Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα..έχω το TP LINK W8910G...μπορεί να μου πει κάποιος ποιος είναι ο καταλληλος τρόπος να το κλείδωσω και πως??Ευχαριστώ!!

• Moderators
Δημοσ.

Ριξε μια ματια στο manual του, στη σελιδα 56 και μετα.

Θα χρησιμοποιησεις ενα καλο password σε συνδιασμο με οποιο wpa/wpa2 θελεις.

Το σιγουρο ειναι πως δεν θα κανεις χρηση του WEP.

Δημοσ.

To πως στο είπε ο Gio , καλήτερα να χρησιμοποιήσεις wpa2 για κλείδωμα γιατι το wep ειναι πολύ εύκολο να σπάσει

Δημοσ.

απλά δεν ξέρω τι βάζω στο WPA rekey interval..Radius Key είναι ο κωδικός έτσι??κ όταν δοκιμάζω μετά να συνδεθώ γιατι μου ζητάει username και password?

• Moderators
Δημοσ.

απλά δεν ξέρω τι βάζω στο WPA rekey interval..Radius Key είναι ο κωδικός έτσι??κ όταν δοκιμάζω μετά να συνδεθώ γιατι μου ζητάει username και password?

Δεν διαβαζεις το σωστο section. Εφαρμοσε αυτα που λεει στο WPA2-PSK

Δημοσ.

το radius server δεν ειναι αυτο που θες.ο radius server ειναι να εχεις server και να κανειαυτος το authentication για αυτο πολλες φορες εχει και Ip na γραψεις.

λοιπόν το κλείδωσα με wpa-psk...όλα εντάξει...ευχαριστώ πολύ!!!

μπορεις να δοκιμασεις και καλυτερο κλειδωμα wpa2-aes η tkip αμα εχει.αμα παιζει μια χαρα το wpa2 το αφηνεις αλλιως ξαναβαζεις wpa.οχι οτι θα εχεις θεμα με το wpa αλλα δεν χανεις κατι να δοκιμασεις και το wpa2.επισης καποιο δυσκολο κωδικο και επισης καλου κακου αλλαξε και το ssid του wireless

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...