Sunstekos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 έχω ένα λάπτοπ το οποίο μετά απο ένα μικρό κοπάνισμα δηλ έκλεισα απότομα το καπάκι η οθόνη άρχισε να έχει γραμμές και έπρεπε να την κουνούσα κάθε φορά για να δώ στην οθόνη μετά άρχιζε να βγάζει γραμμές οριζόντια και κάθετα και εν τέλει καταστράφηκε τελείως, δεν δείχνει τίποτα, δοκίμασα το λαπτοπ με εξωτερική οθόνη και λειτουργούσε μια χαρά άρα το πρόβλημα πρέπει να είναι η καλωδιοταινία. Λέω πρέπει γιατί πήρα ένα ένα τα pins τα μέτρησα με πολύμετρο αλλά το μπίπερ μου έβγαζε κανονικά ήχο για όλα τα καλώδια. Ελπίζω να μην είναι ο inverter ή ο demultiplexer πάνω στην πλακέτα πίσω απο την οθόνη! Τι να κάνω πείτε μου μια άποψη να δοκιμάσω μια διαφορετική καλωδιοταινία αλλά δεν ξέρω το μοντέλο της καλωδιοταινίας και πως να το κοιτάξω αυτό!
SpirtouLisS Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 ο inverter δεν εχει τα συμπτωματα που περιγραφεις. δηλαδη γραμμες στην οθονη. αν ηταν inverter θα εβλεπες ή να χαμηλωνει αποτομα η φωτεινωτητα της οθονης ή να σβηνει εντελως το backlight της αλλα με ενα φακο θα μπορουσες να δεις οτι η οθονη δουλευει κανονικα απλα δεν εχει ωπισθιο φωτισμο http://www.ebay.co.uk/itm/Acer-Aspire-5920-5920G-LCD-Screen-Cable-DD0ZD1LC000-/110768143409?pt=UK_Computing_LaptopAccess_RL&hash=item19ca4bbc31 βρηκα εδω ενα αλλα για το 5920. δες αν ειναι ιδιο στη φωτο με αυτο που παιρνει η οθονη σου τοτε μαλλον σε καλυβει
Sunstekos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 ο inverter δεν εχει τα συμπτωματα που περιγραφεις. δηλαδη γραμμες στην οθονη. αν ηταν inverter θα εβλεπες ή να χαμηλωνει αποτομα η φωτεινωτητα της οθονης ή να σβηνει εντελως το backlight της αλλα με ενα φακο θα μπορουσες να δεις οτι η οθονη δουλευει κανονικα απλα δεν εχει ωπισθιο φωτισμο http://www.ebay.co.uk/itm/Acer-Aspire-5920-5920G-LCD-Screen-Cable-DD0ZD1LC000-/110768143409?pt=UK_Computing_LaptopAccess_RL&hash=item19ca4bbc31 βρηκα εδω ενα αλλα για το 5920. δες αν ειναι ιδιο στη φωτο με αυτο που παιρνει η οθονη σου τοτε μαλλον σε καλυβει όχι δεν είναι το ίδιο δες φώτο θέλω να βρώ το part number για να μπορέσω να το συγκρίνω με άλλες καλωδιοταινίες αλλά δεν θέλω να αγοράσω απο ebay που θα κάνει 2 - 3 βδομάδες να έρθει βρήκα και το part number ACER Aspire 5930 5930G Lcd Cable 50.4Z510.011 αλλά πως θα το συγκρίνω με άλλα καλώδια για να δω ό,τι είναι συμβατά;
haris013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 δες εδω http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_from=R40&_trksid=m570.l2736&_nkw=50.4Z510.011 πιστευω δεν θα εχεις προβλημα και δεν περνανε τελωνιο
SpirtouLisS Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 δεν εχεις πολλες επιλογες περαν του ebay. ελλαδα δεν υπαρχει κατι online να κοιταξεις με laptop parts. θα πρεπει να πας σε καταστηματα και service ο ιδιος για να ψαξεις το καλωδιο. δε ζητας κατι το τοσο σπανιο και εγω περιμενω ινβερτερ για το λαπτοπ μου εδω και 10 μερες απο κινα. πρεπει να κανεις υπομονη ή να επισκεφτεις σερβις του πλαισιου ή του μουλτιραμα και να ζητησεις ευγενικα το καλωδιο αν υπαρχει. πιθανοτατα αν το εχουν καπου πεταμενο να μη σου παρουν και λεφτα
Sunstekos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 δες εδω http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_from=R40&_trksid=m570.l2736&_nkw=50.4Z510.011 πιστευω δεν θα εχεις προβλημα και δεν περνανε τελωνιο δεν θέλω να αγοράσω απο ebay γιατί πρώτον δεν έχω λογαριασμό και δεύτερον δεν έχω χρήματα μέσα στην κάρτα και δεν είναι ενεργοποιημένη για αγορές μέσω ιντερνετ άσε που δεν έχω ξανααγοράσει ποτέ!!! Και κάτι ακόμη απο που σου φέρνουν τα αντικείμενα απο courier ή απο τα ΕΛΤΑ μέσω ebay;
SpirtouLisS Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 δεν θέλω να αγοράσω απο ebay γιατί πρώτον δεν έχω λογαριασμό και δεύτερον δεν έχω χρήματα μέσα στην κάρτα και δεν είναι ενεργοποιημένη για αγορές μέσω ιντερνετ άσε που δεν έχω ξανααγοράσει ποτέ!!! Και κάτι ακόμη απο που σου φέρνουν τα αντικείμενα απο courier ή απο τα ΕΛΤΑ μέσω ebay; αναλογως τον πωλητη συχνα σου δινει επιλογες για αποστολη. με ελτα συνηθως απο κινα ειναι δωρεαν εντελως η αποστολη ή το πολυ 2 ευρω για μικρα αντικειμενα παντα. καθε αντικειμενο εχει στη περιγραφη και τους τροπους αποστολης που προσφερει ο καθε πωλητης και την τιμη για τον αντιστοιχο τροπο αποστολης το κουριερ το χρυσοπληρωνεις και δεν αξιζει ειδικα για κατι φθηνο οπως αυτο που ψαχνεις. και σε ενα φακελο με φουσκαλακια μια χαρα θα σου ρθει ανεπαφο με ελτα το καλωδιο.
Sunstekos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 αναλογως τον πωλητη συχνα σου δινει επιλογες για αποστολη. με ελτα συνηθως απο κινα ειναι δωρεαν εντελως η αποστολη ή το πολυ 2 ευρω για μικρα αντικειμενα παντα. καθε αντικειμενο εχει στη περιγραφη και τους τροπους αποστολης που προσφερει ο καθε πωλητης και την τιμη για τον αντιστοιχο τροπο αποστολης το κουριερ το χρυσοπληρωνεις και δεν αξιζει ειδικα για κατι φθηνο οπως αυτο που ψαχνεις. και σε ενα φακελο με φουσκαλακια μια χαρα θα σου ρθει ανεπαφο με ελτα το καλωδιο. Το πρόβλημα είναι πως το σπίτι μου απο κάτω είναι με συρματοπλέγματα και δεν έχει κουδούνι και τέτοια, δίπλα είναι ο θείος μου να βάλω την διεύθυνση του θείου μου;
SpirtouLisS Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Το πρόβλημα είναι πως το σπίτι μου απο κάτω είναι με συρματοπλέγματα και δεν έχει κουδούνι και τέτοια, δίπλα είναι ο θείος μου να βάλω την διεύθυνση του θείου μου; συνηθως με τα ελτα δεν εχεις προβλημα οπως και να ναι αν δε σε βρει ο ταχυδρομος θα σου αφησουν χαρτακι να πας απο ελτα να παραλαβεις ή θα σου αφησουν χαρτακι με τη μια αν εκτιμησουν το δεμα σαν ογκωδες. κατι αλλο θελω να σου τονισω. ebay δεν κανεις αμεσα συνναλαγες μεσω χρεωστικης ή πιστωτικης. χρειαζεσαι paypal λογαριασμο. τον κανεις μια φορα και τελειωνεις. αν θες παραπανω πληροφοριες πηγαινει στο internet section εδω εχει στα σημαντικα θεματα πανω πανω τις αγορες απο ebay.
Sunstekos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 συνηθως με τα ελτα δεν εχεις προβλημα οπως και να ναι αν δε σε βρει ο ταχυδρομος θα σου αφησουν χαρτακι να πας απο ελτα να παραλαβεις ή θα σου αφησουν χαρτακι με τη μια αν εκτιμησουν το δεμα σαν ογκωδες. κατι αλλο θελω να σου τονισω. ebay δεν κανεις αμεσα συνναλαγες μεσω χρεωστικης ή πιστωτικης. χρειαζεσαι paypal λογαριασμο. τον κανεις μια φορα και τελειωνεις. αν θες παραπανω πληροφοριες πηγαινει στο internet section εδω εχει στα σημαντικα θεματα πανω πανω τις αγορες απο ebay. οκ ευχαριστώ πολύ
firewalker Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Ποιο πιθανό μου φαίνεται πάντως να φταίει κάποιος header πάνω σε κάποια πλακέτα (γενικά κάτι που είναι κολλημένο σε πλακέτα. BGA, LBGA, LQPF κ.τ.λ.) και όχι η καλωδιοταινία καθ' αυτό.
Sunstekos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Ποιο πιθανό μου φαίνεται πάντως να φταίει κάποιος header πάνω σε κάποια πλακέτα (γενικά κάτι που είναι κολλημένο σε πλακέτα. BGA, LBGA, LQPF κ.τ.λ.) και όχι η καλωδιοταινία καθ' αυτό. και πως θα το δω αυτό
firewalker Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Χωρίς κατάλληλο εξοπλισμό δεν μπορείς. Αγοράζεις την καλωδιοταινία και ελπίζεις να φταίει αυτή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα