santana99 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Το τελευταίο μου ζευγάρι (new balance 734) το είχα πάρει κάπου 40-70ευρώ και με έβγαλε 2-3 χρόνια, τώρα όμως πλέον νιώθω πως έχει χάσει την ελαστικότητα-στήριξη που είχε...νιώθω πως τρέχω δλδ με κανονικό casual παπούτσι... Και επειδή είμαι γομάρι λέω να μην τραυματίζω άλλο τα γόνατα - αστραγάλους μου.... Είχα μπανίσει τα asics gel kayano 17/gel nimbus 13 και είχα σκοπό να αγόραζα ένα ζευγάρι το καλοκαίρι, όμως τώρα δεν μπορώ να ξοδέψω τόσα λεφτά και λέω να ξαναπάρω κάτι με 40-70ευρώ να με βγάλει μια 2ετία ακόμα. Και θα ήθελα να μου προτείνεται κάποια που έχετε δοκιμάσει σε αυτή την κατηγορία τιμής και όντως άξιζαν τα λεφτά τους. (κυρίως μέχρι 60 θέλω να δώσω αλλά άμα η σουπερ λύση βρίσκεται στα 70 δεν τα διστάσω να τα δώσω). Η χρήση είναι jogging ή ελαφρύ τρέξιμο αν θέλετε και 20-60 χιλιόμετρα το μήνα (αναλόγως καιρούς - ορέξεις - χρόνο) και "τρέχω" σε χωματόδρομο...έχει μικρές και μεγάλες πετρούλες κάτω . Δεν έχω κάποια συγκεκριμένη μάρκα στο μυαλό μου ούτε κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα, μπορώ να παραγγείλω και από ιντερνετ (αν και σε αυτή την κατηγορία τιμής δεν γλιτώνω και πολλά...) Ευχαριστώ *να προσθέσω πως το μοντέλο που είχα είναι υφασμάτινο με το δίχτυ πάνω, δλδ μέρες που φυσάει και με καμιά dri-fit κάλτσα νιώθεις τον αέρα στο δάχτυλα τον ποδιών! Δεν θέλω κάτι "δερμάτινο" που να μην αερίζεται (εκτός αν είναι top product ).
arxangelos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Εμένα στο τρέξιμο με βολεύουν αφάνταστα τα adidas bounce. Επίσης έχουν και τρομερή αντοχή. Τα χρησιμοποιω όμως μόνο σε άσφαλτο, για χώμα δεν ξέρω
santana99 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 έχω ακούσει καλά λόγια για αυτά όπως και κάτι reebok zig... να αναφέρω πως είμαι 1,80 100κιλά
kuzko21 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 δερματινο (ολο δερμα) για τρεξιμο δεν νομιζω να βρεις , ακριβως για το λογο που ειπες...εξαερισμος (+ οτι θα σπασει). τωρα το ζιγκ δε θα τα επαιρνα γιατι εχει μεγαλα κενα η σολα απο κατω και αμα λες για χωματοδρομο με πετρες θα μπαινουν αναμεσα και θα σου σπανε τα νευρα. εγω στα λεφτα αυτα θα επαιρνα τα adidas falcon η τα , Nike dual fusion (τα βρικσεις και πιο φθηνα αυτα.) δες και εδω κατι παρομοιο εψαχνε και το παλικαρι.
santana99 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Τα falcon και τα δα και εγώ και μου αρέσουν, θα πάω μέσα στην βδομάδα να τα δοκιμάσω κιόλας. Εγώ ψάχνω κυρίως μέχρι 60 άντε 70... όχι 80-100
kuzko21 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 επειδη ειναι μικρη η διαφορα μπορει να βρεις και τιποτα μεσω ιντερνετ...απο 90 στα 70.
Dark_son20 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 τα σπρίντερ στο carefour του Ρέντη έχουν βγάλει αρκετά NB στα 50-70 και είναι και τα USA όχι τα china. το μονο κακό τους ήταν ότι τα περισσότερα μοντέλα ήταν από τα άσπρα (που μάλλον δεν φεύγουν τόσο) PS: τι νούμερο παπούτσι φοράς? αν 44 στείλε pm
medgio01 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 ο πωλητης στα ιντερσπορτ μου προτεινε τα pegasus της nike (τα οποια φορουσε και ο ιδιος).Ειναι λεει καλυτερα απο οτιδηποτε παραπλησιο.Τωρα δεν τα δοκιμασα αλλα το αναφερω ως επιλογη (ειναι ακριβα εδω - στα 110 αν δεν κανω λαθος-αλλα απο eastbay μπορει να πετυχεις καμια προσφορα)
santana99 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 καλό αυτό...δεν με ενδιαφέρει τόσο το χρώμα (ντάξει μην είναι και έκτρωμα ). Αλλά πέφτει αρκετά μακρυά και ο ρέντης. 45-46 φοράω... μπράβο, και ebay βασικά ότι παπούτσι πάει μέχρι 100δολλάρια με μεταφορικά μπορώ να το πάρω... Βρήκα και αυτό το site κάνει δωρεάν αποστολή ευρώπη http://www.sportsshoes.com/
santana99 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Βλέπω ρε παιδιά λένε στα 450-600 χλμ να αλλάζουμε τα παπούτσια τρεξίματος... Όμως 600χλμ σε 1 χρόνο θεωρούνται και λίγα (απο μερικούς)... Συνεπώς αν κάθε 1-2 χρόνια θέλω παπούτσια μήπως να το ρίξω στα φτηνά 50-70 γενικά και να μην πάρω ποτέ πχ των 150 ή παίζει τόση μεγάλη διαφορά;
Pablo_Hasan Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 διαφορά υπάρχει σίγουρα, στην ποιοτητα, όχι στη διαρκεια ζωής. Είχα πάρει παλιότερα τα kayano 16 και σίγουρα ήταν ό,τι πιο βολίκο και άνετο για τρέξιμο είχα δοκιμάσει, κράτησαν όμως όσο κράτησαν και κάτι αρκετά φτηνότερα asics που είχα. anyway, αυτό που θέλω να πω ειναι ότι δεν έχει νόημα να συγκρινεις παπουτσια για τρέξιμο με βάση πόσο καιρό θα τα κρατήσεις
santana99 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 ναι απλά τώρα συνειδητοποίησα την συχνότητα αλλαγής και αν δεν έχεις δεν τα δίνεις έχω βρει το asics gel oberon 5 στα 60ευρώ και το ψήνω αλλιώς μετά τα gt 2160 που πάνε στα 75...
Pablo_Hasan Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 τα 2160 τα είχα παλίοτερα έχω μείνει αρκετά ικανοποιημένος, καλό value for money
tr3quart1sta Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 εγω τρεχω με Basketικα AND1.. βολευουν απιστευτα..
santana99 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Αυτά εκτός του ότι ξεφεύγουν πολύ στην τιμή μπορεί να βολεύουν αλλά είναι λάθος παπούτσι για τρέξιμο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα