orestiss Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Τι ακριβως συνεπαγονται οι δραχμες? θα χασει την αξια του το χρημα μας? Δεν θα στα κλεψει...Εσυ αν δανειστεις απτην τραπεζα και δεν εχεις να την ξεπληρωσεις επειδη "επεσες εξω" την κλεβεις? Kατσε φιλε γιατι δεν τα λες καλα... Εαν παω τα ωραια μου λεφτα στη τραπεζα κι αυτη για οποιονδηποτε λογο δε μου τα δωσει πισω οποτε τα ζητησω σημαινει φυσικα οτι με κλεβει. Εαν εγω δεν εχω να τη ξεπληρωσω τοτε οπως ξερεις θα μου παρει το σπιτι που εχω βαλει υποθηκη ή οτι αλλο. Οι τραπεζες ειναι μια απο τις σημερινες μαστιγες της κοινωνιας. Ξαναλεω ομως το ερωτημα: Εχει συμβει ποτε τραπεζα να φαει τα λεφτα του κοσμου(μετα το 1929)?
dreamercon Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Τι ακριβως συνεπαγονται οι δραχμες? θα χασει την αξια του το χρημα μας? Kατσε φιλε γιατι δεν τα λες καλα... Εαν παω τα ωραια μου λεφτα στη τραπεςζα κι αυτη για οποιονδηποτε λογο δε μου τα δωσει πισω σημαινει φυσικα οτι με κλεβει. Εαν εγω δεν εχω να τη ξεπληρωσω τοτε οπως ξερεις θα μου παρει το σπιτι που εχω βαλει υποθηκη ή οτι αλλο. Οι τραπεζες ειναι μια απο τις σημερινες μαστιγες της κοινωνιας. Ξαναλεω ομως το ερωτημα: Εχει συμβει ποτε τραπεζα βα φαει τα λεφτα του κοσμου(μετα το 1929)? Στην Αργεντινή το 2001 όταν οι λογαριασμοί δολαρίων μετατράπηκαν αυτόματα σε πέσο με το 1/4 της αξίας τους. Δες http://en.wikipedia.org/wiki/Corralito
orestiss Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Καλα, αλλο αυτο. Εγω λεω να στα φαει, οπως εγινε το 1929. Δηλαδη στην Αργεντινη σου εδιναν δολλαρια στο 1/4?
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Τι ακριβως συνεπαγονται οι δραχμες? θα χασει την αξια του το χρημα μας? Ανελυσα σε προηγουμενο ποστ στο παρον τοπικ Kατσε φιλε γιατι δεν τα λες καλα... Εαν παω τα ωραια μου λεφτα στη τραπεςζα κι αυτη για οποιονδηποτε λογο δε μου τα δωσει πισω σημαινει φυσικα οτι με κλεβει. Εαν εγω δεν εχω να τη ξεπληρωσω τοτε οπως ξερεις θα μου παρει το σπιτι που εχω βαλει υποθηκη ή οτι αλλο. Οι τραπεζες ειναι μια απο τις σημερινες μαστιγες της κοινωνιας. Eσυ δε τα λες καλα βασικα. Επαναλαμβανω. Το να χρεωκοπει καποιος κυριως λογω ανωτερας βιας δεν σημαινει οτι κλεβει, σημαινει οτι χρεωκοπησε. Το οτι η τραπεζα χρεωκοπησε και δεν μπορει να ξεπληρωσει τους δανειστες της δεν συνιστα κλεψια. Μπορεις να το καταλαβεις αυτο? Κλεφτης ειναι αυτος που σου τρωει την περιουσια σου με παρανομο τροπο με δολο, με το ετσι θελω, με σκοπο να να κερδισει αυτος. Εδω μιλαμε για περιπτωση που η τραπεζα χανει τα περιουσιακα της στοιχεια λογω οικονομικων συνθηκων και που μπαινει και η ιδια μεσα. Θα στο πω πιο απλα. Εχεις δανεισει το φιλο σου το Γιωργο 5.000 ευρω και εχετε συμφωνησει να στα ξεπληρωσει σε 1 χρονο. Ομως μεσα σε αυτον τον 1 χρονο ο Γιωργος χανει τη δουλεια του και παραλληλα του κλεβουν το αμαξι και γινεται σεισμος και γκρεμιζεται το σπιτι του, συνεπως χανει (λογω ανωτερας βιας) ολα του τα περιουσικα στοιχεια που ειναι ικανα για να σε αποπληρωσουν. Θα τον πεις κλεφτη? Kαταλαβαινω την εμπαθεια προς το συστημα και δη το κεφαλαιο και τις τραπεζες αλλα τουλαχιστον να μπορουμε να αντιλαμβανομαστε τη διαφορα της κλοπης με την χρεωκοπια...
dreamercon Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Καλα, αλλο αυτο. Εγω λεω να στα φαει, οπως εγινε το 1929. Δηλαδη στην Αργεντινη σου εδιναν δολλαρια στο 1/4? Ακριβώς! Μετατράπηκαν τα δολάρια σε πέσο με αναλογία 1-1 και μετα το πέσο υποβαθμίστηκε και έγινε 1-4. Ακόμα και το 1929 δεν σου έφαγαν οι τράπεζες όλα τα χρήματα, κάτι έμεινε.
dreamercon Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Καλα, αλλο αυτο. Εγω λεω να στα φαει, οπως εγινε το 1929. Δηλαδη στην Αργεντινη σου εδιναν δολλαρια στο 1/4? Ακριβώς! Μετατράπηκαν τα δολάρια σε πέσο με αναλογία 1-1 και μετα το πέσο υποβαθμίστηκε και έγινε 1-4. Ακόμα και το 1929 δεν σου έφαγαν οι τράπεζες όλα τα χρήματα, κάτι έμεινε. Eπίσης το 2010, 157 αμερικανικές τράπεζες χρεωκόπισαν. Όσοι είχαν καταθέσεις άνω του ποσού που είναι εγγυημένο από το κράτος, έχασαν χρήματα.
orestiss Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Εχεις καποιο αποδεικτικο link για τις 157 αυτες τραπεζες? Μηπως ηταν πιστωτικα ιδρυματα, ασφαλιστικες εταιριες κλπ? Ανελυσα σε προηγουμενο ποστ στο παρον τοπικ Eσυ δε τα λες καλα βασικα. Επαναλαμβανω. Το να χρεωκοπει αυτος που χρωσταει δεν σημαινει οτι κλεβει, σημαινει οτι χρεωκοπησε. Το οτι η τραπεζα χρεωκοπησε και δεν μπορει να ξεπληρωσει τους δανειστες της δεν συνιστα κλεψια. Μπορεις να το καταλαβεις αυτο? Κλεφτης ειναι αυτος που σου τρωει την περιουσια σου με παρανομο τροπο με δολο, με το ετσι θελω, με σκοπο να να κερδισει αυτος. Εδω μιλαμε για περιπτωση που η τραπεζα χανει τα περιουσιακα της στοιχεια λογω οικονομιωκν συνθηκων. Θα στο πω πιο απλα. Εχεις δανεισει το φιλο σου το Γιωργο 5.000 ευρω και εχετε συμφωνησει να στα ξεπληρωσει σε 1 χρονο. Ομως μεσα σε αυτον τον 1 χρονο ο Γιωργος χανει τη δουλεια του και παραλληλα του κλεβουν το αμαξι και γινεται σεισμος και γκρεμιζεται το σπιτι του, συνεπως χανει (λογω ανωτερας βιας) ολα του τα περιουσικα στοιχεια που ειναι ικανα για να σε αποπληρωσουν. Θα τον πεις κλεφτη? Kαταλαβαινω την εμπαθεια προς το συστημα και δη το κεφαλαιο και τις τραπεζες αλλα τουλαχιστον να μπορουμε να αντιλαμβανομαστε τη διαφορα της κλοπης με την χρεωκοπια... Kαταλαβαινω τη προσπαθεια σου να υπερασπιστεις τις τραπεζες αλλα φυσικα δε βαφτιζουμε το κρεας ψαρι... η κλοπη ειναι κλοπη σε καθε περιπτωση. Αυτος που θα σου κλεψει τα λεφτα δεν εχει δικαιολογιες. Δεν εχω καμμια εμπαθεια για το οποιο συστημα, εδω μιλαμε για τα λεφτα μας, το αιμα μας! Ολα τ αλλα ειναι φρουφρου και δικαιολογιες. Να μου δανεισεις εσυ λεφτα και μετα εγω να σου λεω διάφορα για να μη στα επιστρεψω, εσυ θα με δικαιολογησεις? Ακριβώς! Μετατράπηκαν τα δολάρια σε πέσο με αναλογία 1-1 και μετα το πέσο υποβαθμίστηκε και έγινε 1-4. Ακόμα και το 1929 δεν σου έφαγαν οι τράπεζες όλα τα χρήματα, κάτι έμεινε. Το να μετατραπει το νομισμα δε συνιστα κλοπη. Επενδυση κανεις με οτι ρισκο αυτη συνεπαγεται. Δηλαδη, για να σε καταλαβω, καποιος ειχε καταθεσει 40 δολλαρια αλλα πηρε πισω 10?... Το 1929 οι τραπεζες ειχαν φαει ΟΛΑ τα λεφτα.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Kαταλαβαινω τη προσπαθεια σου να υπερασπιστεις τις τραπεζες αλλα φυσικα δε βαφτιζουμε το κρεας ψαρι... η κλοπη ειναι κλοπη σε καθε περιπτωση. Αυτος που θα σου κλεψει τα λεφτα δεν εχει δικαιολογιες. Δεν εχω καμμια εμπαθεια για το οποιο συστημα, εδω μιλαμε για τα λεφτα μας, το αιμα μας! Ολα τ αλλα ειναι φρουφρου και δικαιολογιες. Να μου δανεισεις εσυ λεφτα και μετα εγω να σου λεω διάφορα για να μη στα επιστρεψω, εσυ θα με δικαιολογησεις? 1 εκατομυριο facepalms για τη φαια ουσια που ξοδεψα. Καλο βραδυ Ελληνα.
papajo_r Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Χωρίς να έχω κάνει την απαραίτητη προεργασία για να σου πω αυτό που έχω να σου πω -οποτε πάρτο καθαρά σαν μια συμπληρωματική άποψη και όχι σαν καθοριστική γνώμη- έχω να πω το εξής: Το ευρώ δεν είναι εθνικό νόμισμα της ελλάδος όπως ήταν η δραχμή, σε περίπτωση που μηδενίσουμε τους λογαριασμούς μας με τους εταίρους μας (χρεοκοπία δεν νοείται να συμβεί σε κράτος .. άλλο το "bankruptcy" και άλλο το "default" .... ) και αλλάξουμε νόμισμα σε δραχμή οι φίλοι σου θα συνεχίσουν να έχουν καταθέσεις 150.000 σε ευρώ απλά θα πρέπει να αγοράσουν με αυτά τα ευρώ δραχμές για να αγοράσουν σπίτι μιας και θα είναι αυτό το εθνικό νόμισμα.. με την ισοτιμία που θα έχει καθοριστεί την στιγμήν που θα έχουν αποφασίσει να κάνουν κάτι τέτοιο. εγώ προτείνω πάντως οι φίλοι σου να αγοράσουν βεβαιώσεις κατοχής πλακών χρυσού με αυτά τα χρήματα από ένα έμπιστο με παγκόσμια φήμη χυτήριο έτσι ώστε να μην χρειάζεται να ξοδεύουν χρήματα για την φύλαξη του (χρηματοκιβώτια κτλ) αλλα και να μπορούν να ανταλλάξουν αυτά τα χαρτιά (κάτι σαν ομόλογα πες) εύκολα με χρήματα. τα κέρδη τους θα είναι πολύ ανωτερα από αυτά που έχουν τώρα στον κλειστό λογαριασμό .. ειδικά αν είναι σε ελληνική τράπεζα όπου οι τόκοι είναι γελοίοι δεν αγγίζουν ούτε καν το 7% αν είναι λιγότερο από 6% το ετήσιο κέρδος τους να ξέρεις ότι στην πραγματικότητα τα χρήματα τους χάνουν αξια αντί να κερδίζουν! Kαταλαβαινω τη προσπαθεια σου να υπερασπιστεις τις τραπεζες αλλα φυσικα δε βαφτιζουμε το κρεας ψαρι... η κλοπη ειναι κλοπη σε καθε περιπτωση. Αυτος που θα σου κλεψει τα λεφτα δεν εχει δικαιολογιες. Δεν εχω καμμια εμπαθεια για το οποιο συστημα`*, εδω μιλαμε για τα λεφτα μας, το αιμα μας! Ολα τ αλλα ειναι φρουφρου και δικαιολογιες. Να μου δανεισεις εσυ λεφτα και μετα εγω να σου λεω διάφορα για να μη στα επιστρεψω, εσυ θα με δικαιολογησεις? +1 δισεκατομμύριο facepalms από εμενα .. αυτό ακριβώς θέλουν να πιστεύεις οι τράπεζες ότι τα τραπεζογραμμάτια (που αποκαλούμε χρήματα επειδή έτσι θέλουν γιατί κολλάει καλύτερα στο όλο παραμύθι) δεν αποτελούν τον κόπο σου και την εργασία σου.. Απλά αποτελούν αέρα κοπανιστό.. τον οποιο αέρα κοπανιστό εσύ από τότε που γεννήθηκες δέχτηκες να τον ανταλλάζεις με υπηρεσίες και αγαθά (ένα πράμα όπως ο χριστιανισμός.. δεν πειστικές ποτε για την αλήθεια της θρησκείας ούτε έχεις διαβάσει ποτε σου ολόκληρη την βίβλο και την καινή διαθήκη ούτε έκανες καμια ερευνα.. απλά με το που γεννήθηκες σε μάθανε να είσαι χριστιανός..-κάποιον άλλον τον μάθανε να είναι μουσουλμάνος κτλ- το ίδιο ισχύει και με τα χρήματα) τα χρήματα είναι η υπόσχεση που δίνεις στην τράπεζα μέσω της υπογραφής σου ότι θα δουλέψεις σκληρά κάπου που αυτή θέλουν για να τους επιστρέψεις το δάνειο σου με τόκο (δάνειο το οποιο για να σου δώσουν δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να πατήσουν "print" στον υπολογιστή τους και να σου γεμίσουν με νούμερα τον λογαριασμό) Νέα τραπεζογραμμάτια τυπώνονται ΜΟΝΟ όταν υπάρχουν νεα δάνεια... έτσι βγαίνει το χρήμα. μια τράπεζα δεν χρειάζεται να έχει αντίκρισμα για να σου δανείσει χρήμα.. απλά εσύ χρειάζεται να την πιστέψεις. ```````````````````` `````````````````````````` ````````````````````````````````` *και ακριβώς γιαυτο πάμε καταδιαόλου φιλε μου γιατί κανένας δεν έχει εμπάθεια για το σύστημα και κανένας δεν νοιάζεται κάθονται οι περισσότεροι στο καβουκάκι τους και ότι θέλει ας κατεβάσει.. τα ψίχουλα να πέφτουν στο πεζοδρόμιο και εμείς τα περιστέρια θα τα τρώμε και θαμάστε ευχαριστημένοι. Με δύναμη κάτι τέτοιους έρχονται όλοι αυτοί οι προδότες και οι αχρείοι και μας καταδυναστεύουν!
dreamercon Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Εχεις καποιο αποδεικτικο link για τις 157 αυτες τραπεζες? Μηπως ηταν πιστωτικα ιδρυματα, ασφαλιστικες εταιριες κλπ? Το να μετατραπει το νομισμα δε συνιστα κλοπη. Επενδυση κανεις με οτι ρισκο αυτη συνεπαγεται. Δηλαδη, για να σε καταλαβω, καποιος ειχε καταθεσει 40 δολλαρια αλλα πηρε πισω 10?... Το 1929 οι τραπεζες ειχαν φαει ΟΛΑ τα λεφτα. Σημαίνει ότι είχες λογαριασμό με 1000 δολάρια ΗΠΑ ας πουμέ, και αυτά μετατράπηκαν σε 1000 πέσο. Και το ένα πέσο είναι 0.25 δολάρια, δηλαδή αν ήθελες να τα μετατρέψεις πάλι σε δολάρια θα έπαιρνες μόλις 250 - και όλα αυτά εν μια νυκτι. Όσο για τη λίστα των τραπεζών που χρεωκόπησαν στις ΗΠΑ, ορίστε - http://www.fdic.gov/bank/individual/failed/banklist.html
dimpa16 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Καλησπέρα! Έχω ένα φίλο που μαζί με τη γυναίκα του έχουνε καταθέσεις 150.000 ευρώ και περιμένουν τα παιδιά μια καλή ευκαιρία για να πάρουν σπίτι. Προς το παρόν τα χρήματα είναι κλειδωμένα απ'οτι μου έχει πει, αλλά με τα τελευταία γενονότα τον έχει πιάσει λίγο πανικός και σκέφτεται τι θα γίνουν αυτά τα χρήματα σε περίπτωση χρεωκοπίας και επιστροφή μας στη δραχμή. Σημειωτέον ότι η γυναίκα του είναι από χώρα της Ευρωπαικής Ένωσης και έχει λογαριασμό έξω για να μεταφερθούν τα χρήματα εαν χρειαστεί πριν συμβεί κάποιο κακό... Με ρώτησε τι γνώμη μου αλλά και γω δεν ξέρω τι να του προτείνω οπότε σκέφτηκα να ακούσω τη γνώμη των χρηστώ του Forum. Ευχαριστώ Δυο λυσεις μου ερχονται στο μυαλο. Η πρωτη ειναι να τα βγαλουν και να τα τοποθετησουν σε θυριδα (δεν ξερω τι γινεται με δαυτες σε περιπτωση χρεοκοπιας...αν δεσμευονται και αυτες !!! ) Η δευτερη,να αγορασει ενα χρηματοκιβωτιο,να το κρυψει καλα καλα,ουτε η ματα τους να μην ξερει που βρισκεται και να τα βαλουν εκει μεσα.
orestiss Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 1 εκατομυριο facepalms για τη φαια ουσια που ξοδεψα. Καλο βραδυ Ελληνα. Eλληνας ναι, νεοελληνας οπως εσυ οχι. Δε μου απαντησες ονως αν θα ηθελες να μη σου επιστερεψω πισω τα δανεικα που θα μου εδινες... +1 δισεκατομμύριο facepalms από εμενα .. αυτό ακριβώς θέλουν να πιστεύεις οι τράπεζες ότι τα τραπεζογραμμάτια (που αποκαλούμε χρήματα επειδή έτσι θέλουν γιατί κολλάει καλύτερα στο όλο παραμύθι) δεν αποτελούν τον κόπο σου και την εργασία σου.. Απλά αποτελούν αέρα κοπανιστό.. τον οποιο αέρα κοπανιστό εσύ από τότε που γεννήθηκες δέχτηκες να τον ανταλλάζεις με υπηρεσίες και αγαθά (ένα πράμα όπως ο χριστιανισμός.. δεν πειστικές ποτε για την αλήθεια της θρησκείας ούτε έχεις διαβάσει ποτε σου ολόκληρη την βίβλο και την καινή διαθήκη ούτε έκανες καμια ερευνα.. απλά με το που γεννήθηκες σε μάθανε να είσαι χριστιανός..-κάποιον άλλον τον μάθανε να είναι μουσουλμάνος κτλ- το ίδιο ισχύει και με τα χρήματα) τα χρήματα είναι η υπόσχεση που δίνεις στην τράπεζα μέσω της υπογραφής σου ότι θα δουλέψεις σκληρά κάπου που αυτή θέλουν για να τους επιστρέψεις το δάνειο σου με τόκο (δάνειο το οποιο για να σου δώσουν δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να πατήσουν "print" στον υπολογιστή τους και να σου γεμίσουν με νούμερα τον λογαριασμό) Νέα τραπεζογραμμάτια τυπώνονται ΜΟΝΟ όταν υπάρχουν νεα δάνεια... έτσι βγαίνει το χρήμα. μια τράπεζα δεν χρειάζεται να έχει αντίκρισμα για να σου δανείσει χρήμα.. απλά εσύ χρειάζεται να την πιστέψεις. ```````````````````` `````````````````````````` ````````````````````````````````` *και ακριβώς γιαυτο πάμε καταδιαόλου φιλε μου γιατί κανένας δεν έχει εμπάθεια για το σύστημα και κανένας δεν νοιάζεται κάθονται οι περισσότεροι στο καβουκάκι τους και ότι θέλει ας κατεβάσει.. τα ψίχουλα να πέφτουν στο πεζοδρόμιο και εμείς τα περιστέρια θα τα τρώμε και θαμάστε ευχαριστημένοι. Με δύναμη κάτι τέτοιους έρχονται όλοι αυτοί οι προδότες και οι αχρείοι και μας καταδυναστεύουν! Mα το συστημα το στηριζεις εσυ και ο αλλος φιλος που πατε να δικαιολογησετε τους αρπαγες και περιφρονειτε το κοσμακη που δουλευει μια ζωη για να κανει ενα κομποδεμα. Ολα αυτα τα παλαβα που γραφεις τι σχεση εχουν με το θεμα? η θρησκεια(που ειναι μια απατη) τι σχεση μπορει να εχει??..
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Eλληνας ναι, νεοελληνας οπως εσυ οχι. Ασε να κρινει κανας αλλος ποιος ειναι ο πατριωτης, ποιος ο νεοελληνας και ποιος ο ελληναρας. Εσυ αδυνατεις να κατανοησεις βασικοτερες εννοιες αποτι δειχνεις στο παρον τοπικ. Πχ αυτην της χρεωκοπιας. Δε μου απαντησες ονως αν θα ηθελες να μη σου επιστερεψω πισω τα δανεικα που θα μου εδινες... Να σου απαντησω τι? Η απαντηση ειναι αυτονοητη πως δε θα θελα. Τα υπολοιπα στα εχω εξηγησει ηδη, εσυ απλα επιμενεις οτι η κλεψια και η χρεωκοπια ειναι συνωνυμα, απλα και μονο επειδη και στις 2 περιπτωσεις εσυ χανεις την περιουσια σου απτην τσεπη σου. Ε λεφτα δεν σου κρατανε ΜΟΝΟ οταν σε κλεβουν. Σου κρατανε και οταν ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ να στα δωσουν λογω ΑΝΩΤΕΡΑΣ ΒΙΑΣ (πχ τους ΠΑΙΡΝΟΥΝ την περιουσια ΑΛΛΟΙ, βλεπε κουρεμα). Θες να το καταλαβεις? Εχει καλως. Δε θες να το καταλαβεις? Μη συνεργαζεσαι με τους deja vu κλεφτες για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο
orestiss Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Σημαίνει ότι είχες λογαριασμό με 1000 δολάρια ΗΠΑ ας πουμέ, και αυτά μετατράπηκαν σε 1000 πέσο. Και το ένα πέσο είναι 0.25 δολάρια, δηλαδή αν ήθελες να τα μετατρέψεις πάλι σε δολάρια θα έπαιρνες μόλις 250 - και όλα αυτά εν μια νυκτι. Όσο για τη λίστα των τραπεζών που χρεωκόπησαν στις ΗΠΑ, ορίστε - http://www.fdic.gov/bank/individual/failed/banklist.html "Ας προσεχαν λοιπον" αυτοι που επενδυσαν τα λεφτα τους σε δολλαρια. Το θεμα ειναι, ο λαος που ειχε τα πεσος τι επαθε? Το link αυτο εχει μια λιστα τραπεζων. Link που να λεει οτι εχασε ο κοσμος τις καταθεσεις του απο κανονικη τραπεζα εχεις? (Να σου πω προκαταβολικα οτι δε θα βρεις).
partblah1990 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 υποθετικά σενάρια από όλους εδώ..κανείς δεν γνωρίζει επακριβώς το τι θα γίνει μετά από μια ενδεχόμενη χρεοκοπία της χώρας μας !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα