Προς το περιεχόμενο

Ιδεες για Android Apps.

Hellbroth

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Φίλε μου μπράβο και πάλι μπράβο για τη συνολική σου συμπεριφορά,άσχετα από το πόσο καλές εφαρμογές φτιάχνεις.

Θα σου έλεγα να μείνεις για πάντα εκεί για να νιώθεις ότι πραγματικά είσαι μέλος της κοινωνίας,ότι προσφέρεις και

σου προσφέρουν,αλλά θα πρέπει επίσης να πω ότι τέτοια άτομα χρειάζεται η Ελλάδα...

Ευχαριστώ πολυ ^_^ . Λιγη προσπαθεια απο τον καθενα μας θελει και θα παμε παλι μπροστα σαν χωρα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μπράβο για την προσπάθεια σου!!

Μια ΚΑΛΗ μεταφορά του guitar pro (πρόγραμμα αναπαραγωγής ταμπλατούρων και απεικόνιση τους) στο android θα ήταν super.

• 9 μήνες μετά...

Γράφω στον Hellbroth, αλλά επειδή στο profile του βλέπω ότι έχει να μπει κανα 8μηνο, αν και κάποιος άλλος μπορεί να το κάνει, εννοείται πως θα το εκτιμούσα...

Στο θέμα μου.. Πρόσφατα πήρα μια τηλεόραση για τη γιαγιά μου. Στο χωρίο το σήμα των ψηφιακών είναι ασθενέστατο, με αποτέλεσμα να κάνω 2 ώρες για να κεντράρω τη κεραία. Βοήθεια δεν είχα για στρίβει κάποιος τη κεραία και ο άλλος να κοιτάει το σήμα στην τηλεόραση, ήμουν εγώ- γιαγιά- παππούς :)

Αυτό με έβαλε να σκεφτώ, ότι θα ήταν καλό να υπήρχε μια εφαρμογή που να σε προσανατολίζει προς τις κεραίες, κατά προτίμηση μέσω του gps...

Έψαξα στο google play και βρήκα 2 εφαρμογές που κάνουν αυτή τη δουλειά, αλλά δεν δουλεύουν στην Ελλάδα. Βάζω τα links για να πάρετε μια ιδέα...

Link.png Site: 1

Link.png Site: 2

Για τη Θεσσαλία, που ενδιαφέρει εμένα, θα πρέπει να δείχει στο Link.png Site: Δοβρούτσι ... Αλλά αν κάποιος μπει στη διαδικασία να το κάνει, καλό είναι να βρούμε όλες τις κεραίες, αναλογικού και ψηφιακού σήματος, που υπάρχουν στην Ελλάδα...

Τι λέτε, αξίζει να το κάνει κανείς?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...