Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γίνε πιο συγκεκριμένος για να μπορέσει κάποιος να σου προτείνει κάτι, πχ ποιες είναι οι γνώσεις σου στα μαθηματικά, τι επιπέδου μαθηματικά σ ενδιαφέρουν, πώς θες να τα χρησιμοποιήσεις στον προγραμματισμό κλπ.

Δημοσ.

Γιατί δεν ξεκινάς από Μαθηματικά Α' Λυκείου ή και Γ' Γυμνασίου;

Μετά προχωράς και παρακάτω...

 

φιλικά,

Δημοσ.

Γενικά αντιμετωπίζω προβλήματα με τα μαθηματικά στη σχολή, όπως στη θεωρία πληροφοριών, calculus, και στη φυσική και θέλω να ξεκινήσω από κάπου για να καλύψω τα κενά..CtrFreak μου λέει ότι το βιβλίο δεν είναι διαθέσιμο.

Δημοσ.

Εγώ είμαι ηλεκτρονική, κάνουμε τα ίδια μαθηματικά πάντως. Το βιβλίο ξεκινάει από τα πολύ απλά με ένα σωρό παραδείγματα αλλά είναι στα αγγλικά.

Δες τα περιεχόμενά του στο google books αν σου κάνει αλλά πρέπει να ασχοληθείς γιατί είναι τεράστιο.

Δημοσ.

Πάρε το Calculus for Dummies, τα εξηγεί πολύ καλά για να καταλάβεις κάποια βασικά πράγματα στα μαθηματικά που θα σου χρησιμεύσουν στην πληροφορική. Είχα και γώ κάτι κενά και είχα αφήσει ένα μάθημα για αυτόν τον λόγο. Μετά κάθησα διάβασα λίγο μέσα στο εξάμηνο αυτό το βιβλίο, το καλοκαίρι έπιασα το μάθημα και γραψα ένα 9.

Δημοσ.

Για ΑΕΙ-ΤΕΙ μηχανικών κοιτάξτε αυτό. Φτάνει μέχρι μετασχηματισμό fourier.

 

Πολύ καλό βιβλίο περιέχει τα απαραίτητα για τη δουλειά μας..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...