Madragoras Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Καλησπερα Insomniacs! Ανοιγω αυτο το θεμα για να μαθω τη γνωμη σας προτου προβω στην αγορα νεου κινητου. Εδω και 3 χρονια ειμαι χρηστης iphone, αλλα με τα πολλα τη βρηκα αρκετα κουραστικη σας συσκευη και σαν λογισμικο. Επισης, το 3GS μου τα εχει παιξει,το home button βοσκαει, εχει σπασει κ η οθονη.....νομιζω ειναι καιρος να το αλλαξω. Θα ηθελα μια συσκευη η οποια, πανω απ ολα να εχει πιο ανοιχτο λογισμικο...Κουραστηκα απο τη διαδικασια του να περναω τραγουδια πρωτα στα itunes, μετα στο iphone και τουμπαλην.... drag n drop ftw... Τα itunes τα εχω σιχαθει, και πρεπει να κανω 15 αποπειρες για επιτυχημενο sync,και τα μισα μου περναει , και τραγουδια μου διαγραφει....ελεος.. Επισης μου αρεσουν οι εφαρμογες του store, και αυτο δεν περιοριζεται μονο στα παιχνιδια. Στο iphone βρηκα πολλες χρησιμες εφαρμογες και παρ οτι πολυ σπανια το χρησιμοποιω για web browsing κτλ( προτιμω τον desktop μου γι αυτα), το iphone το χρησιμοποιουσα σε πολλες περιπτωσεις. Για να μην σας κουραζω, εχω δει το samsung galaxy SII και νομιζω πως ειναι πολυ καλο. Εχει μεγαλητερη οθονη, οποτε θα μπορω να βλεπω πιο ανετα κανα βιντεακι, θα μπορω να περναω αμεσως τα αρχεια ,χωρις μεσολαβητες itunes κτλ. και γενικα πιστευω οτι θα με βολεψει αρκετα. Θα ηθελα να μαθω τι πιστευετε για την εν λογω συσκευη, τι θα μου προτεινατε να αγορασω και οτιδηποτε αλλο θα ηταν καλο να ξερω. Ευχαριστω πολυ.
vasilisga Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 ποσα χρηματα δινεις φιλε? το λειτουργικο που περιγραφεις νομιζω ειναι το android...
DJTaurus Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Για το iphone που γράφεις είναι γνωστό προβληματάκι (50-90 ευρώ το κόστος αλλαγής στο 4) που έχει και το iphone 4.Από την άλλη δεν δέχομαι το σχόλιο σου οτι σε κούρασε το iOS....να το πεις βαρετό ΝΑΙ αλλά κουραστικό όχι μιας και είναι με διαφορά το πιο user fr.Για το GS2 το μοναδικό μείον της συσκευής είναι η ανάλυση της οθόνης.Εσυ που προέρχεσαι απο 3gs δεν θα το καταλάβεις...κυρίως στο ζουμάρισμα στον browser μπορεί ελάχιστα να ενοχλήσει.Απο εκεί κ πέρα είναι για μένα και για τους περισσότερους η καλύτερη και πιο πλήρης συσκευή για το 2011.Θα σου πρότεινα να την ψάξεις για αγορά στις αγγελίες γιατι παίζει πλέον στα 350-380 ευρώ...αλλιώς απο skroutz στα 420 χτύπα την άφοβα.Θα σε δυσκολέψει στην αρχή το interface μέχρι να το συνηθίσεις.....στο XDA έχει το μεγαλύτερο development από οποιαδήποτε άλλη συσκευή οπότε μόλις μάθεις 2-3 πράγματα κάθε μέρα θα φλασάρεις και διαφορετική custom rom που λέει ο λόγος...να ξέρεις είναι 1 κλικ πιο κάτω απο iphone 4 σε θέμα απόκρισης και ξεχνάς τα ποιοτικό μέταλλο/γυαλί του iphone...εξωτερικά είναι πλαστικό και το δείχνει......you have to live with that ....περιμένουμε το ISC λειτουργικό που έχει Hardware accelaration για να δούμε ουσιαστική βελτίωση στην απόκριση...από την άλλη όμως αγοράζεις την πιο σφαιράτη συσκευή της αγοράς με τα πιο εντυπωσιακά χρώματα ενώ σίγουρα θα σε εντυπωσιάσει και η ποιότητα των εικόνων που τραβάει η φωτογραφική.Μην κοιτάς που έχει μεγάλη οθόνη είναι φέτα και δεν θα σε δυσκολέψει...εγώ έβλεπα αρκετές ταινίες όταν το είχα...ΜΑΓΕΙΑ!! Και κάτι τελευταίο για να σε φτιάξω... http://www.youtube.com/watch?v=W7NRuaxMRNk Y.Γ. Αν είσαι "φραγκάτος" αγοράζεις Galaxy Nexus με κλειστά μάτια...το απόλυτο android μέχρι την έλευση του GS3.Μην ρωτήσεις πως,που,γιατι... γιατι έτσι!
Madragoras Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Βασικα παιζει φαση δωροκαρτα, οποτε μιλαμε μεχρι 600 ευρω.... και αφορα Πλαισιο... Taurus, πρωτα απ ολα , ευχαριστω για την απαντηση σου. Για το Iphone, το λεω με λυπης μου οτι μ εχει κουραση, γιατι τη συσκευη τη λατρεψα ολα αυτα τα χρονια. Ωστοσο, εγω, σαν Στεφανος, το βρισκω πολυ ενοχλητικο το να πρεπει να παω σε 1 συσκεκριμενο υπολογιστη, να τα περασω πρωτα στο library μου και μετα, εφοσον κανει sync πριν μου σπασουν να νευρα, να περασω το τραγουδακι.....οχι, οχι..θα προτιμουσα το απλο, κλασσικο περασμα που κανουμε και στα φλασακια. Ελπιζω πως αυτο γινεται με τα android, ετσι; Δεν εχω τιποτα εναντιων της apple, το αντιθετο μαλιστα...τα προιοντα της με εξυπηρετουν εδω και πολυ καιρο, απλως με κουραζει το οτι καποια πραγματα παραμενουν περιπλοκα.....30s ringtone? Για το samsung galaxy και τα android γενικοτερα, υπαρχει κατι που θα επρεπε να ξερω; Καποια προβληματα/επιπλοκες που εμφανιζουν συνηθως;
DJTaurus Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Σαν usb stick το συνδέεις με το pc και διαχειρίζεσαι τους φακέλους τσακ μπαμ.Για τα υπολοιπα εχεις pm....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα