BRAXOS Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 αδελφια τα φωτα σας για ακομα μια φορα! Στην διαχειριση εργασιων και στις επιδοσεις βλεπω μεγαλη χρηση της μνημης παρολο δεν τρεχω τιποτα. τρεχει μονο τις βασικες εργασιες. Το laptop μου ειναι i3 3.2 με 3g ram windows 7. ετρεξα antivirus κ.α αλλα ειναι καθαρος. Με το που κανω επανεκινηση εχει 60% χρηση μνημης. τι μπορει να φταιει; μπηκα msconfig αλλα και εκει μονο τα βασικα εχω αφησει. ειναι φυσιολογικη τοση χρηση; ευχαριστω!
SPANK Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δώσε μας μια φωτογραφία αν θέλεις με τις διεργασίες που τρέχει. Επίσης εκτος απο το antivirus ρίξε ενα scan με το malwarebytes και superantispyware να δούμε μήπως βρεί τιποτα
BRAXOS Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 εχω κανει scan με ολα αυτα και δεν εχει βρει κατι. και ναι 64 αρια ειναι τα windows. μπορει να την κραταει η cache και να την δειχνει ετσι;
disqualified Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) δε νομιζω οτι εχεις καποιο προβλημα. Τα vista που εχω και τα 7 γουσταρουν να χρησιμοποιουν τη μνημη και οσο παραπανω εχει τοσο παραπανω χρησιμοποιουν. Εγω με 3GB στα vista 32bit, ξεκιναω με 1,3Gb χρησης και 1.6 συνολικα ως cache. Αυτο που πρεπει να κανεις ειναι να μην κοιτας τη μνημη οταν χρειαζεται ελευθερωνεται. Κανε ενα test, ανοιξε πολλα πραγματα μαζι παρα πολλα ομως. Στη συνεχεια κλειστα ολα και θα δεις οτι η μνημη που θα χρησιμοποιειται θα ειναι λιγοτερη απο οση ειχες με την εκιννηση. Απλα μην κοιτας τη μνημη αγνοησε την. Η μνημη ειναι εκει για να χρησιμοποιειται και οχι για να την βλεπεις αδεια Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2011 από disqualified
Moderators Gi0 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Η μνημη ειναι εκει για να χρησιμοποιειται και οχι για να την βλεπεις αδεια Amen. Το προβλημα θα υφισταται εαν δεν την απελευθερωνει το x προγραμμα, οταν την ζηταει καποιο αλλο. Εαν θελεις να ελεγξεις πιο αναλυτικα, αλλα και με περισσοτερη προσοχη τι φορτωνει κατα το startup των windows, δοκιμασε το Autoruns. Χρυσος κανονας, οτι δεν γνωριζεις, δεν το πειραζεις.
BRAXOS Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 σας ευχαριστω! το προβλημα ειναι οτι 1 φορα την εβδομαδα και ενω ολο το βραδυ το εχω και δουλευει στον idm, το πρωι εχει κολησει και οτι χρηση παω να του κανω μου γραψει οτι δεν υπαρχουν επαρκεις ποροι για την ταδε χρηση! και δεν κανει ουτε επανεκινηση γιατι ακομα και εκει μου βγαζει παλι το μνμ. ουτε refresh ουτε task manager ουτε τιποτα! μετα την επανεκινηση με το κουμπι ολα καλα!
disqualified Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Αυτο οντως ειναι προβλημα 1) Η εικονικη μνημη ειναι ενεργοποιημενη ή την εχεις πειραξει; 2)Κοιτα ποση μνημη καταναλωνει ο idm το πρωι μηπως υπαρχει memory leak (εχε ανοικτο το task manager αφου λες οτι δεν μπορεις να κανεις κατι μετα)
Sarandis Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Σου τρώει 1,7 giga δηλαδή. Normal μου φαίνεται. Τσέκαρε και αυτά που λέει ο disqualified.
BRAXOS Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 το εκανα και ειχε κολησει στα full δεν μπορεσα να δω ποσα γιατι ειχε παλι προβλημα...επειδη δεν σκαμπαζω και πολλα τι ειναι το memory leak
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα