες, αμφιβάλω αν μπορείς να βρείς κινεζιά με αυτά τα χαρακτηριστικά. Οπότε δεν σε κρατάει και κανείς, ακυρώνεις και πηγαίνεις στο πλαίσιο με 200 ευρό. Γιατί δεν το κάνεις;

Εγώ έχω παραγγείλει τo easypad junior & περιμένω πάνω απο μήνα. Πάντως τους αναγνωρίζω την φοβερή τιμή τους, πουθενά δεν μπόρεσα να βρω τέτοια σε αυτά τα λεφτά.

Ένας φίλος αγόρασε την 37'' Samsung απο το προηγούμενο crazysundays και παρέλαβε αμέσως. Σε λίγες μέρες. Οπότε δεν είναι σε όλα τα προϊόντα.

Δημοσ.

Έχεις παραγγείλει το easypix easypad σωστά; Στα 89ευρό. Το τι καθυστερεί με ευθύνη του eshop, δεν το ξέρεις. Μιλάμε για ένα μικρό εργοστάσιο που παραδίδει σε αρκετές χώρες. 2)Δεν διανέμεται απο άλλο ελληνικό κατάστημα για να έχουμε δείγματα γραφής, παράδοσης προϊόντων

Οσο για την τιμή που το πήρες, αμφιβάλω αν μπορείς να βρείς κινεζιά με αυτά τα χαρακτηριστικά. Οπότε δεν σε κρατάει και κανείς, ακυρώνεις και πηγαίνεις στο πλαίσιο με 200 ευρό. Γιατί δεν το κάνεις;

Εγώ έχω παραγγείλει τo easypad junior & περιμένω πάνω απο μήνα. Πάντως τους αναγνωρίζω την φοβερή τιμή τους, πουθενά δεν μπόρεσα να βρω τέτοια σε αυτά τα λεφτά.

Ένας φίλος αγόρασε την 37'' Samsung απο το προηγούμενο crazysundays και παρέλαβε αμέσως. Σε λίγες μέρες. Οπότε δεν είναι σε όλα τα προϊόντα.

αυτό για 7,9€ είναι καλό όποιος θέλει μια τυπική βάση ας το πάρει

αυτό τι λέει; μάπα; θόρυβος/ενεργειακή απόδοση;

Δημοσ.

Ώπα Kill_bill2 καταρχήν δεν είπε ο newtech ότι είναι όλα τα πράγματα έτσι...

Και αν είναι να το πάμε για το συγκεκριμένο προιόν και εγώ το παρήγγειλα και μάλιστα εδώ και 1μισυ μήνα.Το εργοστάσιο που λες για δες και μόνος σου ότι το έχουν Ready for shippment σαν availability

http://www.easypix24.com/EasyPad-700_p115_sidba74de568b9cedb5584560b1f35180c7_x2.htm

και μάλιστα εδώ και 20 ημέρες και όταν τους πήρα ουκ ολίγες φορές να τους ρωτήσω τι συμβαίνει και το τρενάρουν αφού υπάρχει διαθέσιμο μου λέγαν ότι αποκλείεται να υπάρχει...

Επίσης να μην πω ότι έχω ποσο άλλα προιοντα standby τα οποια τη στιγμή της παραγγελίας ήταν διαθέσιμα και ξαφνικά αναμένεται νεα παραλαβη απο μερα σε μερα...

Στο δια ταυτα τωρα το e-shop με εξυπηρετει εδω και χρονια χωρις ποτε να εχω προβλημα αλλα τον τελευταιο καιρο ολοι γνωριζουμε οτι δεν τα παει καλα...

Φιλικα

Δημοσ.

OXI. Χωρις να απαντισω βγαζεις πορισμα?

Ενα φυσιτιρα αγωρασα!!! που μου λενε .. σε 4 μερες σε 5 μερες.. κτλ κτλ...

Χμμ.. δεν με νιαζει σε αλλα προιοντα φιλε μου.. πελατης ειμαι οχι στατιστικη εταιρια! Αυτο που εχω αγωρασει με νιαζει!

Να μην λεμε οτι θελουμε οκ?

Ώπα Kill_bill2 καταρχήν δεν είπε ο newtech ότι είναι όλα τα πράγματα έτσι...

Και αν είναι να το πάμε για το συγκεκριμένο προιόν και εγώ το παρήγγειλα και μάλιστα εδώ και 1μισυ μήνα.Το εργοστάσιο που λες για δες και μόνος σου ότι το έχουν Ready for shippment σαν availability

http://www.easypix24.com/EasyPad-700_p115_sidba74de568b9cedb5584560b1f35180c7_x2.htm

και μάλιστα εδώ και 20 ημέρες και όταν τους πήρα ουκ ολίγες φορές να τους ρωτήσω τι συμβαίνει και το τρενάρουν αφού υπάρχει διαθέσιμο μου λέγαν ότι αποκλείεται να υπάρχει...

Επίσης να μην πω ότι έχω ποσο άλλα προιοντα standby τα οποια τη στιγμή της παραγγελίας ήταν διαθέσιμα και ξαφνικά αναμένεται νεα παραλαβη απο μερα σε μερα...

Στο δια ταυτα τωρα το e-shop με εξυπηρετει εδω και χρονια χωρις ποτε να εχω προβλημα αλλα τον τελευταιο καιρο ολοι γνωριζουμε οτι δεν τα παει καλα...

Φιλικα

Μα αυτο λεω.. καταρχας για το ΔΙΚΟ μου πρωιον λεω εγω... Συνεχεια μου το τρεναρουν! 2 μερες μετα 5 μετα σε 3 μετα σε 10... Ε ΕΙΠΑΜΕ!!!

Ασε που δεν αγωρασα καν αυτο...

Δημοσ.

ενα θα σου πω..

Εξέλιξη Παραγγελίας με αριθμό 110*******************101

Υποβολή Παραγγελίας 25/09/11 21:57

Έλεγχος Ομαλότητας Παραγγελίας 26/09/11 10:38

Έλεγχος Διαθεσιμότητας Προϊόντων 10/10/11 16:21

Συγκέντρωση Προϊόντων σε εξέλιξη

και εχει ο θεος!!!

Φαντάζομαι οτι ξέρεις Ελληνικά. Δεν αναφέρεις τίποτα, γενικά και αόριστα μιλάς. Την επόμενη φορά ανέφερε τι πήρες για να αποφεύγονται γενικεύσεις, μια που δεν είσαι στατιστική υπηρεσία και σε νοιάζει αυτό που πήρες, αλλα ΞΕΧΑΣΕΣ να το αναφέρεις.

@kingdragon, δεν απάντησες τπτ σε όσα είπα. Availability δεν είναι μερικά κομμάτια στην αντιπροσωπεία μεγαλύτερη απο την λιανική τιμή. 89 ευρό έχεις "κλειδώσει" εσύ και αυτοί ζητάν 200. Βρες το να πωλείται σε κάποιο άλλο ΕΛΛΗΝΙΚΟ κατάστημα και τα ξαναλέμε

Ότι έχουμε παραγγείλει έχει έρθει. Απλά το easypad έχει ΥΠΕΡ-καθυστερήσει χωρίς να γνωρίζω με ποιανού υπαιτιότητα.

Εκτός αν το κάνει εσκεμμένα το eshop για να ακυρώσεις. Δεν νομίζω πάντως.

Έχει παραλάβει κανείς easypad easypix; Ή easypad junior;

αυτό για 7,9€ είναι καλό όποιος θέλει μια τυπική βάση ας το πάρει

αυτό τι λέει; μάπα; θόρυβος/ενεργειακή απόδοση;

Την πήρες; Τι ακριβώς θετικό προσφέρει αυτή η βάση; Τι να την κάνω;

Τι το θες το τροφοδοτικό; Έχει κανα θέμα αυτό που έχεις; Ψάξε τα Db απο το site της κατασκευάστριας. Χτύπα καλό φαίνεται με ικανοποιητικά βύσματα & με λίγα λεφτά(3molex,2sata,1pciE)

Δημοσ.

Φαντάζομαι οτι ξέρεις Ελληνικά. Δεν αναφέρεις τίποτα, γενικά και αόριστα μιλάς. Την επόμενη φορά ανέφερε τι πήρες για να αποφεύγονται γενικεύσεις, μια που δεν είσαι στατιστική υπηρεσία και σε νοιάζει αυτό που πήρες, αλλα ΞΕΧΑΣΕΣ να το αναφέρεις.

@kingdragon, δεν απάντησες τπτ σε όσα είπα. Availability δεν είναι μερικά κομμάτια στην αντιπροσωπεία μεγαλύτερη απο την λιανική τιμή. 89 ευρό έχεις "κλειδώσει" εσύ και αυτοί ζητάν 200. Βρες το να πωλείται σε κάποιο άλλο ΕΛΛΗΝΙΚΟ κατάστημα και τα ξαναλέμε

Ότι έχουμε παραγγείλει έχει έρθει. Απλά το easypad έχει ΥΠΕΡ-καθυστερήσει χωρίς να γνωρίζω με ποιανού υπαιτιότητα.

Εκτός αν το κάνει εσκεμμένα το eshop για να ακυρώσεις. Δεν νομίζω πάντως.

Έχει παραλάβει κανείς easypad easypix; Ή easypad junior;

Τι το θες το τροφοδοτικό; Έχει κανα θέμα αυτό που έχεις; Ψάξε τα Db απο το site της κατασκευάστριας. Χτύπα καλό φαίνεται με ικανοποιητικά βύσματα & με λίγα λεφτά(3molex,2sata,1pciE)

Τι σχεση εχει τι αγωρασα??? Παραδωση σε 5 μερες ελεγε! τι μου λες τωρα?!!! Θα σου πω ακριβως? δεν ειναι το θεμα ΤΙ αγωρασα αλλα απο που!

Θα πω και τα καλα και τα ασχημα.. το τι εχουν κανει στο παρελθον.. λιγο με νιαζει.. γραφεις Ότι έχουμε παραγγείλει έχει έρθει... ΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΌΗΤΟ? ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ?

Δημοσ.

δεν καταλαβαίνω γιατί με ρωτας προσωπικά για την βάση

τι να τι κάνεις; να την βάλεις κάτω από το laptop για να του ρίξει την θερμοκρασία (σε περίπτωση που δεν ξέρεις τι κάνει)

προφανώς δεν είναι super αλλά με 7.9€ ίσως σώσεις το laptop σου

όχι δεν έχει κανένα θέμα αυτό που έχω απλώς χτίζω pc για άλλον και θα χρειαστεί ένα και δεν ρωτάω τι καλώδια και βύσματα έχει αλλά τί ποιότητας είναι

Δημοσ.

newtech & killbill θα επρεπε να σας νοιαζει και το "στατιστικο" του πραγματος οπως και ολους μας!

Διοτι ηδη βλεπω να εχετε αραδιασει easypix, φυσητηρες και προσθεστε και ενα dock usb 3.0 που ευτυχως βρεθηκε ενα πανεξυπνο getitnow να διαβασει για τα καμωματα του eshop και να το πεταξει σε ακομα καλυτερη τιμη κανα-δυο βδομαδες αργοτερα (και παραδωθηκε σε 2-3 μερες). Το eshop το ειχε σε daily deal στις 20κατι Σεπτ. και ακομα η κληση σας βρισκεται σε αναμονη. Το ιδιο και για μια crazysundays προσφορα ενος λαπτοπ (ΗΡ νομιζω) που πηγε παλι στα τελη Σεπτ. να αγορασει αλλος φιλος (και υποτιθεται το site συνδεεται με το αποθεμα!). Ρωτηστε κι αλλο κοσμο, θα βρειτε σιγουρα κι αλλες περιπτωσεις!

Λοιπον, εγω το εκοψα για να εχω και το κεφαλι μου ησυχο (και το dock ηταν περιπτωση φιλου, εγω εχω ηδη χασει αρκετη φαια ουσια προσπαθωντας να επιστρεψω τις βλακειες τους που χαλανε).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...