newtech Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Εύχομαι να μην είναι σε λάθος κατηγορία! 1st 123Pame POKER TOUR! Διεξαγωγή Κυριακή 06/11/2011 20:00 CLIENT : UNIBET Type : TEXAS HOLDEM NL TOURNAMENT BUYIN : 5.5€ SECOND CHANCE : YES PASSWORD : ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ (www.123Pame.gr) Ένα τουρνουά για ΟΛΟΥΣ αφού και χαμηλό BUYIN έχει αλλά και 2η ευκαιρία αν σταθείτε άτυχοι τα πρώτα 30 λεπτά του τουρνουά μπορείτε να ξαναγοράσετε 1 φορά ακόμα τις αρχικές μάρκες. Κάντε την εγγραφή σας στην UNIBET από το banner μας Έχει και BONUS πρώτης κατάθεσης 150%!!!! Κατεβάστε το POKER CLIENT Θα βρείτε το τουρνουά στα Tournaments >> PRIVATE >> 123PokerTour Ανάλογα με τα άτομα που θα εγγραφούν θα έχουμε και additional PRIZE POOL!! (επιπλέων χρήματα)
Moderators Gi0 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Νο offence αλλα δεν νομιζω πως ειναι αξιο αναφορας ενα ακομα τραπεζι hold em και δεν βλεπω καποια φοβερη προσφορα στο συγκεκριμενο. Περισσοτερα σαν promotion της σελιδας σου ακουγεται.
newtech Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Νο offence αλλα δεν νομιζω πως ειναι αξιο αναφορας ενα ακομα τραπεζι hold em και δεν βλεπω καποια φοβερη προσφορα στο συγκεκριμενο. Περισσοτερα σαν promotion της σελιδας σου ακουγεται. Ειναι το πρωτο που κανουμε αν μαζευτουν αρκετα ατομα φιλε μου απο την ιδια την Unibet θα εχει addiontal pool!!! με 1 ατομο γραμμενο δεν νομιζω οτι τους περνει να βαλουν added poll Ανάλογα με τα άτομα που θα εγγραφούν θα έχουμε και additional PRIZE POOL!! (επιπλέων χρήματα)
Moderators Gi0 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Ειναι το πρωτο που κανουμε αν μαζευτουν αρκετα ατομα φιλε μου απο την ιδια την Unibet θα εχει addiontal pool!!! Η πρωτοτυπια ποια ειναι?
newtech Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Η πρωτοτυπια ποια ειναι? Σε ενα τουρνουα πχ 20 ατόμων με 5€ εισοδο το prize pool ειναι 100€ Αν εχει added οπως τα δικα μας τοτε στα 100 που έδωσαν οι παικτες βαζουν αλλα 50 ΕΠΙΠΛΕΩΝ! (ενω σε κανονικα τουρνουα δεν εχει επιπλεων χρηματα)
kage Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) το σιτε σου μου θυμισε 90s.οχι δεν ηθελα τιποτα flash ktl. αν εχεις κοινο ολα καλα... Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2011 από kage
newtech Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Ι rest my case Μαλιστα... οποτε επιπλεων προσθετα λεφτα δεν λενε κατι για σενα. το σιτε σου μου θυμισε 90s Φιλε μου είναι προγνωστικά για το στοίχημα.. Δεν χρειαζόμαστε ΕΦΕ και flash Μια σελιδα να λεει 10 πράγματα και τελος! Ειναι σαν να αγοράζει η γιαγιά μου IPHONE 4! ΝΟ ΝΕΕD!
Moderators Gi0 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Μαλιστα... οποτε επιπλεων προσθετα λεφτα δεν λενε κατι για σενα. Αφου θελεις, να το συνεχισουμε.Ξερω τι σημαινουν τα "επιπλεον λεφτα", δεν ειναι κατι πρωτοτυπο και αξιο αναφορας, ωστε να αξιζει τα τρια θαυμαστικα που εβαλες προηγουμενως και γενικα να αξιζουν ολοκληρο το thread. Εκτος και αν τα guarantee tables ειναι οντως κατι πρωτογνωρο, οποτε να αρχισουμε να ποσταρουμε ολοι καθε φορα που η pokerstars, η betfair και ολες οι υπολοιπες δημοκρατικες δυναμεις εχουν τετοια τραπεζια. Υποθεση μου ειναι πως το εκανες για promotion του site σου, εξου και το PASSWORD : ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ (www.123Pame.gr) που εγραψες πριν. Τυχαιο παραδειγμα της pokerstars
newtech Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Αφου θελεις, να το συνεχισουμε.Ξερω τι σημαινουν τα "επιπλεον λεφτα", δεν ειναι κατι πρωτοτυπο και αξιο αναφορας, ωστε να αξιζει τα τρια θαυμαστικα που εβαλες προηγουμενως και γενικα να αξιζουν ολοκληρο το thread. Εκτος και αν τα guarantee tables ειναι οντως κατι πρωτογνωρο, οποτε να αρχισουμε να ποσταρουμε ολοι καθε φορα που η pokerstars, η betfair και ολες οι υπολοιπες δημοκρατικες δυναμεις εχουν τετοια τραπεζια. Υποθεση μου ειναι πως το εκανες για promotion του site σου, εξου και το που εγραψες πριν. Τυχαιο παραδειγμα της pokerstars ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ GUARANTEE αλλα ADDED.. καμια σχεση το ενα με το αλλο! Daily Guaranteed PokerStars Tournaments! μου εβγαλες οχι ADDED. Τελειος διαφορετικο φιλε..!!! Guarantee ειναι το τουρνουα που σου λεει.. ΟΣΟΙ και να γραφτειτε MINIMUM θα παρετε 1000$ πχ... δλδ αν κοστιζει το buyin 10$ και γραφτουν 90 ατομα δεν θα μιραστουν 900 αλλα 1000$ αν γραφτουν 120 ατομα θα μιραστουν 1200$ χωρις επιπλεων δλδ. to ADDED πχ +500$ ειναι.. Αν γραφτουν 90 ατομα απο 10$ θα παρουν 90χ10=900+500=1400 Αν γραφτουν 120 ατομα απο 10$ θα παρουν 120χ10=1200+500=1700 Δηλαδη ΕΠΙΠΛΕΩΝ χρηματα! ΥΓ. ναι σαφος και κατι τετοιο αποτελει διαφιμιση. για αυτο εγραψα στην αρχη Εύχομαι να μην είναι σε λάθος κατηγορία! δεν θεωρω οτι εκανα κατι κακο! ο καθενας προβαλει το σιτε του και ειναι θεμιτο αυτο.. και ποσο μαλλον φιλε μου οταν εχουμε καταφερει τετοια καλη προσφορα.. Για οποιον παιζει ποκερ σιγουρα ειναι καλο.. πάντως σου ξαναλέω το ADDED με το GUARANTEE δεν εχουν καμια σχεση.
Mika Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 newtech αν καιγοσουνα για το τουρνουα θα εγραφες το password εδω και δεν θα ζηταγες να μπουν στη σελιδα σου οποτε ασε τα περι πρωτοτυπιας
Moderators Gi0 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Αgreed, δεν ειναι ιδιο με το παραδειγμα της pokerstars καθως δεν βρηκα κατι αντιστοιχο που παιχτηκε/θα παιχτει σημερα, απο τον client της pokerstars. Για μια ακομα φορα,τα added προσφερονται κ απο αλλες εταιριες. Εχει κατι το συγκεκριμενο για το οποιο ξεχωριζει? Ποια ειναι η ισορροπια?Ισχυει το παραδειγμα που εδωσες ή ειναι θεωρητικα τα νουμερα?
newtech Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 newtech αν καιγοσουνα για το τουρνουα θα εγραφες το password εδω και δεν θα ζηταγες να μπουν στη σελιδα σου οποτε ασε τα περι πρωτοτυπιας Ποια πρωτοτυπια? Τα ΕΠΙΠΛΕΩΝ 100$ μπορουμε και τα δινουμε γιατι ακριβως εχουμε επισκεψιμοτιτα.. Δεν ειναι πρωτοτυπια επιπλεων χρηματα διναμε.. Ειχα τον εναν να μου λεει οτι το GUARANTEE ειναι το ADDED... τωρα ηρθες εσυ να μου πεις τι? Σαφος και ειναι ΚΑΙ διαφιμισι για το σιτε μου.. ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΘΑΡΑ! δεν ειναι κατι κακο και για αυτο εγραψα στο αρχικο μου ποστ αυτο το πραγμα. Ο φιλος σου μίλησε για πρωτοτυπια οχι εγω! Εγω μιλισα για added χρηματα.. Για οποιον παιζει ποκερ ξερει! Αgreed, δεν ειναι ιδιο με το παραδειγμα της pokerstars καθως δεν βρηκα κατι αντιστοιχο που παιχτηκε/θα παιχτει σημερα, απο τον client της pokerstars. Για μια ακομα φορα,τα added προσφερονται κ απο αλλες εταιριες. Εχει κατι το συγκεκριμενο για το οποιο ξεχωριζει? Ποια ειναι η ισορροπια?Ισχυει το παραδειγμα που εδωσες ή ειναι θεωρητικα τα νουμερα? added εχει λιγα φιλε μου.. πολυ λιγα! Μονο οταν διοργανώνονται ετσι. και σαφώς και θα δωσω το password στην σελιδα μου. Δεν βλεπω κατι κακο.. στο φινάλε ας δει καποιος το pass και ας το κλσει.. Δεν είναι προσφορά για το INSOMNIA για την σελιδα μου ειναι. αυτά που εχει αdded δεν ειναι value.. (+200 οταν εχει μεσα 3000 ατομα) Για αυτο ειναι πιο σε "κλειστο κυκλο" αυτο. Θεωριτικο ηταν... Το πρακτικο ειναι (αυτο που εχουμε επιτύχει δλδ).. Buyin 6.60$ 1R+1ADD 10-19 players +25$ 20-39 players +50$ 40-69 players +75$ 70-99 players +100$ CAP (100 players) + 200$
Moderators Gi0 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Ο φιλος σου μίλησε για πρωτοτυπια οχι εγω! Εγω μιλισα για added χρηματα.. Για οποιον παιζει ποκερ ξερει! Aρα το βρισκεις λογικο να postαρουμε καθε φορα που παιζονται τετοια τραπεζια? Εκει παει το "πρωτοτυπια".
newtech Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Aρα το βρισκεις λογικο να postαρουμε καθε φορα που παιζονται τετοια τραπεζια? Εκει παει το "πρωτοτυπια". Φιλε μου απανταω 10 ωρες και μενεις σε ενα.. Δεν θελεις μην παιζεις.. απλα πραγματα.. ουτε σπαμαρα.. και συγνομη προκαταβολικα ζητισα.. Το τι ενδιαφερει τον καθενα ασε να το ξερει ο καθενας. Απαντισα σε ολα που ηθελες δεν θα το τραβιξουμε αλλο ναι? Ναι θεώρησα οτι ηταν καλό να το ποσταρω μιας και αρκετοι φιλοι απο το insomnia εχουν μπει και μαλιστα 1 με βοήθησε σε καποια πραγματακια στο σιτε. Αυτα. Θελεις να γραψεις τελευταιος να φενετε οτι κερδισες καντο.. δεν εχω προβλιμα.. εγω δεν εκανα κατι κακο και τελειωσε το θεμα για εμενα, και θα κλεισω λεγοντας οτι ο καθενας ποσταρει το σιτε του.. εσυ γιατι θιχτικες δεν καταλαβενω.. ισα ισα που το ποστερα και με μια πρωσφορα.. τι χαλιεσε ακριβος? ο καθενας μπορει να εχει ενα σιτε.. τι ακριβος σε χαλασε? οτι εχει στοίχημα? οτι δεν ξερεις τι ειναι added και guarantee?? Ελληνικη προσπαθεια ειναι.. σιτε που το εχουν 2 ελληνες εχει προσφορα και το ποσταρα... δεν θα ποσταρω αν εχει η pokerstars ή η willhill... αμαν!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα