Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξερει κανεις τι γινεται με τις προθεσμιες αποσυρσης ?

Θελω να παρω καινουριο και μου ειπαν οτι πρεπει μεχρι 15 Δεκ οτι πρεπει να το εχω παραλαβει για να αποσυρω το παλιο

Επειδη το καινουριο ενδεχεται να ερθει απο Ιανουαριο- Φεβρουαριο μπορω να πουλησω την αποσυρση? τι διαδικασιες χρειαζονται ?

Αν παρει παραταση και το αποσυρω το 2012 λογικα πρεπει να εχω πληρωσει τα τελη του 2012 ετσι?

Δημοσ.

Χμμμ λογικα , αν προλαβεις να κλεισεις το αυτοκινητο με την αποσυρση , τοτε θα επωφεληθεις ασχετως αν το παραλαβεις αρχες Ιανουαριου. Η διαδικασια σε μας εκανε 20 μερες περιπου , (ημερολογιακες) αλλα ειχαμε συννενοηθει και μ την αντιπροσωπεια , οποτε τους πηγαμε το αμαξι εκει το παραδωσαμε , μας δωσανε υπευθυνη δηλωση οτι το παραλαβανε κλπ και δεν καναμε τπτ αλλο σχετικα με την αποσυρση. Τωρα αμα το αποσυρεις και θες να πουλησεις το χαρτι-δικαιωμα , πιανει κανα 400-500ρι ευρώπουλα , παντως κ ο αλλος δε θα ενδιαφερθει να αγορασει αν παρελθει η ημερομηνια... Αποψη μου ειναι να πας σε 2-3 αντιπροσωπειες (εαν φυσικα σε παιρνει ο χρονος και δεν εχεις κατι αλλο κλπ ) να παρεις και προσφορες αλλα ΚΑΙ να ρωτησεις περι αποσυρσης , μηπως ειναι σα και μας και δεν εχει πολυ τρεξιμο εκ μερους σου !

Δημοσ.

Αν δεν εκμεταλλευτω εγω την αποσυρση πως γινεται να την πουλησω ?

Την κανω εγω και πουλαω τα χαρτια ή μεταβιβαζω το αυτοκινητο σε αυτον που θα την εκτεταλλευτει και την κανει μετα ?

Δημοσ.

Tην κανεις εσυ και οταν σου ερθει το χαρτι οριστικης απόσυρσης (καπως ετσι το λενε) το πουλας (το χαρτι) σε αυτον που ενδιαφερεται !

δλδ κανεις εσυ ολες τις διαδικασιες,αποσυρεις το αμαξι και ολα αυτα και στο τελος το χαρτι που θα σου ερθει μετα απο κανα 15μερο το πουλας σ αυτον που ενδιαφερεται

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...