Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Αρχικά είχαμε windows XP. Κάποια στιγμή ένας φίλος έβαλε Windows 7 αλλά θέλω να επιστρέψω πάλι στα XP.

Θα θέλαμε βοήθεια στο εξής:

Στο 'boot sequence' έχουμε ορίσει να τρέξει από το cd. Όμως "strike F1 to retry boot, F2 for setup utility"

Ο δεύτερος τρόπος που δοκιμάσαμε είναι από να τρέξουμε το setup από το My computer. Όμως η επιλογή "install Windows XP" δεν είναι διαθέσιμη.

Ποιοι άλλοι τρόποι υπάρχουν για να δοκιμάσουμε;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας

Δημοσ.

Βάλε το CD των XP και κάνε επανεκκίνηση, πρόσεξε μήπως σου ζητήσει να πατήσεις κάποιο κουμπί για να κάνει εκκίνηση από CD ακολούθα τις οδηγίες κτλ κτλ. ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα ? Το CD το έγραψες εσύ ?

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Αρχικά είχαμε windows XP. Κάποια στιγμή ένας φίλος έβαλε Windows 7 αλλά θέλω να επιστρέψω πάλι στα XP.

Θα θέλαμε βοήθεια στο εξής:

Στο 'boot sequence' έχουμε ορίσει να τρέξει από το cd. Όμως "strike F1 to retry boot, F2 for setup utility"

Ο δεύτερος τρόπος που δοκιμάσαμε είναι από να τρέξουμε το setup από το My computer. Όμως η επιλογή "install Windows XP" δεν είναι διαθέσιμη.

Ποιοι άλλοι τρόποι υπάρχουν για να δοκιμάσουμε;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας

To cd που βάζεις κατά το boot είναι σίγουρα bootable?

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα και ευχαριστώ για τις απαντήσεις,

Το cd ήταν bootable.

To πρόβλημα λύθηκε με τον εξής τρόπο:

αποσύνδεσα το ένα από τα 2 cd-rom.

Τι ακριβώς έφταιγε δεν ξέρω. Ίσως οι γέφυρες που έχουν και ενώνουν τα ακροφύσια

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Έτσι απο περιέργεια τα δύο cd-rom ήταν στην ίδια καλωδιοταινία; Αν ναι υπάρχει και η περίπτωση του μπλοκαρίσματος αυτού, διότι μου έχει τύχει. Καλό θα ήταν πάντα να είναι κάπως ξεχωρισμένα τα πράγματα μέσα. Επίσης να ξέρεις, ότι σε μια καλωδιοταινία οι δύο ακραίες θέσεις είναι για master και η μεσαία για slave, ένα τέτοιο μπέρδεμα μπορεί να σου επιφέρει αρκετά κρασαρίσματα αν έχεις διαφορετικα κάτι συνδεδεμένο από οτι το έχεις εσύ ορίσει να είναι(μιλαω για δίσκους όσον αφορα τα κρασαρισματα)....

ΥΓ: Δεν πάω να στο παίξω έξυπνη είπα να σου πώ καποιές εμπειρίες μου από πραγματάκια που μου τύχει και έιπα να τις μοιραστώ για να μην παιδευτεί κανείς όσο εγώ αμα του τύχουν :rolleyes:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...