Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδες

εχω win7 κ πριν λιγες μερες εβαλα τα τελευταια ubuntu 11.10 (dualboot)

ολα δουλευαν κανονικα κ στα 2 λειτουργικα..μονο που σημερα ξαφνικα στον εξωτερικο σκληρο μου εξαφανιστηκαν περιπου τα μισα αρχεια απο μεσα! οι φακελοι ειναι ηταν ολοι εκει αλλα τα αρχεια μεσα οχι.. εκανα καταργηση δισκου τον ξανασυνδεσα αλλα τιποτα! μετα σκεφτηκα να κανω "ελεγχο σφαλματων" απο τις ιδιοτητες δισκου κ μετα απο αυτο εξαφανιστηκαν ΚΑΙ οι φακελοι που πριν ηταν αδειοι..τωρα υπαρχει ενας φακελος "FOUND.000" που μεσα εχει αρχεια του στυλ FILE9999.CHK

το μεγεθος του σκληρου φαινεται ακομα το ιδιο στις ιδιοτητες αλλα οι φακελοι που ειναι μεσα ειναι το μισο σε μεγεθος!επισης οταν παταω να ανοιξω τις ιδιοτητες μου εμφανιζει ενα μηνυμα "ο καδος ανακυκλωσης στο Ε:/ ειναι κατεστραμμενος. θελετε να αδειασετε τον Καδο ανακυκλωσης σε αυτον το δισκο;"

τελος, δοκιμασα με διαφορα εργαλεια recovery να βρω τα αρχεια μου αλλα εμφανιζαν πολυ λιγα αρχεια! το TestDisk που ειχε ποσταρει ενα παλικαρι βρισκει τα παντα που ειχα μεσα αλλα αυτα που εβρισκαν τα αλλα προγραμματα τα εχει με λευκα γραμματα κ τα υπολοιπα με κοκκινα γραμματα!

ευχαριστω

Δημοσ.

Bad sectors μου μυρίζει η κατάσταση... για τρέξε ένα Hard Disk Sentinel να δεις την διάρκεια ζωής του και αν έχει Bad sectors.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...