ravend Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 έχοντας δοκιμάσει στον safari 5.1.1 σε 10.6.8 πλέον ad block safari block userContent.css με το πρώτο να λειτουργεί σχετικά καλά αλλά ορισμένες φορές να μου κάνει νερά κ να μην ανοίγει σωστά ορισμένες σελίδες με το δεύτερο να μην κόβει τον ίδιο αριθμό διαφημίσεων όπως το πρώτο και με το τρίτο να αργεί (ανεπαίσθητα) στην δημιουργεία κ εναλλαγή των tabs κ να του ξεφεύγουν ορισμένες διαφημίσεις θέλω να ρωτήσω,τι χρησιμοποιείτε εσείς? τι σχόλια έχετε κ τι προτείνετε ως καλύτερη λύση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Αν και δεν χρησιμοποιω Safari, αλλα Chrome, στο adblock οι λιστες ειναι ιδιες απο οτι ειδα τωρα. Για μενα το adblock ειναι μακραν το καλυτερο. Για δωσε ενα δυο λινκ απο τις σελιδες που δεν σου ανοιγει σωστα. Πατα το adblock button για να πας στα options του --> Filter Lists και πατα στο λινκ που δινει σ'αυτη την προταση: Don't subscribe to more than you need -- every one slows you down a tiny bit! Credits and more lists can be found here. και κανε Subscribe στο Fanboy's List English. Ισως φτιαξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ravend Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 θα το κοιτάξω, είδα κ το glimmerblocker αλλά νομίζω δεν κάνει την ίδια δουλειά με το adblock. *τώρα είδα τα λάθη μου στον τίτλο,σαν μποτ το έχω γράψει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Αχαχαχα, και εγω τωρα τον προσεξα τον τιτλο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PaZaRiOTiS Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 adblock συνδυαζόμενο με click2flash από μένα. αλληλοσυμπληρώνουν πολύ καλά το ένα το άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα