Mika Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Ο φιλος σου μίλησε για πρωτοτυπια οχι εγω! πολυ μου αρεσουν κατι τετοιες μαντεψιες, οτι πχ εγω και ο Gi0 ειμαστε φιλοι. ελπιζω τα προγνωστικα στο site να μην τα κανεις με τις ιδιες μαντικες ικανοτητες Στο θεμα μας, το να θες να κανεις γνωστο το site σου μεσω του insomnia δεν ειναι μεμπτο. να ανοιγεις θεμα και καλα για το superwow τουρνουα ποκερ και να αναγκαζεις να μπουνε στο site σου για να παιξουν οι ενδιαφερομενοι ειναι μουφα. Εξαλλου εδω εχεις ηδη ανοιξει θεμα για να διαφημησεις το site.
newtech Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 πολυ μου αρεσουν κατι τετοιες μαντεψιες, οτι πχ εγω και ο Gi0 ειμαστε φιλοι. ελπιζω τα προγνωστικα στο site να μην τα κανεις με τις ιδιες μαντικες ικανοτητες Στο θεμα μας, το να θες να κανεις γνωστο το site σου μεσω του insomnia δεν ειναι μεμπτο. να ανοιγεις θεμα και καλα για το superwow τουρνουα ποκερ και να αναγκαζεις να μπουνε στο site σου για να παιξουν οι ενδιαφερομενοι ειναι μουφα. Εξαλλου εδω εχεις ηδη ανοιξει θεμα για να διαφημησεις το site. Εισαι οτι ναναι... Ανοιξα και ειναι ΚΑΛΟ τουρνουα.. αν δεν ξερεις απο ποκερ δεν φταιω.. Την δουλεια σου δεν την προσεβαλα μην προσβαλεις την δικια μου.. μαντεψιες... ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΚΕΡ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΟΧΙ ΤΟΥ INSOMNIA.. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΥΤΟ? ΜΗΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ. Για να μπορουμε να προσφερουμε δωρεαν χρηματα θελει καποια views.. ουτε αναγκασαμε κανεναν να πατήσει πουθενα ουτε να γραφτει.. δωρεαν ειναι στην κεντρικη σελιδα ειναι ο κωδικος!!! SUPERWOW μουφα τετοιες εκφρασεις στους φιλους σου οκ? αν δεν ξερεις τι ειναι added οταν μιλαμε για 70-90% αστο καλητερα. Θεματοφύλακες του τιποτα...
Luciddream Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 εγώ δεν παίζω πόκερ... μπήκα όμως στην σελίδα γιατι μου αρέσει ο τρόπος που κράζεις ... αλλα μάλλον δεν βοήθησα σε κάτι με αυτό υ.γ το site είναι απλό, προσφέρει αυτά που πρέπει και τα fonts είναι πιο ευαναγνωστα και απο του insomnia... τι φωνάζετε? εκτώς και αν θέλετε να του πουλήσετε web design και το κάνετε για αυτό, πάω πάσο
newtech Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 εγώ δεν παίζω πόκερ... μπήκα όμως στην σελίδα γιατι μου αρέσει ο τρόπος που κράζεις ... αλλα μάλλον δεν βοήθησα σε κάτι με αυτό λολ.. δεν χριαζετε να βοηθισεις αδερφε... καλο ειναι να εκτιμαμε την προσπαθεια του αλλουνου αλλα να μην κατακρινουμε αμεσως.. και εγω δεν συμφωνω με καποια πραγματα αλλα απλα αδιαφορω! Βοιθισες παντος οπως και να εχει.. σε ευχαριστω για τον χρόνο σου!
Mika Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 1.πολλα νευρα εχεις πιες ξανα ξυδακι. 2.εχεις κανει μια πολυ ωραια δυσφημηση στη σελιδα σου, τοσο με τον τροπο που εκφραζεσαι, οσο και με τη λαμογια με τον κωδικο 3.πας να κανεις μπινια και σε ενοχλουν που σου λενε οτι ειναι μουφα. κακως. πρεπει να δεχεσαι και την αρνητικη κριτικη. 4.προφανως και το τουρνουα ποκερ ειναι της σελιδας. εγω λεω καθε φορα που ανεβαζεις κατι καινουριο στη σελιδα να ανοιγεις καινουριο θεμα στο insomnia, και να το κανουν ολοι οσοι εχουν site.
newtech Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 1.πολλα νευρα εχεις πιες ξανα ξυδακι. 2.εχεις κανει μια πολυ ωραια δυσφημηση στη σελιδα σου, τοσο με τον τροπο που εκφραζεσαι, οσο και με τη λαμογια με τον κωδικο 3.πας να κανεις μπινια και σε ενοχλουν που σου λενε οτι ειναι μουφα. κακως. πρεπει να δεχεσαι και την αρνητικη κριτικη. 4.προφανως και το τουρνουα ποκερ ειναι της σελιδας. εγω λεω καθε φορα που ανεβαζεις κατι καινουριο στη σελιδα να ανοιγεις καινουριο θεμα στο insomnia, και να το κανουν ολοι οσοι εχουν site. 1)χαχαχα πλακα εχεις 2)Λοιπον ακου να καταλάβεις γιατι δεν νιωθεις.. Το τουρνουα διεξαγεται απο το www.123pame.gr εδω δεν μπορω να δωσω ουτος η αλλος κωδικό.. ΑΝ δεν θελεις ΜΗΝ ΜΠΕΝΕΙΣ στην σελιδα.. αμαν θεμα το εκανες...το ο κωδικός βρισκετε στην σελιδα χωρις να χρειαζετε clicks. το τουρνουα λεγετε 123pame και οχι insomnia. ο κωδικος πρεπει να ειναι στην σελιδα ουτε καν σε αλλα φορουμς (ακομα και ποκερ φορουμς) αρα ΚΑΜΙΑ λαμογια.. οκ? αλλα αν δεν ξερεις τι να σου πω.. να δεχεσε εσυ μαλλον τι σου λενε. 3)Τι μπινια παω να κανω ρε για πες? Τι με προσβαλεις? Στα εξηγώ δεν φταιω εγω που δεν νιωθεις! 4)Μια φωρα ανεβασα κατι γιατι το να πετυχεις added τουρνουα θελει κακαλα!!! ειδικα απο ελληνικο σιτε! ΥΓ.. αν θεωρεις οτι εκανα μπινια μουφα κτλ κτλ.. REPORT ME... συγνομη αλλα δεν εκανα κατι κακό.. τα added ελληνικα ειναι ελαχιστα και ηθελα να το πω.. Ισα ισα με συμφερε να μην γινει γνωστο αφου θα εμεναν λεφτα περισοτερα για τους 100% του σιτε!! Λυπαμαι που το βλεπεις ετσι.. Καλο σου βραδυ.
Moderators Gi0 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Προσπαθησα να μην απαντησω ξανα, αλλα παραηταν μεγαλος πειρασμος το συγκεκριμενο.. Ισα ισα με συμφερε να μην γινει γνωστο αφου θα εμεναν λεφτα περισοτερα για τους 100% του σιτε!! Ελαφρως οξυμωρο, δεν βρισκεις? Καλο σου βραδυ
newtech Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Προσπαθησα να μην απαντησω ξανα, αλλα παραηταν μεγαλος πειρασμος το συγκεκριμενο.. Ελαφρως οξυμωρο, δεν βρισκεις? Καλο σου βραδυ οχι φιλε.. γιατι οπως ειπα.. αρκετοί με βοήθησαν απο εδω μεσα.. Για αυτο το ΜΟΝΑΔΙΚΟ σιτε που το εκανα ad ηταν εδω φιλε μου! Το εκανα με χαρα! Καλο σου βραδυ κ εσενα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα