Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Βάζω το παρακάτω module στο site μου και μου δημιουργεί ένα padding από αριστερά αρκετών pixel(δείτε εδώ---Καταχωρήσεις Οδηγού Αγοράς).. Έτσι από τα δεξιά η εικόνα δεν χωράει ολόκληρη.. Δοκίμασα να το διορθώσω αλλά επειδή δεν κατάφερα να μικρύνω το padding από τα αριστερά μίκρυνα την εικόνα ώστε να έχει το ίδιο padding και από τα δεξιά.. Πάλι όμως όπως μπορείτε να δείτε εδώ (Καταχωρήσεις Οδηγού Αγοράς) δεν φαίνεται ωραίο.. Μπορεί να το δεί κάποιος ποιο έμπυρος από εμένα μπάς και καταλάβει τι δεν πάει καλά στην στοίχιση στο css?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων…

mod_sobi2_related_entries_007.zip

Δημοσ.

Browser; Εγω δε βλεπω τιποτα περιεργο ειναι κεντραρισμενη η εικονα μια χαρα.

Η εικόνα είναι κεντραρισμένη αλλά είναι ποίο μικρή γιατί έχει ένα μεγάλο padding από δεξιά και αριστερά.. Την εικόνα την μίκρυνα εγώ γιατί είχε από αριστερά το μεγάλο padding και και δημιούργησα και από δεξιά για να φαίνεται κεντραρισμένη…

Το καλύτερο όμως είναι να μεγαλώσει η εικόνα και να μην υπάρχει κενό ούτε από δεξιά ούτε από αριστερά.. Μπορείς να δεις το css και να το κάνεις να μην έχει καθόλου padding από τα αριστερά…???

Δημοσ.

ούτε εγώ μπορώ να καταλάβω που είναι ακριβώς το πρόβλημα, για πια εικόνα μιλάς; βασικά εάν μπορείς μεγάλωσε λίγο την εικόνα για να δούμε το πρόβλημα καλύτερα, έτσι εμένα μου φένεται μια χαρά

Δημοσ.

Το template_css.css στη γραμμή 104 έχει padding:32px.... αν εννοείς αυτό απλά σβήστο. Ίσως όμως να μας εξηγήσεις λίγο καλύτερα τι θέλεις να κάνεις

Δημοσ.

Στον οδηγό αγοράς έχω βάλει ένα module που το έχω ονομάσει <Καταχωρήσεις

Οδηγού Αγοράς> .. Εκεί μπορείτε να δείτε ότι η τα banner που εμφανίζονται έχουν από δεξιά και από αριστερά λευκό κενό.. Αυτό συμβαίνει γιατί αν κάνω την εικόνα (το banner) να είναι όσο μεγάλος είναι ο χώρος (μαζί με τα λευκά κενά δεξιά και αριστερά) τότε από αριστερά θα υπάρχει κάποιο padding και δεν θα χωράει όλη η εικόνα (οπότε θα αποικονίζεται η μισή).. Αυτό που δεν μπορώ να φτιάξω εγώ είναι το padding απ τα αριστερά και για το λόγο αυτό μίκρινα την εικόνα.. Δείτε πως θα γίνει το module αν μεγαλώσω την εικόνα… και στην συνέχεια δείτε πως θέλω εγώ να γίνει…

έχω επισυνάψει τις εικόνες με τα παραδείγματα...

post-180699-0-56350200-1320607594_thumb.gif

post-180699-0-39919800-1320607603_thumb.gif

Δημοσ.

προσπάθησα να κατεβάσω τον κώδικα και να τον εξετάσω λίγο αλλά δεν κατάλαβα πολλά, είναι κάπως μπέρδεμα το πράγμα και είναι λίγο δύσκολο να ακολουθήσεις τα διάφορα ids, κλάσεις κτλ

εφόσον όμως θές μεγάλη εικόνα στην στήλη αριστερά η οποία όπως βλέπω έχει συγκεκριμένο width, γιατί δε μεγαλώνεις απλά το width της αριστερής στήλης;

να σου πώ την αλήθεια δε γνωρίζω άριστα την html και απλά κάνω προτάσεις, έτσι όπως μου φένεται την έχεις χωρίσει την σελίδα σε 3 στήλες, μία τέρμα αριστερά μία στη μέση και μία δεξιά

όπως είναι λογικό το content box τις κάθες στήλης έχει ένα συγκεκριμένο width, το οποίο ορίζεις εσύ να είναι όποιο θες ανάλογα με τις ανάγκες σου

εάν πάς και βάλεις ένα image με width 300 στην στήλη αριστερά που έστω ότι έχει width πχ 200, λογικό είναι να μη χωρέσει η εικόνα και να σου χαλάσει η σελίδα

πάρε παράδειγματο παρακάτω html και css file μαζί με μία εικόνα

παρατήρησε πως έχω στον sidebar width 200 px και βάζω εικόνα 300 px με αποτέλεσμα η εικόνα να βγαίνει κάπως από την στήλη

ins1.png

εάν όμως βάλω το width να είναι 200 px χωράει μια χαρά

ins1e.png

πρόταση μου επομένως είναι να αυξήσεις το width του content box της αριστερής στήλης και όχι της εικόνας

από κει και πέρα προσωπικά θα δυσκολευόμουν να το κάνω γιατί ο κώδικας είναι κάπως μπερδεμένος

αυτά από εμένα

index.html

test.css

post-175151-0-14526800-1321021536_thumb.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...