Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πειραξα καποια ρυθμιση της που ελεγε αποκρυψη νομιζω και τωρα δεν μου την εμφανιζει την εκανα unistal και την ξανα εγκατεστησα αλλα παλι τα ιδια κραταει τις παλιες ρυθμισεις που εβαλα καταλαθος πως τις αλλαζω τωρα?

Δημοσ.

την εκανα unistal και την ξανα εγκατεστησα αλλα παλι τα ιδια κραταει τις παλιες ρυθμισεις που εβαλα καταλαθος

Απενεργοποίησες τη ρύθμιση "Αυτόματη απόκρυψη" από τη κατηγορία "Συμπεριφορά" του rocketdock, αφαίρεσες και επανεγκατέστησες το πρόγραμμα και λειτουργεί όπως πριν, χωρίς αλλαγή; Καθάρισες τη registry;

Δημοσ.

Me registry cleaner όπως λέει ο φίλος μετά την απεγκατάσταση λογικά θα στρώσει. Αν δεν, δοκίμασε στο %appdata%. Δεν την έχω εγκατεστημένη, αλλά λογικά εκεί θα κρατάει τις ρυθμίσεις. Σβήσε ότι φάκελο περί rocketdock βρεις εκεί και θα είσαι εντάξει...

Δημοσ.

Συμπολίτη Tzimmy γενικά αν θέλει να εξαφανίσει οποιοδήποτε ίχνος από το πρόγραμμα και για να είναι σίγουρος, προτείνω να κάνει μια αναζήτηση με Everything και με το RegScanner (κατέβασε τα σε .zip - portable μορφή).

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

εκενα εγκατασταση το rocketdock και απο βλακεια εξαφανισα τα παντα.

το προβλημα ειναι οτι κανω απεγκατασταση το προγραμμα

το ξαναβαζω και πιθανον κραταει τις ρυθμισεις και δεν το βλεπω πουθενα

να πω οτι εκανα απεγκατασταση και με το revo και παλι τα ιδια

τι παιζει?

Δημοσ.

Πιθανόν να έβαλες στις ρυθμίσεις αυτόματη απόκρυψη και καθυστέρηση αυτόματης απόκρυψης ή κάτι τέτοιο. Σύρε το ποντίκι εκεί που είχες το dock και άστο λίγη ώρα μήπως εμφανιστεί. Δε θυμάμαι κάποια ρύθμιση για total transparency και δεν έχει νομίζω και κανά hotkey να επαναφέρεις τις default ρυθμίσεις.

Αν δεν πιάσει, regscanner, γράψε rocketdock κι ότι βρει σούταρέ το

Για πάτα μία Ctrl+Alt+R

Δημοσ.

Πιθανόν να έβαλες στις ρυθμίσεις αυτόματη απόκρυψη και καθυστέρηση αυτόματης απόκρυψης ή κάτι τέτοιο. Σύρε το ποντίκι εκεί που είχες το dock και άστο λίγη ώρα μήπως εμφανιστεί. Δε θυμάμαι κάποια ρύθμιση για total transparency και δεν έχει νομίζω και κανά hotkey να επαναφέρεις τις default ρυθμίσεις.

Αν δεν πιάσει, regscanner, γράψε rocketdock κι ότι βρει σούταρέ το

Για πάτα μία Ctrl+Alt+R

δεν με αφηνει να διαγραψω 15 αρχεια

Δημοσ.

Για το Regscanner λες,ε? Δεν πειράζει, ούτως ή άλλως αυτό που πρέπει να διαγραφεί είναι το HKCU/Software/Rocetdock. Εκεί γράφει τις ρυθμίσεις του. Κανονικά έπρεπε να φτιάξει με το Revo, δεν καταλαβαίνω,μήπως έτρεχε το πρόγραμμα όταν έκανες απεγκατάσταση?

Για δοκίμασε να κλείσεις το Rocketdock (δεξί κλικ κι έξοδος) και πήγαινε μόνος σου στη registry και διέγραψε το(HKEY_CURRENT_USER/Software το φάκελο Rocketdock)

Δημοσ.

Για το Regscanner λες,ε? Δεν πειράζει, ούτως ή άλλως αυτό που πρέπει να διαγραφεί είναι το HKCU/Software/Rocetdock. Εκεί γράφει τις ρυθμίσεις του. Κανονικά έπρεπε να φτιάξει με το Revo, δεν καταλαβαίνω,μήπως έτρεχε το πρόγραμμα όταν έκανες απεγκατάσταση?

Για δοκίμασε να κλείσεις το Rocketdock (δεξί κλικ κι έξοδος) και πήγαινε μόνος σου στη registry και διέγραψε το(HKEY_CURRENT_USER/Software το φάκελο Rocketdock)

το rocketdock ειναι απεγκατεστημενο δεν υπαρχει πουθενα

μονο το regscanner βρισκει καποια αρχεια τα οποια δεν με αφηνει να τα σβησω

Δημοσ.

το rocketdock ειναι απεγκατεστημενο δεν υπαρχει πουθενα

μονο το regscanner βρισκει καποια αρχεια τα οποια δεν με αφηνει να τα σβησω

Χρησιμοποίησε αυτό που σου είπα !! :eek: :eek:

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Παίδες βοήθεια εχω και εγω πρόβλημα με το rocketdock το κατέβασα τέρμα κάτω και το κλείδωσε πίσω απο την μπάρα εργαλειων δεν λειτουργεί εκανα επανεκκίνηση αλλα τίποτα και αν ξερει καποιος να μου πει γιατι οταν ανοιγω σελίδα στο ίντερνετ το rocket παραμένει μπροστά απο την σελιδα που ανοιξα ευχαριστω

Παίδες βοήθεια εχω και εγω πρόβλημα με το rocketdock το κατέβασα τέρμα κάτω και το κλείδωσε πίσω απο την μπάρα εργαλειων δεν λειτουργεί εκανα επανεκκίνηση αλλα τίποτα και αν ξερει καποιος να μου πει γιατι οταν ανοιγω σελίδα στο ίντερνετ το rocket παραμένει μπροστά απο την σελιδα που ανοιξα ευχαριστω

Δημοσ.

Παραπάνω ο MrPink πρότεινε μια διαγραφή κλειδιού από τη registry, το έκανες;

Αναλυτικά:

1) Τερμάτισε το rockedock και έλεγξε μήπως τρέχει στις Διεργασίες της ΔιαχείρισηςΕεργασιών.

2) Πάτα WINDOWS+R στο πληκτρολόγιο για να ανοίξει η εκτέλεση.

3) Γράψε regedit και πάτα ENTER.

4) Κατευθύνσου στο HKEY_CURRENT_USER\Software\ και ανέπτυξε τον φάκελο στο αριστερό τμήμα,

5) Βρε και διέγραψε τον φάκελο RocketDock.

6) Κλείσε τον επεξεργαστή μητρώου.

7) Τρέξε πάλι το recketdock.

Αυτός είναι ο τρόπος για να μηδενίσεις τις ρυθμίσεις αν δεν έχεις πρόσβαση στο πάνελ. Το πρόβλημα με τον browser δεν το ξέρω. Στο κάνει σε όλους τους browsers ή μόνο σε συγκεκριμένο;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...