GSRKOS Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 έχω φτιάξει ένα blog αλλά θέλω βοήθεια να το φτιάξω το έκανα τώρα αυτήν τι στιγμή τα θέματα που έχει είναι δυο και τα δυο αντιπροσωπεύουν σελίδες στο facebook και θέλω να της προωθήσω μέσω αυτού και πρέπει να κάνω κάτι καλό που προς το παρών δεν ξέρω να το κάνω αυτό.. Τεσπα άμα θέλει κανείς να με βοηθήσει να είναι καλά ας μου το πει
zuratharamon Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Καλημέρα. Αν ήσουν λίγο πιο σαφής στο τι θέλεις... (Και συγνώμη κιόλας, ποστάρεις στις 2:30 το βράδυ και στις 9 το πρωί ΚΥΡΙΑΚΗΣ περιμένεις απάντηση
GSRKOS Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Καλημέρα. Αν ήσουν λίγο πιο σαφής στο τι θέλεις... (Και συγνώμη κιόλας, ποστάρεις στις 2:30 το βράδυ και στις 9 το πρωί ΚΥΡΙΑΚΗΣ περιμένεις απάντηση Σωστός , Θέλω πολλά π.χ έχω δυο σελίδες στο facebook και θέλω να της προωθήσω μέσω του μπλοκ ( http://hrakleiokrhths.blogspot.com/ ) έχω κάνει μηχανές-αυτοκίνητα απλά όταν μπαίνω δεν μου βγάζει σελίδα στην σχεδιάσει κολλάω δηλαδή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα